radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

Ο ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η απόφαση για κατάργηση της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας-Θράκης και η υψηλή ανεργία είναι τα κύρια θέματα στα πρωτοσέλιδα του σημερινού τοπικού Τύπου. Συγκεκριμένα: Ο «Τύπος Θεσσαλονίκης» χαρακτηρίζει “παρανοϊκή (την) απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μ. Χρυσοχοϊδη να καταργήσει την Γενική Γραμματεία Μακεδονίας-Θράκης”, υπογραμμίζοντας ότι “η απόφαση αυτή προκαλεί γενική κατακραυγή και σωρεία αντιδράσεων τόσο από πρόσωπα της κεντρικής πολιτικής σκηνής, όσο και από τοπικούς παράγοντες της Θεσσαλονίκης.” Η «Αυριανή Μακεδονίας-Θράκης» με τον τίτλο: «Η ανεργία ‘θερίζει’ τη χώρα» αναφέρει ότι “το 45% των νέων ηλικίας μέχρι 24 ετών είναι χωρίς δουλειά.” (Οι εφημερίδες «Αγγελιοφόρος» και «Μακεδονία» σήμερα δεν κυκλοφορούν, λόγω απεργίας του προσωπικού τους)
ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Πρωτοσέλιδοι τίτλοι
«Παρανοϊκή απόφαση του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη / Γενική κατακραυγή για την κατάργηση της ΓΓ Μακεδονίας- Θράκης» (Του Βασίλη Παναγιωτίδη)
Την προσπάθεια εξαφάνισης κάθε αναφοράς του ονόματος «Μακεδονία», από κτίρια και υπηρεσίες επιχειρεί να ολοκληρώσει, λίγο πριν αποχωρήσει από τις κυβερνητικές θέσεις, ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Η απόφαση αυτή προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων τόσο από πρόσωπα της κεντρικής πολιτικής σκηνής, όσο και από τοπικούς παράγοντες της Θεσσαλονίκης.
Η απόφαση Χρυσοχοΐδη είναι παρανοϊκή. Καταργεί τη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας- Θράκης και θέλει να γίνει και διάδοχος του Παπανδρέου; Εμείς δεν μπορούμε να φανταστούμε πως ο Μακεδόνας υπουργός πήρε μόνος του τέτοια απόφαση. Να δώσει εξηγήσεις, ποιοι του το επέβαλαν και γιατί αναγκάστηκε να το κάνει για να μην παραιτηθεί (σελ. 6)

«Αμερικανοί πεζοναύτες ουρούν σε σορούς Ταλιμπάν»
Ξεπέρασαν κάθε ανθρωπισμό! Πότε θα υπάρξει ένα Διεθνές Δικαστήριο για τα εγκλήματα πολέμου της Νατοϊκής συμμαχίας πολέμου και κατοχής που καταπατά διεθνείς συνθήκες και διεθνές δίκαιο; Του Τάσου Θωμά (σελ. 11)

«Ωρολογιακή βόμβα οι καυστήρες πετρελαίου στη Θεσσαλονίκη / Χθες κάηκε ολοσχερώς διαμέρισμα στην Κρήνη» (Του Βασίλη Παναγιωτίδη)
Μιλά στον «Τ.Θ.», ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συντηρητών Καυσίμων, Ηλίας Καλαντίδης (σελ. 5)

«Κινητικότητα από τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ» (Της Λεμονιάς Βασβάνη)
Κινητικότητα παρατηρείται από τα Δημοτικά Περιφερειακά Θέατρα της χώρας μας που, παρά τα οικονομικά τους προβλήματα, συνεχίζουν με κόπους, αλλά και πολύ μεράκι το έργο τους (σελ. 14)

««Η τέταρτη αδερφή» στην Παράθλαση»
Το Θέατρο Παράθλαση, θα παρουσιάζει στο Studio Παράθλαση (Κασσάνδρου 132), από αύριο, και κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 21.00 το έργο «Η τέταρτη αδερφή» του Γιάννους Γκλοβάσκι (σελ. 15)

«Για εξοικονόμηση 800.000 ευρώ απογυμνώνουν αεροπορικά τη Θεσσαλονίκη» (Της Μαρκέλλας Αλεξίου)
Αντιμέτωπες με τον κίνδυνο να μείνουν χωρίς σύγχρονα πτητικά μέσα δασοπυρόσβεσης, αλλά και διάσωσης πολιτών που τυχόν βρεθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, είναι η Θεσσαλονίκη, αλλά και η ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας. «Μια τέτοια ενέργεια θα θέσει σε ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο την προστασία των δασικών μας εκτάσεων από φυσικές καταστροφές και παράλληλα θα τις μετατρέψει σε εύκολη λεία για αυτούς που κάθε χρόνο προσπαθούν να τις κάψουν και να τις μετατρέψουν σε νέα οικόπεδα» (σελ. 5)

««Αργυρό» στην ανεργία για την Κ. Μακεδονία» (Της Μαρίας Κουζούφη)
Από ανθούσα περιοχή κάποτε, η Κεντρική Μακεδονία έφτασε σήμερα στο άλλο άκρο, να κατατάσσεται δεύτερη σε ποσοστό ανεργίας σε όλη τη χώρα, μετά τη Στερεά Ελλάδα που κρατά τα «σκήπτρα» με 23.3%.
Ειδικότερα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) στην Κεντρική Μακεδονία το ποσοστό της ανεργίας πλησίασε επικίνδυνα στο 20% τον Οκτώβριο του 2011, φτάνοντας στο 19,7%, έναντι 14,8% τον αντίστοιχο μήνα του 2010 και 7,6% το 2008 (σελ. 9)

«Για πρώτη φορά Έλληνας διοικητής σε ΝΑΤΟϊκό στρατηγείο» (Του Δανιήλ Γ. Παπαδανιήλ)
Έλληνας στρατηγός ανέλαβε χθες τη διοίκηση των χερσαίων δυνάμεων της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης του ΝΑΤΟ, σε εκδήλωση στο Γ΄ Σώμα Στρατού στη Θεσσαλονίκη - Ικανοποίηση Δ. Αβραμόπουλου για την ανάθεση (σελ. 7)

«Έφυγε από τη ζωή ο δήμαρχος Δέλτα Νίκος Γιουτίκας» (Της Μαρκέλλας Αλεξίου)
Ο Νίκος Γιουτίκας, έκανε την τελευταία του δήλωση στον «Τ.Θ.» στο φύλλο της Τρίτης, σχολιάζοντας τις ελλείψεις στο προσωπικό των δήμων, εξαίροντας τη μεγαλοκαρδία των υπαλλήλων του δήμου (σελ. 4)

«Αγριεύουν οι αντιδράσεις κατά Παπανδρέου»
Στην έξοδο σπρώχνουν το Γιώργο Παπανδρέου 20 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που ζητούν με επιστολή τους άμεση αλλαγή ηγεσίας με εκλογή από τη βάση, στο παρά 5′ του κρισιμότατου Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ (σελ. 8)

«Απομυθοποιούνται τα παλιά μουσικά όργανα» (Του Γιώργου Καλλίνη)
Δεν είναι λίγες οι φορές που οι λάτρεις της μουσικής αναφέρονται με θαυμασμό σε συγκεκριμένα μουσικά όργανα, αποδίδοντας τους σχεδόν «μαγικές» ιδιότητες σελ. 12-13)

«Χ.Α Γενικός Δείκτης: 632,19­ + 0,49%»Θέματα εσωτερικών σελίδων


«Παρανοϊκή απόφαση Χρυσοχοΐδη! Καταργείται η Γενική Γραμματεία Μακεδονίας-Θράκης» (σελ. 6)
Με μία δήλωση βόμβα ο κ. Χρυσοχοΐδης την περασμένη Τετάρτη, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με θέμα την πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ, ανακοίνωσε την κατάργηση διαφόρων Γραμματειών, μέσα στις οποίες περιλαμβάνεται η κατάργηση της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας - Θράκης και αυτής του Αιγαίου και Νησιωτικής πολιτικής. Με την κίνησή του αυτή ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας προκάλεσε ακόμα ένα καίριο χτύπημα στη μάχη που δίνει η χώρα στα εθνικά θέματα.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης, προσπάθησε να δικαιολογήσει την κίνηση αυτή, λέγοντας πως γίνεται πρωτίστως για λόγους εξοικονόμησης δαπανών αλλά και για λόγους αποτελεσματικότερης λειτουργίας της διοίκησης.
Ήταν λογικό η απόφαση αυτή να προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων τόσο από πρόσωπα της κεντρικής πολιτικής σκηνής, όσο και από τοπικούς παράγοντες της Θεσσαλονίκης.
Ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, μεταξύ άλλων, υπογραμμίζει ότι «…αποφάσισαν με την κατάργηση της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας – Θράκης, να στερήσουν ακόμα ένα εν δυνάμει εργαλείο από τη Βόρεια Ελλάδα. Σε μια στιγμή που όλα τα εθνικά μας θέματα είναι στον αέρα και οι βόρειοι γείτονές μας ασκούν όλα τα μέσα που διαθέτουν για να πετύχουν τις επιδιώξεις τους, εμείς συνεχίζουμε να τους διευκολύνουμε αφαιρώντας από τους επίσημους θεσμούς μας τη λέξη Μακεδονία».
Στο ίδιο πνεύμα είναι και οι σχετικές δηλώσεις των βουλευτών Θεσσαλονίκης, Σταύρου Καλαφάτη, Κώστα Γκιουλέκα και Θεόδωρου Καράογλου, του εκπροσώπου της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη, του έκπτωτου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη και της Διοικούσας ΝΔ Θεσσαλονίκης. Η τελευταία πληροφορεί μάλιστα ότι «Ο Σαμαράς, θα επανασυστήσει το Υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης».

«Ο αιώνας της Θεσσαλονίκης: Ένα οκτάωρο θεματικό αφιέρωμα της ΕΤ3» (σελ. 4)
Με μία θεματική βραδιά με τίτλο «Ο αιώνας της Θεσσαλονίκης» αρχίζουν τα αφιερώματα της ΕΡΤ3 για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης.
Το μαραθώνιο αυτό πρόγραμμα θα αρχίσει σήμερα, Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012, στις επτά παρά τέταρτο το απόγευμα και θα διαρκέσει έως τις τέσσερις τα ξημερώματα. Στη θεματική βραδιά, που επιμελείται και παρουσιάζει ο Κώστας Μπλιάτκας, συμμετέχουν άνθρωποι της επιστήμης, της Τέχνης και του λόγου, οι οποίοι μιλούν για τη συναρπαστική Ιστορία της πόλης και για το μέλλον της. Επίσης, προβάλλονται σπάνια ντοκουμέντα και μαρτυρίες, καθώς και ιστορικά στοιχεία της ταινίας «Ξυπόλητο Τάγμα» και στιγμιότυπα από τα δώδεκα σπουδαία ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει η ΕΤ3 για την ιστορία της πόλης σε μία πρώτη μετάδοση- «πρόγευση». Στο πλαίσιο του αφιερώματος θα γίνει και μία αναδρομή στην ιστορία του Ραδιοφώνου και της Τηλεόρασης, που είναι παράλληλη με την ιστορία της Θεσσαλονίκης (Ράδιο Τσιγγιρίδη, πρώτη τηλεοπτική μετάδοση Δ.Ε.Θ. κ.ά).

«Ωρολογιακή βόμβα οι καυστήρες πετρελαίου στη Θεσσαλονίκη» (σελ. 5)
Ωρολογιακές βόμβες έτοιμες ανά πάσα στιγμή να σκάσουν, είναι το 60% των κατοικιών στη Θεσσαλονίκη, τα οποία δεν έχουν τις κατάλληλες προδιαγραφές στις τοποθετήσεις καυστήρων. Αυτά επισήμανε στον «Τ.Θ.», ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συντηρητών Καυσίμων, Ηλίας Καλαντίδης.
Αφορμή για να επανέρθει το θέμα αυτό στο προσκήνιο στάθηκε η χθεσινή φωτιά σε διαμέρισμα 5ου ορόφου στη συμβολή των οδών Αϊδινίου και Κουντουριώτου, στην Καλαμαριά, όπου διέμενε τριμελής οικογένεια.

«Για εξοικονόμηση 800.000 ευρώ απογυμνώνουν αεροπορικά τη Θεσσαλονίκη» (σελ. 5)
Αντιμέτωπες με τον κίνδυνο να μείνουν χωρίς σύγχρονα πτητικά μέσα δασοπυρόσβεσης, αλλά και διάσωσης πολιτών που τυχόν βρεθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, είναι η Θεσσαλονίκη, αλλά και η ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας.
Με πρόσχημα ότι το κόστος για την παραμονή της Μοίρας στη Θεσσαλονίκη φθάνει τα 1,2 εκατ. ευρώ, ο υφυπουργός Άμυνας Κώστας Σπηλιόπουλος στη Βουλή, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ Κώστα Κιλτίδη, ανέφερε πως η απόφαση ελήφθη ομόφωνα από το Ανώτερο Αεροπορικό Συμβούλιο. Σημείωσε παράλληλα, ότι βάσει στοιχείων οι πυρκαγιές στη Νότια Ελλάδα είναι περισσότερες, καθώς στη Βόρεια Ελλάδα είναι κάτω του 5% επί του συνόλου, ενώ για να δικαιολογήσει την απόφαση, υποστήριξε ότι με την μετεγκατάσταση της Μοίρας θα υπάρξει οικονομικό όφελος 800.000 ευρώ.
Ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απ. Τζιτζικώστας χαρακτήρισε «εκτός λογικής και αδιανόητη οποιαδήποτε συζήτηση για τη μεταφορά των αεροσκαφών δασοπυρόσβεσης από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια της χθεσινής τελετής παραλαβής της διοίκησης της μονάδας NRF στο Γ’ Σώμα Στρατού.

«Για πρώτη φορά Έλληνας διοικητής σε ΝΑΤΟϊκό στρατηγείο» (σελ. 7)
Με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πέριξ του Γ΄ Σώματος Στρατού στη Θεσσαλονίκη και εν μέσω συνθημάτων εναντίον του ΝΑΤΟ, έξω από το Στρατηγείο από συγκεντρωμένα μέλη του ΚΚΕ, πραγματοποιήθηκε χθες η τελετή παράδοσης-παραλαβής της Διοίκησης του χερσαίου τμήματος της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης του ΝΑΤΟ (NRF 2012). Για πρώτη φορά τη Διοίκηση, ανέλαβε Έλληνας στρατηγός ο Αντιστράτηγος Γεώργιος Μπασιακούλης, από τον μέχρι τώρα Τούρκο διοικητή, σε μια τελετή που έγινε στην έδρα του Γ΄ Σώματος Στρατού στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του υπουργού Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου.
Έξω από το Στρατηγείο του Γ΄ Σώματος Στρατού, συγκεντρώθηκαν μέλη του ΚΚΕ με πανό και κόκκινες σημαίες και φώναζαν συνθήματα εναντίον του ΝΑΤΟ.
Για εμπλοκή της Ελλάδας σε ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τυχοδιωκτισμούς κάνει λόγο η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ για την ανάληψη από το Στρατηγείο Θεσσαλονίκης της διοίκησης της Χερσαίας Δύναμης Ταχείας Επέμβασης του ΝΑΤΟ που έγινε χθες.ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

Πρωτοσέλιδοι τίτλοι


«Η ανεργία «θερίζει» τη χώρα / Το 45% των νεων ηλικίας μέχρι 24 ετών είναι χωρίς δουλειά / 25,3% η ανεργία σε ηλικίες μέχρι 34 ετών»
(σελ. 3)

«Έντονες αντιδράσεις για την κατάργηση τησ Γ.Γ. Μακεδονίας-Θράκης / Π. Ψωμιάδης: «Σας πήρε χαμπάρι ο λαός κύριε Χρυσοχοΐδη»» (σελ. 2 & 3)

«Στην επόμενη κυβέρνηση: Παράθυρο για απολύσεις ανοίγει η αξιολόγηση στον δημόσιο τομέα» (σελ. 8)

«Δήμος Δέλτα: «Έφυγε» από τη ζωή ο δήμαρχος Νίκος Γιουτίκας» (σελ. 2 & 3)

«Θεσσαλονίκη: Έλληνας στρατηγός ο διοικητής της χερσαίας δύναμης του ΝΑΤΟ» (σελ. 5)

«Λέει ο ΕΟΦ: 40 γυναίκες στην Ελλάδα με ακατάλληλα εμφυτεύματα σιλικόνης» (σελ. 5)

«Στην κούρσα διαδοχής / Υποψηφιότητα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ο Στ. Τζουμάκας» (σελ. 8)

«Γαλλία: Χωρίς... δεσποινίδες η πόλη Ρεν» (σελ. 5)

«Επιφυλλίδες / Ο Τσάβες και οι άλλοι / άλλες»

«Στην επόμενη κυβέρνηση: Παράθυρο για απολύσεις ανοίγει η αξιολόγηση στον δημόσιο τομέα» (σελ. 8)Θέματα εσωτερικών σελίδων


«Και η ΝΔ έχει πολιτική ευθύνη για την κατάργηση της Γενικής Γραμματείας Μ-Θ» (σχόλιο, σελ. 2)
Γιατί και η ΝΔ στηρίζει αυτήν την κυβέρνηση. Εάν πράγματι διαφωνεί ο Αντώνης Σαμαράς, τότε μπορεί να αποσύρει την στήριξή του από την κυβέρνηση Παπαδήμου. Όλα τα άλλα είναι για επικοινωνιακούς ψηφοθηρικούς λόγους.
Αυτά που λέει ο Αντώνης Σαμαράς ότι όταν γίνει πρωθυπουργός το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης θα επανασυσταθεί δεν πείθουν. Αφού είναι συγκυβερνήτης τώρα, γιατί δεν ρίχνει την κυβέρνηση και για αυτό το θέμα;

«Επιστολή Διονύση Ψωμιάδη για τη σχολική στέγη» (σελ. 2)
Επιστολή στους υπουργούς Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο και Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννα Διαμαντοπούλου έστειλε ο αναπληρωτής περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Διονύσης Ψωμιάδης σχετικά με τα έργα σχολικής στέγης. Στην επιστολή του ο κ. Ψωμιάδης εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για το ότι, ενώ οι υποχρεώσεις έργων σχολικής στέγης μεταφέρθηκαν από τις νομαρχίες στους δήμους, «επιβλήθηκε η συνέχιση των αναληφθεισών ήδη υποχρεώσεων από τις νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις στις περιφερειακές ενότητες και την αιρετή περιφέρεια, χωρίς όμως να μεταβιβαστούν οι απαιτούμενες πιστώσεις του τρέχοντος ή του ήδη ολοκληρωμένου προγράμματος!!!».

«Πάνω από 90.000 οι άνεργοι στην πόλη της Θεσσαλονίκης / Το ΕΚΘ τους ανεβάζει στο 30%» (σελ. 3)
Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) η ανεργία στην πόλη της Θεσσαλονίκης αγγίζει το 23%. Το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης εκτιμά ότι η ανεργία στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται ήδη στο 30%.

«Με 5.000 ευρώ… αποτίμησαν το «Μακεδονία Παλλάς» (άρθρο – γνώμη του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Κων/νου Μαργαρίτη) σελ. 3)
Ο κ. Μαργαρίτης χαρακτηρίζει σκανδαλώδη την ανάθεση διαχείρισης του εν λόγω ξενοδοχείου στο νυν επιχειρηματία κ. Δασκαλαντωνάκη, από τη διοίκηση του ΙΚΑ. Τονίζει μάλιστα ότι «τη στιγμή που οι Έλληνες αγωνιούσαν για την εργασιακή εφεδρεία, για τις κομμένες συντάξεις, για την ανεργία των παιδιών τους, ο διοικητής του ΙΚΑ και γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ, κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος ανέθετε την διαχείριση του εν λόγω ξενοδοχείου και για 9 μήνες, στον επιχειρηματία που είχε καταγγείλει τη σύμβασή του…. Η μηνιαία μίσθωση ανέρχεται στο εξωφρενικό ποσό των 5.000 ευρώ μηνιαίως!!!»

ΓΓΕ-ΓΓΕ 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net