radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

Εφυγε από τη ζωή ο μοναχός Μελέτιος Αϊβαζίδης

Σε ηλικία 94 ετών έφυγε από τη ζωή ο αγαπητός - στις περιοχές Πέλλας και της Νάουσας μοναχός Μελέτιος Αϊβαζίδης, ο τυφλός μοναχός που ίδρυσε ορφανοτροφείο στη Νάουσα, και πρόσφερε σε πάνω από 2000 ορφανά παιδιά.

"Ο μοναχός Μελέτιος Αϊβαζίδης γεννήθηκε το έτος 1918, στην Νικόπολη του Πόντου. Ήρθε με τους γονείς του πρόσφυγας. Μετά από περιπλανήσεις εγκαταστάθηκαν οι γονείς του, στην Λεπτοκαρυά Γιαννιτσών. Από μικρός αγαπούσε την εκκλησία και δύο ετών έψελνε το τροπάριο του Ιωάννου του Προδρόμου. Βοηθώντας τους γονείς του που περνούσαν καπνά, ένα παιδί έριξε την βελόνα του καπνού και καρφώθηκε στο μάτι του. Έτσι έχασε το μάτι του και εν συνεχεία χάλασε και το άλλο μάτι. Από τα δέκα του χρόνια είναι παντελώς τυφλός.

Στα 18 του χρόνια εκάρη μοναχός στο μοναστήρι του Τιμίου Προδρόμου στην Νάουσα ονομάσθηκε από Κυριάκος, Μελέτιος. Έκτοτε αν και τυφλός, σκορπάει γύρω του ισχυρό φως. Ιδρύει ορφανοτροφείο στην Νάουσα. Πέρασαν από τα χέρια του και μεγάλωσαν πλέον τα 2000 ορφανά. Το έργο του είναι πολύ μεγάλο. Έγινε πατέρας των ορφανών και βοηθός του κόσμου.

Τώρα (πριν την κοίμησή του) στα γηρατειά του, ηταν στο χωριό του στην Λεπτοκαρυά Γιαννιτσών. Έχει κάνει ησυχαστήριο που ονομάζεται «Ησυχαστήριον Επτάρυθμος Χάρις». Η αδερφή Μαριάμ ακούραστα τον υπηρετεί και τον φροντίζει. Κοντά του, βρίσκουν παρηγοριά πολλές κουρασμένες ψυχές, τους συμβουλεύει, τους παρηγορεί και το ησυχαστήριό του λειτουργεί και σαν πτωχοκομείο.
Πολλοί περνούν και παίρνουν την συμβουλή του και την ευλογία του. Εμείς τα πνευματικά του παιδιά, θεωρήσαμε απαραίτητο, να ρίξουμε λίγο φως στο έργο του, που είναι έργο ανθρωπιάς, έργο Θεού. Οι προσευχές του είναι άπειρες, τα γραφόμενά του ατελείωτα. Στα ράφια του ησυχαστηρίου του βρίσκεις προσευχές και λόγους δικούς του με τις χρονολογίες που τις είπε.

Τα τελευταία 5 χρόνια, μας είπε και κάνουμε λειτουργίες στις πόλεις μας, μια φορά το μήνα, που είναι καλό για τις οικογένειές μας για την πόλη μας, για τους ιερείς και τους αρχιερείς μας.

Ακόμη μας υπαγόρευσε και πολλές προσευχές, χριστιανικά παραδείγματα και λόγους. Συγκεντρώνοντάς τα με τις ημερομηνίες που μας τα έλεγε, γράψαμε δύο βιβλία. Το πρώτο λέγεται «Προσευχές» Μοναχού Μελετίου Αϊβαζίδη του ορφανοτρόφου. Το δεύτερο βιβλίο λέγεται «Λόγοι φωτιστικοί» πατρός Μελετίου Αϊβαζίδη και σύντομα θα εκδοθεί και το τρίτο βιβλίο. Για μας ο γέροντας είναι ο πατέρας μας και τον αγαπάμε πολύ. Ακούμε τις συμβουλές του και θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να φτιάξουμε ιστοσελίδα με τα βιβλία του. Έτσι οι προσευχές του και οι λόγοι του, θα διαβαστούν από όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, σε όλο τον κόσμο. Του ευχόμεθα έτη πολλά και ευλογημένα και στο ησυχαστήριό του να έρθουν και άλλες μοναχές, γιατί έχει έτοιμα και τα κελλάκια τους και όποια μοναχή θελήσει να πάει, θα είναι ευπρόσδεκτη.

Τα πνευματικά του παιδιά από την Θήβα
και
η Ελευθερία – Παρθένα και Πελαγία από το Αγγελοχώρι Ναούσης,
η Δέσποινα και άλλες από την Βέροια ο Σπυρίδων Καλαϊτζίδης από την Κρύα Βρύση Γιαννιτσών
και ο Γεώργιος Αγγελιδάκης από την Νάουσα"

www.meletiosaivazidis.gr
Με πληροφορίες από epea.com.gr


 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net