radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!



Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

H Ένωση Καταναλωτών Ελλάδος συστήνει

προσοχή στην ποιότητα των θαλασσινών και των σαρακοστιανών εδεσμάτων.
Οδηγίες για τους αγοραστές:

Προσοχή στις πινακίδες των αλιευμάτων.
Υποχρεωτικά πρέπει να αναγράφουν με ευδιάκριτα γράμματα το είδος,την τιμή και τη χώρα προέλευσης.
Χαρακτηριστικά φρεσκότητας κεφαλόποδων (χταπόδια, καλαμαράκια, σουπιές, θράψαλα)
Επιφάνεια σώματος υγρή, γυαλιστερή
Μάτια γυαλιστερά, ζωηρά
Πλοκάμια-βεντούζες, ανθεκτικά στο τράβηγμα
Σάρκα συμπαγής γυαλιστερή
Συχνό γνώρισμα αλλοίωσης στα κεφαλόποδα, είναι το ροζ χρώμα που παίρνει η επιφάνεια της σάρκας τους.
Χαρακτηριστικά φρεσκότητας οστρακοειδών (μύδια, στρείδια, αχιβάδες, κυδώνια, χτένια) να διατίθενται μέσα στο όστρακό τους και να είναι ζωντανά
Όστρακο κλειστό με τη σάρκα προσκολλημένη, το υγρό στο εσωτερικό τους να είναι διαυγές και άοσμο
Πιστοποίηση της φρεσκάδας η άμεση αντίδραση σε σταγόνες λεμονιού ή σε τσίμπημα της σάρκας με καρφίτσα, όταν είναι αποφλοιωμένα, η σάρκα να είναι γυαλιστερή και να συντηρούνται συσκευασμένα σε ψυκτικό χώρο.
Στη συσκευασία πρέπει να υπάρχουν οι εξής ενδείξεις :

Η επωνυμία της επιχείρησης
Το είδος των οστρακοειδών
Η ημερομηνία παραγωγής
Η σφραγίδα της αρμόδιας Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ο χρόνος και ο τρόπος συντήρησης
Χαρακτηριστικά φρεσκότητας μαλακόστρακων (γαρίδες, αστακοί, καραβίδες)
Η μυρωδιά να είναι ευχάριστη
Τα άρθρα στερεά, προσκολλημένα στο σώμα και δύσκαμπτα
Το χρώμα φυσιολογικό «σκούρο καφέ για τους αστακούς, καστανό ή ροζ για τις γαρίδες, ανοικτό κόκκινο ή ροζ για τις καραβίδες»
Όταν τα μαλακόστρακα είναι ακόμα ζωντανά, αναζητούμε αντανακλαστικές κινήσεις στα μάτια, στις κεραίες και στα πόδια
Η θωρακική μεμβράνη να είναι ανθεκτική, διαφανής, ισχυρά τεντωμένη
Ο κεφαλοθώρακας να είναι ανοικτόχρωμος κι όχι μελανιασμένος
Τα πόδια να είναι μαλακά και εύκαμπτα
Οι φρέσκες γαρίδες πρέπει να γλιστρούν εύκολα μέσα το χέρι.
Όταν αγοράζουμε κονσέρβες θα πρέπει να προσέχουμε:

Την ετικέτα της κονσέρβας. Πρέπει να αναγράφονται τα συστατικά που περιέχει, το βάρος και η επωνυμία του παρασκευαστή.
Την ημερομηνία παραγωγής, στις δε παστεριωμένες και η ημερομηνία λήξης της συντήρησης.
Προσοχή να μην είναι διογκωμένες, παραμορφωμένες ή σκουριασμένες.
Κονσέρβες που όταν τις ανοίγουμε, παρουσιάζουν αλλοιώσεις στη σύσταση και το χρώμα και έχουν δυσάρεστη οσμή και γεύση. Γενικά, όταν ανοίγουμε μια κονσέρβα και δεν την καταναλώνουμε ολόκληρη, τότε το υπόλοιπο περιεχόμενο να συντηρείται στο ψυγείο και να καταναλώνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Ο ταραμάς πρέπει να έχει ευχάριστη και όχι ξινή γεύση.
Η λαγάνα λόγω της μεγάλης ζήτησης που έχει την Καθαρή Δευτέρα, πρέπει να είναι καλοψημένη
Προσοχή στα κατεψυγμένα αλιεύματα και στον επίπαγο
Προσοχή στον επίπαγο των κατεψυγμένων αποφλοιωμένων ή μη μαλακοστακοειδών καθώς και στα καθαρισμένα μαλάκια, τεμαχισμένα ή μη.
Στις συσκευασίες των κατεψυγμένων αλιευμάτων πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται με κεφαλαία γράμματα και ο επίπαγός τους.
Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία ο επίπαγος δεν πρέπει να είναι πάνω από το 15% στα κατεψυγμένα χταπόδια, καλαμάρια, σουπιές, θράψαλα, γαρίδες, αστακοί, καραβίδες κλπ.
Η οργάνωση των καταναλωτών καλεί το καταναλωτικό κοινό να καταγγείλει στις αρμόδιες υπηρεσίες ό,τι υποπέσει στην αντίληψή του στα τηλέφωνα 1520 (Υπουργείο Ανάπτυξης), 210 6971600 (Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων), στις Διευθύνσεις κτηνιατρικής των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων και στη γραμμή ενημέρωσης-καταγγελιών της Ένωσης Καταναλωτών 210 41 11 080.








 


   







 



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net