radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας

Απόστολου Τζιτζικώστα στην Π.Ε. Πέλλας
Οδικό δίκτυο, Αγροτική Οικονομία - Κτηνοτροφία, αποτελεσματικότητα και εξυπηρέτηση των πολιτών στο επίκεντρο των διαδοχικών συναντήσεων

Την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας επισκέφτηκε (23/5) ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, στο πλαίσιο προγραμματισμένων επαφών που επιδιώκει να έχει με τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών, τις υπηρεσίες, τους παραγωγικούς και αναπτυξιακούς φορείς και την τοπική κοινωνία των Περιφερειακών Ενοτήτων.

Νωρίς το πρωί ο Περιφερειάρχης συναντήθηκε με τους εργαζόμενους της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους προβλήματα που δημιουργούν δυσχέρεια στη λειτουργία των υπηρεσιών, αλλά και προτάσεις για τη συνεχή βελτίωση της αποτελεσματικότητας και ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες. Μεταξύ των θεμάτων που τέθηκαν προς συζήτηση από τους εργαζόμενους ήταν και αυτό του υπό κατάρτιση ΟΕΥ.

Με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη, των Περιφερειακών Συμβούλων κκ. Μαρίας Ζωγράφου - Τσαντάκη, Μαρίας Καράμπελα και Πέτρου Ζέρζη, του Εκτελεστικού Γραμματέα κ. Νικόλαου Ιωάννου, των Γενικών Διευθυντών της ΠΚΜ, των εκπροσώπων των συλλογικών οργάνων των εργαζομένων και των υπαλλήλων υπήρξε μία εξαιρετικά εποικοδομητική συζήτηση, καταλυτική για τον συντονισμό της προσπάθειας των στελεχών στους προγραμματισμένους στόχους και στην αποστολή της Περιφέρειας.

Η συζήτηση μεταφέρθηκε στην αίθουσα συσκέψεων του Διοικητηρίου όπου συζητήθηκε το θέμα των οδικών υποδομών. Στην σύσκεψη εκτός από τον κ. Περιφερειάρχη, τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και τους Περιφερειακούς Συμβούλους Πέλλας, παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, ο Δήμαρχος Χαλκηδόνας κ. Ιωάννης Τσουκνιδάς, οι Δήμαρχοι της Π.Ε. Πέλλας κκ. Τάκης Γιάννου, Γρηγόριος Στάμκος, Αικατερίνη Ιγνατιάδου και Δημήτριος Μπίνος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ιορδάνης Τσώτσος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας κ. Ιωάννης Βακουφτσής κι άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας τόνισε ότι η ολοκλήρωση του ενιαίου έργου των δύο παρακάμψεων «Γιαννιτσών» και «Χαλκηδόνας» αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα αναφορικά με τις οδικές υποδομές της Κεντρικής Μακεδονίας και, μέσω συντονισμένων ενεργειών που ανέλαβε η Περιφέρεια, διαθέτει πλήρη μελετητική ωριμότητα για την άμεση ένταξή του στο Τομεακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Υπουργείου Υποδομών. Για την ένταξη του έργου ζήτησε να υπάρξει «ένωση δυνάμεων», στενή συνεργασία και από κοινού διεκδίκηση με εκπροσώπους της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, τους βουλευτές και άλλους τοπικούς φορείς, μέσω προγραμματισμένων επαφών με τον αρμόδιο Υπουργό και τον Πρωθυπουργό. “Ως διοίκηση της Περιφέρειας, εκτελέσαμε στο ακέραιο αυτό που είχαμε δεσμευτεί από την πρώτη στιγμή. Ολοκληρώσαμε τις μελέτες του έργου και πλέον είναι απολύτως ώριμο να ενταχθεί για χρηματοδότηση και να ξεκινήσει η υλοποίησή του. Η μοναδική πηγή χρηματοδότησης είναι το Τομεακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Υπουργείου Υποδομών και γι' αυτό ζήτησα από όλους τους τοπικούς φορείς ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να διεκδικήσουμε συντονισμένα από την Κυβέρνηση να χρηματοδοτήσει αυτό το σημαντικό έργο για τον τόπο μας”, επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Τζιτζικώστας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης τόνισε ότι η ολοκλήρωση του έργου των παρακάμψεων «είναι πλήρως ανταποδοτική μέσω της ασφαλούς και γρήγορης μεταφοράς προσώπων και αγαθών, της προσέλκυσης επενδύσεων και της τουριστικής ανάπτυξης». Σε ερωτήματα αναφορικά με την συντήρηση του οδικού δικτύου ευθύνης της Περιφέρειας, ο κ. Περιφερειάρχης ανέφερε ότι υπάρχει μία σημαντική μείωση των διαθέσιμων κονδυλίων (υπερβαίνει το 75%), αλλά παρόλα αυτά καταβάλλονται προσπάθειες ώστε οι ανάγκες να καλύπτονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ακολούθησαν δύο σημαντικές συσκέψεις για την Αγροτική Οικονομία και Κτηνοτροφία με τη συμμετοχή εκπροσώπων αγροτικών ενώσεων, αγροτικών συνεταιρισμών και ομάδων παραγωγών καθώς και κτηνοτρόφων. Στις συσκέψεις παραβρέθηκαν επίσης ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης για την Αγροτική Οικονομία κ. Ιωάννης Ταχματζίδης, ο Πρόεδρος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Κρέατος κ. Λευτέρης Γίτσας, ο Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Πέλλας κ. Τρύφων Τσαντάκης.

Συζητήθηκαν ειδικότερα το θέμα της ορθολογικής και δίκαιης κατανομής βοσκοτόπων και των αποζημιώσεων καταστροφών στις αγροτικές παραγωγές λόγω ακραίων καιρικών και άλλων φαινομένων. Όπως ανέφερε ο κ. Ταχματζίδης, η αγροτική οικονομία και η επίλυση των αντίστοιχων προβλημάτων είναι στις άμεσες προτεραιότητες της Περιφέρειας, καθώς αποτελεί τη βάση της τοπικής οικονομίας. Η Περιφέρεια έχει αναλάβει πολλές πρωτοβουλίες και δράσεις στους συγκεκριμένους τομείς ενώ συνεργάζεται στενά και με τις κεντρικές υπηρεσίες των συναρμόδιων Υπουργείων που έχουν την ευθύνη του κεντρικού σχεδιασμού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και όλους τους συμμετέχοντες για τη συμβολή τους στην συζήτηση και ανάδειξη σημαντικών θεμάτων που άπτονται της τοπικής και περιφερειακής ανάπτυξης, με συγκεκριμένους στόχους, ρεαλισμό και διάθεση συνεργασίας. Από τη μεριά του ο κ. Τζιτζικώστας ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και τόνισε τη διαθεσιμότητά του για ειλικρινή διάλογο και συνεργασία καθώς, επίσης και την πλήρη δέσμευσή του για την προάσπιση και προώθηση των συμφερόντων και στόχων της Περιφέρειας.

 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net