radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ των ΜΠΛΟΚΩΝ

Δεν έχουν συμπληρωθεί ούτε 10 μέρες από
τη λήξη των κινητοποιήσεων και οι εξελίξεις
μας αναγκάζουν να δημοσιεύσουμε την παρακάτω ανακοίνωση. Πριν λοιπόν προλάβει να πέσει ο κουρνιαχτός των φετινών κινητοποιήσεων έχουμε συγκεκριμένες ενέργειες του υπουργού αλλά και κυβερνητικών βουλευτών της ευρύτερης περιοχής οι οποίες μας προκαλούν μεγάλη ανησυχία και απορία1.
Ξεκινώντας από τις δηλώσεις του υπουργού κ. Αποστόλου μας κάνει μεγάλη εντύπωση η αλλαγή στάσης του σε σχέση με μόλις πριν 20 ημέρες και την συνάντηση που είχαμε μαζί του αλλά και με συναρμόδιους υπουργούς ως Πανελλαδική επιτροπή των μπλόκων (με τη συμμετοχή 2 μελών του Δ.Σ του συλλόγου μας). Τελικά τι πιστεύει ο υπουργός2;
i. Είναι δεμένα τα χέρια του από την Ε.Ε και την Κ.Α.Π ή θα προχωρήσει σε αναθεώρηση της σύμφωνα με τελευταίες του δηλώσεις1;
ii. Δεν υπάρχει βάση στην αιτιολόγηση των φετινών αγροτικών κινητοποιησεων3 ή καταλαβαίνει τα δίκαια αιτήματά μας και θα προσπαθήσει να τα επιλύσει;
Εμείς σε ένα θα σταθούμε. Οι συνάδελφοι αγροτοκτηνοτρόφοι πλέον έχουν πείρα και δεν τρώνε κουτόχορτο. Θα συνιστούσαμε στον κύριο υπουργό να αποφεύγει να πατάει πάνω σε δυο βάρκες γιατί στο τέλος θα πνιγεί.
Περνώντας στο δεύτερο κομμάτι που αφορά τη συνάντηση της νεοσύστατης ομοσπονδίας Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε καχύποπτοι την συγκεκριμένη χρονική περίοδο (δηλαδή μετά από τις κινητοποιήσεις και έχοντας ως δεδομένο την πλήρη άρνηση από την κυβέρνηση να δώσει το ελάχιστο σε σχέση με τα αιτήματα που προβάλλαμε) να γίνονται τέτοιου είδους ανταμώσεις. Η καχυποψία μας έγκειται στο τι ακριβώς εξυπηρετούν τέτοιες συναντήσεις. Για να μην ξεχνιόμαστε οι βουλευτές που καλέστηκαν είναι οι ίδιοι που έχουν βάλει την υπογραφή τους δίπλα στο 3ο μνημόνιο και είναι οι ίδιοι που στηρίζουν με την ψήφο τους μέσα στην βουλή όλους αυτούς τους νόμους και τις τροπολογίες που οδηγούν στο ξεκλήρισμα της φτωχομεσαίας αγροτιάς.
Επομένως σε αυτή τη βάση συνεχίζουμε τη σκέψη μας και λέμε ότι μας φαίνεται εξαιρετικά περίεργο, που στην παραπάνω σύσκεψη δεν καλέστηκε ο μόνος σύλλογος του νομού (Αγροτοκτηνοτροφικός σύλλογος ΕΝΟΤΗΤΑ) ο οποίος συμμετείχε στις φετινές κινητοποιήσεις αλλά και στην συνάντηση με τους συναρμόδιους υπουργούς (10/2/2017).
Καλούμε και απαιτούμε ταυτόχρονα από όλους όσους συμμετείχαν, βουλευτές, προέδρους Α.Σ και συνεταιρισμών, μέλη Δ.Σ των Δήμων της ευρύτερης περιοχής, σε δημόσιο ανοικτό διάλογο για να ξεκαθαριστεί επιτέλους ποιος είναι ο ρόλος του καθενός. Είμαστε ανοικτοί σε κάθε είδους πρόσκληση ανεξαρτήτου τοποθεσίας και χρονικής στιγμής. Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε ένα τέλος στην παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης και ιδιαίτερα των αγροτοκτηνοτρόφων.
Στόχος μας η αφύπνιση όλων των συναδέλφων για να πάρουν τις τύχες στα χέρια τους. Ήρθε η στιγμή να κατανοήσουμε όλοι, τη δύναμη που έχουμε στα χέρια μας και να καταλάβουμε επιτέλους ότι τον πλούτο που παράγουμε θα πρέπει κάποια στιγμή και να τον καρπωθούμε.
Περιμένουμε μια άμεση απάντηση.
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ
ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ

Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων
Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος "ΕΝΟΤΗΤΑ" 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net