radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

Μεγάλη σε μαζικότητα και σημασία η εκδήλωση ΣΕΑΣ

Οι αγρότες ενημερώθηκαν από τους Αλέξη Μπακούρο, σύμβουλο του Υπουργού και Θανάση Ζανιά, αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ παρόντος του βουλευτή Γιάννη Σηφάκη
Απόλυτη αναγκαιότητα και ισχυρά κίνητρα για την ίδρυση οργανώσεων παραγωγών. Θα μειωθεί σημαντικά και η φορολογία των αγροτών που θα είναι μέλη οργανώσεων και ομάδων παραγωγών
Πληρωμή αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ την 31 Μαρτίου, 14 Απριλίου και 30 Απριλίου.
Ο βουλευτής αναφέρθηκε στην ανάγκη νέας οργάνωσης των αγροτών της Πέλλας σε νέα βάση, αξιοποιώντας την πρόσφατη Υπουργική Απόφαση, σαν μοναδική λύση για να ελπίζει ο αγρότης ότι θα ανέβει η οικονομία του και η οικονομία όλης της Πέλλας. Ακόμη ενημέρωσε για την πορεία επίλυσης σημαντικών θεμάτων όπως τα εργόσημα των Αλβανών εποχιακών εργατών και η ρύθμιση του σημαντικού προβλήματος με τα «στέκια» και την μαύρη διακίνηση προϊόντων καθώς και την ανάγκη συσπείρωσης των αγροτών των παραγωγικών Νομών για να επιτευχθεί στην αναθεώρηση της ΚΑΠ το 2019 η σύνδεση της επιδότησης με την παραγωγή. Ακόμη στην ανάγκη η Πέλλα να συμμετέχει δραστήρια στην διεπαγγελματική πυρηνόκαρπων και μεγαλόκαρπων που θα δημιουργηθεί άμεσα.
Στηλίτευσε έντονα την αποτυχημένη προσπάθεια μικρής οργανωμένης ομάδας που επιδίωξε στην αρχή την διάλυση της απόλυτα επιτυχημένης εκδήλωσης με φωνασκίες και θεατρινισμούς μπροστά στον φακό «φιλικού» της μέσου ενημέρωσης.
Ο Αλέξης Μπακούρος αναφέρθηκε στα κίνητρα για την ίδρυση οργανώσεων παραγωγών αναφέροντας ότι στον νόμο που ετοιμάζεται για την αποπληρωμή των αγροτών από τους εμπόρους σε έναν ή δύο μήνες το αργότερο( ανάλογα με το προϊόν) θα προβλεφτεί διάταξη που θα προσπαθήσει η κυβέρνηση να «περάσει» από τους θεσμούς για 50% μείωση της φορολογίας στους αγρότες οργανωμένους σε οργανώσεις παραγωγών, ομάδες παραγωγών και συνεταιρισμούς αρκεί να παραδίνουν τα προϊόντα τους σε οργανώσεις παραγωγών ή άλλες οργανώσεις.
Ο Θανάσης Ζανιάς, αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ ανέλυσε τον χαρακτήρα του ΕΛΓΑ, τα βασικά δεδομένα της ασφάλισης των καλλιεργειών, τα θέματα που σχετίζονται με τις εισφορές και τις αποζημιώσεις και ανέφερε τους χρόνους αποπληρωμής για τις αποζημιώσεις που εκκρεμούν. Στην εκδήλωση ήταν παρούσα και η διευθύντρια του ΕΛΓΑ κ. Μαρία Παππά.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, η εκπρόσωπος της αντιπεριφερειάρχου περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Ζωγράφου, ο Διευθυντής της ΔΑΟΚ Τρύφων Τσαντάκης, ο πρόεδρος της Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης Δημήτρης Χαμπίδης, εκπρόσωπος της βουλευτού Ημαθίας Φρόσως Καρασαρλίδου, η κοινοπραξία οργανώσεων παραγωγών Ημαθίας, αγροτικοί σύλλογοι της Πέλλας, της Νάουσας, του Βελβεντού και πάρα πολλοί αγρότες.
Χαρακτηριστικό ήταν ότι η εκδήλωση διήρκησε από τις 7μμ ουσιαστικά ( αφού μισή ώρα στην αρχή 5-6 άτομα απέτυχαν στην προσπάθεια τους να την διαλύσουν) ως και μετά τις 11μμ.
Ο ΣΕΑΣ συνεχίζει δυνατά την προσπάθεια του για την εκπροσώπηση των οργανώσεων και των προϊόντων της Πέλλας, την Τετάρτη 22/03 έχει συνάντηση με τον Αναπλ. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κόκκαλη και δεσμεύτηκε να οργανώσει και στο μέλλον παρόμοιες σημαντικές ενημερωτικές εκδηλώσεις.
 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net