radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

ΔΩΔΕΚΑ ΕΡΓΑ 14 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΣΠΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΣΟΣΤΗΤΑ ΤΟΥ
ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δώδεκα έργα βελτίωσης της ποιότητας και διασφάλισης της ποσότητας του πόσιμου νερού στην Κεντρική Μακεδονία, συνολικού προϋπολογισμού 14 εκατομμυρίων ευρώ, ενέκρινε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Τα 12 έργα εντάχθηκαν και χρηματοδοτούνται από το νέο ΕΣΠΑ (ΣΕΣ 2014 – 2020), έπειτα από την αξιολόγηση των συνολικά 17 προτάσεων που κατατέθηκαν στο πλαίσιο της σχετικής πρόσκλησης, από τα αρμόδια στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής του ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Τα 12 έργα που υπέβαλαν οι φορείς για χρηματοδότηση αφορούν στο σύνολό τους σε υποδομές βελτίωσης της ποιότητας και διασφάλισης της ποσότητας του πόσιμου νερού σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, που αντιμετωπίζουν επί πολλά χρόνια σοβαρά ζητήματα υδροδότησης των νοικοκυριών.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φορείς που ανταποκρίθηκαν με άμεσο τρόπο στην πρόσκληση που εκδώσαμε τον προηγούμενο Ιούλιο για το πόσιμο νερό, αλλά και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τη γρήγορη ολοκλήρωση των διαδικασιών, ώστε να ενταχθούν τα έργα βελτίωσης της ποιότητας και διασφάλισης της ποσότητας του πόσιμου νερού, σε οικισμούς και περιοχές, που αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα. Με τα έργα που χρηματοδοτούμε πετυχαίνουμε το στόχο μας, που είναι να αποκτήσουν όλες οι περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας τις απαιτούμενες υποδομές, ώστε να έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό και επίσης να καλυφθούν οι υδρευτικές ανάγκες, να περιοριστούν οι απώλειες νερού και να προχωρήσουμε στην ορθολογική διαχείριση και προστασία των υδάτινων πόρων. Τα έργα που εντάχθηκαν έχουν άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητα των πολιτών και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην Κεντρική Μακεδονία», επισήμανε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.


Τα 12 έργα που αξιολογήθηκαν, εντάχθηκαν και χρηματοδοτούνται είναι:
1.ΕΥΑΘ - Τηλεέλεγχος και αυτοματισμός του συστήματος ύδρευσης της περιοχής εξυπηρέτησης της ΕΥΑΘ: Προϋπολογισμός 4,1 εκ. ευρώ.
2.Δήμος Σιθωνίας Χαλκιδικής - Προμήθεια εξοπλισμού βελτίωσης υδρευτικού δικτύου Δ.Δ. Νικήτης, Αγ. Νικόλαου και Ν. Μαρμαρά Δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής: Προϋπολογισμός 4,8 εκ. ευρώ.
3.ΔΕΥΑ Βέροιας - Επέκταση - ολοκλήρωση συστήματος τηλεελέγχου τηλεχειρισμού και ελέγχου διαρροών πόλης Βέροιας και δημοτικών ενοτήτων: Προϋπολογισμός 376.760 ευρώ.
4.ΔΕΥΑ Έδεσσας - Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος έλεγχου διαρροών και τηλεδιαχείρισης στα υφιστάμενα δίκτυα μεταφοράς και διανομής νερού της Δημοτικής Ενότητας Έδεσσας: Προϋπολογισμός 574.645 ευρώ.
5.Δήμος Κασσάνδρας Χαλκιδικής - Επέκταση συστήματος τηλελέγχου, τηλεχειρισμού και ελέγχου διαρροών δικτύων ύδρευσης του Δήμου Κασσάνδρας στις Τ.Κ. Ν. Σκιώνης, Αγ. Παρασκευής και Παλιουρίου: Προϋπολογισμός 596.850 ευρώ.
6.ΔΕΥΑ Νάουσας - Ενίσχυση και αναβάθμιση υδρευτικών υποδομών Δήμου Νάουσας: Προϋπολογισμός 823.800 ευρώ.
7.Δήμος Πολυγύρου - Εγκατάσταση μονάδων αποσιδήρωσης πόσιμου νερού στην τοπική κοινότητα Βραστάμων και στον οικισμό Πλανών, Δήμου Πολυγύρου: Προϋπολογισμός 146.871 ευρώ.
8.Δήμος Πύδνας – Κολινδρού Πιερίας - Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος επεξεργασίας νερού (φίλτρου) στη θέση «Γιαννίτσι» Τ.Κ. Αλωνίων Δήμου Πύδνας – Κολινδρού: Προϋπολογισμός 259.000 ευρώ.
9.Δήμος Βόλβης - Αντικατάσταση αγωγού ύδρευσης από αμίαντο με σωλήνες PVC στην Τ.Κ. Ν. Απολλωνίας Δήμου Βόλβης: Προϋπολογισμός 207.580 ευρώ.
10.Δήμος Σκύδρας - Κατασκευή δεξαμενών ύδρευσης Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Σκύδρας: Προϋπολογισμός 1,2 εκ. ευρώ.
11.Δήμος Θερμαϊκού - Αντικατάσταση αγωγών εξωτερικού δικτύου ύδρευσης και αντικατάσταση αγωγών εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Μεσημερίου Δήμου Θερμαϊκού (Α΄ Φάση): Προϋπολογισμός 492.811 ευρώ.
12.Δήμος Βόλβης - Αντικατάσταση αγωγού εξωτερικού υδραγωγείου από πήγες νερού Μάνα - υφιστάμενη δεξαμενή Αρέθουσας: Προϋπολογισμός 461.935 ευρώ. 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net