radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

Δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης

Αν. Αντιπεριφερειάρχης Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά:«Η Π.Ε. Πέλλας στηρίζει έμπρακτα
τις δράσεις εθελοντισμού και προστασίας του περιβάλλοντος»


Δραστηριότητα στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ‘Let’s do it Greece’
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας 'Let’s do it Greece', πραγματοποιήθηκε δράση καθαρισμού του φυσιολατρικού μονοπατιού 'Μεγάλος Γκρεμός' με συντονιστή φορέα την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και τη συνεργασία του Δήμου Έδεσσας, της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πέλλας, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, του Συλλόγου Ηπειρωτών Έδεσσας “Απειρωτάν”, του Συλλόγου Μικρασιατών 'Η Μπίγα', του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας, εκπροσώπων των Προσκόπων και ευαισθητοποιημένων πολιτών. Σημαντική ήταν η συνδρομή της κυρίας Αριάδνης Μαντά, μέλος της πρωτοβουλίας 'Let's do it Greece' στην Πέλλα.

Την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας εκπροσώπησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Λάκης Βασιλειάδης συμμετέχοντας μαζί με τους παρευρισκόμενους στον καθαρισμό του μονοπατιού από σκουπίδια που ρυπαίνουν και δημιουργούν κακή εικόνα στους επισκέπτες της περιοχής. Άλλωστε το μονοπάτι αυτό ξεκινά από την παραδοσιακή συνοικία Βαρόσι της Έδεσσας, ένα σημείο ιδιαίτερου ενδιαφέροντος και, καταλήγει, στον Αρχαιολογικό Χώρο του Λόγγου της Έδεσσας που αποτελεί επίσης σημαντικό προορισμό για την ευρύτερη περιοχή της Πέλλας.


Συνάντηση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με τον Πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟ.Δ.Σ.Α.) Κεντρικής Μακεδονίας

Η στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας σε δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης συνεχίζεται το επόμενο διάστημα.

Στο πλαίσιο αυτό, η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά είχε συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟ.Δ.Σ.Α.) Κεντρικής Μακεδονίας Μιχάλη Γεράνη στο γραφείο της στην Περιφέρεια. Συζητήθηκε η συμμετοχή του Φορέα στο πρόγραμμα μείωσης της χρήσης πλαστικής σακούλας στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Ο κ. Γεράνης ανέφερε στην κ. Αηδονά ότι ο Φορέας θα στηρίξει την προσπάθεια που έχει ήδη ξεκινήσει στην περιοχή μας με πρωτοβουλία της Π.Ε. Πέλλας.

Η συνεργασία της Περιφέρειας με τον ΦΟ.Δ.Σ.Α. Κεντρικής Μακεδονίας, τους τέσσερις Δήμους της Πέλλας, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Έδεσσας – Γιαννιτσών, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το Επιμελητήριο Πέλλας και όλους τους συμμετέχοντες για τη συνέχιση του προγράμματος μείωσης της χρήσης πλαστικής σακούλας και την διάδοση του μηνύματος της ανακύκλωσης, του εθελοντισμού και της προστασίας του περιβάλλοντος βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο.

Έχει συγκροτηθεί η συντονιστική επιτροπή η οποία θα υλοποιήσει το πρόγραμμα διοργανώνοντας, άμεσα, ευρείας απήχησης ενημερωτικές δράσεις στους τέσσερις Δήμους, διανέμοντας ταυτόχρονα έντυπο ενημερωτικό υλικό και ειδικές τσάντες για την ευαισθητοποίηση των πολιτών και την καταγραφή μετρήσιμων αποτελεσμάτων στην κατεύθυνση της μείωσης του πλαστικού στην καθημερινότητά μας. Αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι το πρόγραμμα θα έχει επιτυχία, μετά την μεγάλη ανταπόκριση που είχαν ανάλογες δράσεις και σε σχολικές μονάδες της περιοχής μας.
 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net