radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

«ΣΚΥ- ΔΡΑση για το βιβλίο 2017»

Με την εκδήλωση της Τετάρτης 10 Μαΐου 2017
που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του
Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας ολοκληρώθηκε μ΄επιτυχία μια ακόμη πρωτοβουλία του Δήμου Σκύδρας, «ΣΚΥ – ΔΡΑση για το βιβλίο 2017», η οποία είχε ως σκοπό τη διάδοση και την προαγωγή του βιβλίου και κατ΄επέκταση της παιδείας και του πολιτισμού μας.
Η σύνθεση της εκδήλωσης περιελάμβανε τη βράβευση μαθητριών και μαθητών του Δήμου μας που διακρίθηκαν σε πανελλήνιους διαγωνισμούς, την κλήρωση βιβλίων που προσφέρθηκαν από συμπολίτισσες - συμπολίτες μας και μουσικό πρόγραμμα.
Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου καλωσορίζοντας και χαιρετίζοντας τις συμμετέχουσες και συμμετέχοντες, μεταξύ των άλλων, είπε:
Αγαπητά παιδιά. Ξεκινάμε από τους μικρούς μας φίλους που έχουν σήμερα την τιμητική τους καθώς θ΄ακολουθήσουν και οι βραβεύσεις.Αγαπητοί γονείς, βλέπω ανάμεσά μας γιαγιάδες, παππούδες που καμαρώνουν για τα εγγόνια τους, εκπαιδευτικούς και πολλούς φίλους των παιδιών. Μπράβο σας, να είστε όλοι γεροί και πάντα τέτοια να έχετε.
Στη συνέχεια ανέφερε ότι η Δημοτική Αρχή μέσω αυτής της δράσης που απευθύνεται σ΄όλες τις ηλικίες στοχεύει στην ανάδειξη του ρόλου και των πνευματικών ωφελειών του βιβλίου, όπως είναι η γνώση, η καλλιέργεια, η ευρύτητα και η διαύγεια του πνεύματος.
Προέτρεψε τα παιδιά να διαβάζουν και να μελετούν, διότι όπως έχει τονίσει επανειλημμένα η δύναμη της γνώσης, η παιδεία, η μόρφωση είναι τα καλύτερα εφόδια για να προχωρήσει μπροστά η κοινωνία μας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο, κι όλα τα υπόλοιπα έπονται.
Για να υπογραμμίσει την ιδιαίτερη σημασία κι αξία της γνώσης και του βιβλίου η Δήμαρχος ανέσυρε κι επικαλέστηκε τη ρήση του Ρωμαίου ρήτορα και φιλόσοφου Κικέρωνα πως, αν έχουμε μια βιβλιοθήκη κι έναν κήπο, τα έχουμε όλα. Συνέστησε στα παιδιά ν΄ακολουθήσουν τα παραπάνω για να αποκτήσουν γνώσεις, σοφία και να μάθουν την ιστορία μας γιατί λαός που δεν γνωρίζει την ιστορία του δεν έχει μέλλον.
Συνακόλουθα, τόνισε τη σημασία των επιτυχιών των νέων παιδιών στους πανελλήνιους διαγωνισμούς, τα οποία γίνονται μ΄αυτόν τον τρόπο οι καλύτεροι πρεσβευτές του τόπου μας κι έδωσε θερμά συγχαρητήρια τόσο στα παιδιά όσο και στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς – συγγενείς των παιδιών εκτιμώντας την ανάλογη συμβολή τους στην επιτυχία των μαθητών.
Ακόμη, ευχαρίστησε το μαθητή του Γυμνασίου Σκύδρας Θεόδωρο Καρυπίδη που είχε την ευθύνη του μουσικού προγράμματος και μας συντρόφευσε με την κιθάρα του. Εκφράστηκε θετικά για τους συνεργάτες της.
Και βεβαίως ευχαρίστησε δεόντως τους χορηγούς των βιβλίων της κλήρωσης που είναι: το Δημοτικό Σχολείο Προφήτη Ηλία, ο Σύλλογος Εργαζομένων Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. Ν. Πέλλας, η ΤΕΝ – ΜΠΡΙΝΓΚ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ/Στέλλα Σαμαρά, η Μαρία Χατζηβασιλειάδου, η Αγάπη Χατζηιωαννίδου, η Ειρήνη Βογιατζέρη, η Ευαγγελία Καλαμπαλίκη, ο Γιάννης Ανδρεάδης, ο Δημήτρης Μπαμπαλιούτας, ο Λάζαρος Σαββίδης, η Άνθη Κοκκινίδου, ο Βασίλης Καρυπίδης, ο Χρήστος Ζηκούλης, ο Δημήτρης Γιαννακίδης και η Άννα Καμαράκη.
Έκλεισε το χαιρετισμό της επαναλαμβάνοντας τη διαβεβαίωση, που προσπαθεί και κάνει καθημερινά πράξη η Δημοτική Αρχή μέσα από αντίξοες συνθήκες, ότι είναι δίπλα σ΄όλους τους συμπολίτες μας και πως όλοι μαζί θα συνεργαστούμε για ν΄αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και να οδηγήσουμε τον τόπο και την κοινωνία μας μπροστά, και θα τα καταφέρουμε.
Ακολουθεί η αναφορά στα ονοματεπώνυμα των παιδιών που βραβεύθηκαν.
Βραβευθέντα παιδιά του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκύδρας από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία:
Ελβίρα Καρασαρλίδου, Σπυρίδων Κεσίδης, Ιωάννης Πράππας, Ιωάννης Χαραλαμπίδης.
Βραβευθείς, ως μαθητής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκύδρας, ο μαθητής πλέον του Γυμνασίου Σκύδρας Στέφανος Μιχαηλίδης, από το Τμήμα Φυσικής και το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Βραβευθείσες μαθήτριες του Γυμνασίου Σκύδρας από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία: Αιμιλία Παλάσκα και Κωνσταντίνα Τσικαλοπούλου.
Ακολούθησε η κλήρωση των βιβλίων που πρόσφεραν οι συμπολίτισσες, συμπολίτες μας που προαναφέρθηκαν, κι αιρετοί του Δήμου μας.
Οι τυχεροί που δεν ήταν παρόντες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά αρμοδίως.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον ίδιο εύηχο τρόπο που ξεκίνησε, δηλαδή με τις συνθέσεις του μουσικού προγράμματος.
Μαζί με τα προαναφερόμενα πρόσωπα συμμετείχαν εκπαιδευτικοί, οι γονείς – συγγενείς, φίλοι των παιδιών και οι Αντιδήμαρχοι Σκύδρας Μιχάλης Μέγας, Θεμιστοκλής Κρητίδης, Μάγδα Παπαδοπούλου, η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας Μαρία Γιακαμόζη, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σκύδρας Θεόδωρος Αντωνιάδης κι ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκύδρας Κωνσταντίνος Τσιάτσιας.
Οι προσπάθειες και οι διακρίσεις όλων των παιδιών μας και οι οποίες καλύπτουν όλους τους τομείς της παιδείας, του πολιτισμού και του πολιτισμού και που έχουν κέντρο τον άνθρωπο και την κοινωνία μαρτυρούν ξεκάθαρα ότι ο τόπος και η πατρίδα μας έχει άξιους συνεχιστές.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ
 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net