radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

Αντιπλημμυρική θωράκιση της Π.Ε. Πέλλας

Πράσινο φως» από το Περιφερειακό Συμβούλιο
για την υποβολή προτάσεων χρηματοδότησης
έργων αντιπλημμυρικής θωράκισης της Π.Ε.
Πέλλας

Εγκρίθηκαν από το Περιφερειακό Συμβούλιο, μετά από σχετική εισήγηση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κας Αθηνάς Αηδονά-Αθανασιάδου, οι προτάσεις δύο ώριμων έργων αντιπλημμυρικής προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία». Ειδικότερα, τα έργα εμπίπτουν στον άξονα «Προώθηση της προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή, της πρόληψης και της διαχείρισης κινδύνων».

Η προετοιμασία των προτάσεων ολοκληρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας η οποία, έγκαιρα, προχώρησε στις διαδικασίες για την οριοθέτηση των χειμάρρων και την έκδοση των περιβαλλοντικών όρων, ώστε τα συγκεκριμένα έργα να μπορούν να επιλεγούν για χρηματοδότηση. Και τα δύο έργα θεωρούνται υψηλής προτεραιότητας, καθώς τα ποτάμια που αφορούν διαχειρίζονται μεγάλες ποσότητες νερού καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ενώ στο παρελθόν επλήγησαν από ακραία καιρικά φαινόμενα που προκάλεσαν φαινόμενα διάβρωσης στον πυθμένα και στα πρανή, καθιζήσεις σε παράπλευρες οδούς, αλλά και πλημμύρες σε γειτονικές ιδιοκτησίες από αλλαγές της ροής του νερού.

Συγκεκριμένα, το πρώτο έργο αφορά την αντιπλημμυρική προστασία της Έδεσσας (ποταμός Εδεσσαίος) με προϋπολογισμό 1.900.000 ευρώ και συνολικό μήκος παρέμβασης 850 μέτρων που φτάνει μέχρι το σημείο των Καταρρακτών. Το δεύτερο έργο αφορά την αντιπλημμυρική προστασία Λουτρακίου (χείμαρρος Τόπλιτσα), με προϋπολογισμό 2.040.000 ευρώ. Περιλαμβάνει εργασίες ανακατασκευής των αναβαθμών και εκ νέου επένδυση των πρανών, με λιθοπλήρωτα συρματοκιβώτια, που θα πραγματοποιηθούν κατάντη της γέφυρας της επαρχιακής οδού Αψάλου-Πολυκάρπης-Λουτρών Λουτρακίου, στο Δήμο Αλμωπίας.

Σε δήλωσή της η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κα. Αθηνά Αηδονά-Αθανασιάδου αναφέρει: «Νιώθω πραγματικά ικανοποίηση για την προώθηση των συγκεκριμένων έργων καθώς η προστασία των πολιτών, των περιουσιών τους, αλλά και του φυσικού περιβάλλοντος βρίσκονται στο επίκεντρο του σχεδιασμού μας για την βιώσιμη ανάπτυξη. Η κλιματική αλλαγή φαίνεται να επηρεάζει τον Ελλαδικό χώρο, με ακραία καιρικά φαινόμενα και φυσικές καταστροφές που βιώνουμε έντονα τα τελευταία χρόνια. Η πολιτεία χρειάζεται να πάρει μέτρα ενώ οι αναπτυξιακοί φορείς, όπως η Περιφέρεια, οφείλουν να εντάξουν στον προγραμματισμό τους ανάλογες δράσεις και έργα. Τα συγκεκριμένα έργα προϋποθέτουν πολύπλοκες διαδικασίες μελέτης και αδειοδότησης και είναι επίτευγμα των υπηρεσιών μας που εξασφάλισαν έγκαιρα την τεχνική ωριμότητα των έργων, ώστε να μπορούν να ενταχθούν για χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία». Η αντιπλημμυρική θωράκιση της Πέλλας είναι μία συνολική προσπάθεια στην οποία συμμετέχουν πολλοί συναρμόδιοι φορείς, ενώ απαιτείται ένας πακτωλός χρημάτων που δεν είναι εύκολο να εξασφαλιστεί. Χρειάζεται να προγραμματίζουμε και να αξιοποιούμε πόρους από πολλά διαφορετικά χρηματοδοτικά εργαλεία και, στο πλαίσιο αυτό, ευχαριστώ όλους όσους συνεργάζονται στην κοινή μας προσπάθεια».


 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net