radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θ. Τζάκρη (ΣΥΡΙΖΑ)

Θεοδώρα Τζάκρη: Ευκαιρίες για νέα έργα
υποδομής στο Δήμο Σκύδρας το επόμενο
διάστημα

Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη είχε συνάντηση χθες 18 Αυγούστου 2017 με τη Δήμαρχο Σκύδρας κ. Κατερίνα Ιγνατιάδου με θέμα τις νέες δυνατότητες χρηματοδότησης των Δήμων για έργα υποδομής.
Η βουλευτής έθεσε τις βασικές προτεραιότητες των νέων προγραμμάτων και τον τρόπο που μπορούν να σχετιστούν με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Δήμου Σκύδρας, ώστε να υπάρξει σημαντική ωφέλεια από τα προτεινόμενα έργα. Ένα από τα πιο σημαντικά έργα που μπορούν να χρηματοδοτηθούν είναι η αξιοποίηση της ιαματικής πηγής στο Λουτροχώρι, μετά την αναγνώρισή της από τον ΕΟΤ και την ωρίμανση των έργων ανάπλασης, ώστε να αποτελέσει έναν ελκυστικό προορισμό για τους επισκέπτες. Η πρόταση αυτή μπορεί να συνδυστεί με τη δημιουργία παραποτάμιων πάρκων στις όχθες του Αλμωπαίου και του Εδεσσαίου ποταμού, με χρήσεις αναψυχής και έντονη έμφαση στην παρουσία του στοιχείου του νερού. Τα πάρκα μπορούν να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ, στα πλαίσια του προγράμματος για τη δημιουργία παραλίμνιων και παραποτάμιων πάρκων με προϋπολογισμό 20 εκατ. ευρώ. Και οι δυο αυτές προτάσεις μπορούν να ενισχύσουν την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και να τονώσουν την οικονομική δραστηριότητά της, με κοινό άξονα την αξιοποίηση του υδάτινου στοιχείου που είναι κοινό πλεονέκτημα για όλους τους Δήμους της Πέλλας.
Όπως σημείωσε η κ. Τζάκρη, η πόλη της Σκύδρας μπορεί επίσης να ωφεληθεί με χρηματοδότηση, μέσω του προγράμματος για την αξιοποίηση του δημοτικού κτιριακού αποθέματος. Στο πρόγραμμα θα χρηματοδοτηθούν δράσεις για την αναβάθμιση κτιρίων που βρίσκονται σε σημαντική θέση σε σχέση με πλέγμα διαδρομών πολιτιστικού χαρακτήρα. Πρόκειται για μια σημαντική ευκαιρία να αξιοποιηθούν τα κτίρια του ΟΣΕ που βρίσκονται εντός της πόλης και χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερη αρχιτεκτονική αξία, αποτελώντας χώρους ενός ευρύτερου πλέγματος σιδηροδρομικών διαδρομών. Τα κτίρια μπορούν να παραλάβουν χρήσεις που θα αναζωογονήσουν το κέντρο της πόλης και θα γίνουν σημεία αναφοράς. Παράλληλα, υπάρχει η ευκαιρία για την ανάπλαση μιας εκ των πλατειών της πόλης, μέσω του προγράμματος του Πράσινου Ταμείου για την Αστική Αναζωογόνωση των πόλεων που αναμένεται το επόμενο διάστημα. Στο ίδιο πρόγραμμα, υπάρχει η δυνατότητα να χρηματοδοτηθεί και ο εξοπλισμός δυο παιδικών χαρών με στόχο τον εκσυγχρονισμό τους σύμφωνα με τους σύγχρονους κανόνες ασφαλείας.
Παράλληλα, για την υποστήριξη του αγροτικού τομέα, έχει ήδη δημοσιευθεί η πρόσκληση για αγροτικές οδοποιίες, ενώ σύντομα αναμένεται και η αντίστοιχη πρόσκληση για νέα αρδευτικά δίκτυα, με πόρους από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
Όπως τόνισε η βουλευτής, ο Δήμος Σκύδρας μπορεί να έχει σημαντικά οφέλη από τις επόμενες προσκλήσεις και να υλοποιήσει έργα με ιδιαίτερη σημασία που θα διαμορφώσουν το χαρακτήρα του Δήμου για τα επόμενα χρόνια. Προς αυτή την κατεύθυνση, οι ενέργειες που απαιτούνται μπορούν να ολοκληρωθούν με συνεχή συνεργασία, για το όφελος της ευρύτερης περιοχής.-


 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net