radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θ. Τζάκρη (ΣΥΡΙΖΑ)

Επικοινωνία Θεοδώρας Τζάκρη – Υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου – Γενικού Γραμματέα Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργου Πιτσιλή για το απαράδεκτο φαινόμενο να φορολογούνται οι αποζημιώσεις καλλιέργειας των αγροτών στην Πέλλα από την κατασκευή του Διαδρατικού Αγωγού TAP

Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη είχε σήμερα επικοινωνία με την Υφυπουργό Οικονομικών κ. Κατερίνα Παπανάτσιου και τον Γενικό Γραμματέα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Γεώργιο Πιτσιλή για το απαράδεκτο φαινόμενο που έχει παρατηρηθεί στην Πέλλα να φορολογούνται οι αποζημιώσεις καλλιέργειας των θιγόμενων αγροτών από την κατασκευή του Διαδριατικού Αγωγού ΤΑΡ, με ποσοστό μάλιστα 35%, ενώ θα έπρεπε να παραμένουν αφορολόγητες, σε πλήρη αντίθεση με τις ρητές προβλέψεις της ισχύουσας νομοθεσίας τόσο για τον ίδιο τον αγωγό ΤΑP [Σύμφωνο Φιλοξενούσας Χώρας – Ν. 4217/2013 (ΦΕΚ Α΄267) «Κύρωση Συμφωνίας Φιλοξενούσας Χώρας μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Trans Adriatic Pipeline AG»], όσο και με την ισχύουσα νομοθεσία για τα έργα Ενέργειας στην χώρα [Ν. 4001/2011 (ΦΕΚ Α΄179) «Για τη Λειτουργία Ενεργειακών Αγορών Ηλεκτρισμού και Φυσικού Αερίου, για Έρευνα, Παραγωγή και δίκτυα μεταφοράς Υδρογονανθράκων και άλλες ρυθμίσεις»].
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις παραπάνω διατάξεις, ενώ τα ποσά που οφείλονται ως αποζημίωση στους δικαιούχους για τις ζημίες σε επικείμενα (κτίσματα, δένδρα, φυτά κλπ) απαλλάσσονται από κάθε φορολογία, κράτηση κλπ, στην Πέλλα από εσφαλμένη ερμηνεία εκλαμβάνονται ως κέρδη μίσθωσης και φορολογούνται ως εισόδημα.
Επομένως, ενώ προβλέπεται ρητώς η μη φορολόγηση της αποζημίωσης στους δικαιούχους για την καταστροφή των καλλιεργειών τους (είτε αυτή έχει περιέλθει σε αυτούς μέσω εθελοντικών συμφωνιών – σύμβαση αποζημίωσης καλλιέργειας, είτε αυτή έχει περιέλθει σε αυτούς μέσω αναγκαστικών διαδικασιών – αναγκαστική δουλεία και Ταμείο Παρακαταθηκών), παρατηρείται αυτή η διακριτική μεταχείριση προς τους αγρότες του Νομού Πέλλας, γεγονός που πρέπει να σταματήσει πάραυτα.
Η κ. Τζάκρη ενημέρωσε και την κ. Παπανάτσιου και τον κ. Πιτσιλή για το ζήτημα που έχει ανακύψει, οι οποίοι δεσμεύθηκαν να προβούν σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας, ώστε να σταματήσει αυτή η άνιση και άδικη μεταχείριση των αγροτών της Πέλλας.-


 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net