radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γ. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ (ΝΔ)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ
«Υπερασπιζόμαστε το ¨φαρμακείο της γειτονιάς¨ σε πόλεις και χωριά
σε ολόκληρη την Ελλάδα»


Την ανεκτίμητη κοινωνική προσφορά του παραδοσιακού φαρμακείου, υπογράμμισε ο Γιώργος Καρασμάνης με τον χαιρετισμό του στην έναρξη του Συνεδρίου των φαρμακοποιών που πραγματοποιείται στο Λουτράκι Αριδαίας και τοποθετήθηκε πάνω στα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο.
Ο πρώην Υπουργός, τόνισε ότι ο φαρμακοποιός, επί δεκαετίες τώρα έχει ¨χτίσει¨ μια ιδιαίτερα στενή και ανθρώπινη σχέση με τον πάσχοντα καθώς στο φαρμακείο είναι η πρώτη επίσκεψη για κάθε πρόβλημα, στο φαρμακείο επιστρέφουμε μετά τη διάγνωση ή το νοσοκομείο, εκεί προστρέχουμε για την πρώτη και πολλές φορές σωτήρια συμβουλή, για μια άμεση περιποίηση σε κάποιο τραύμα, για την ένεση, για το εμβόλιο… Είναι παραγωγικός και αναντικατάστατος.
Πρόσθεσε δε ότι, χάρη στα κουπόνια διάθεσης των φαρμάκων και στο γεγονός ότι συναλλάσσεται αποκλειστικά με το Δημόσιο και με τα Ταμεία, είναι ίσως ο αποτελεσματικότερος ¨εισπράκτωρ¨ δημοσίων εσόδων, συμμετέχοντας πολύ ενεργά στην πάταξη της φοροδιαφυγής. Συνεπώς μπορεί να προσφέρει πολλά και στην εθνική οικονομία και στην εξοικονόμηση πόρων με τη συμμετοχή στο σύστημα διακίνησης και διαχείρισης φαρμάκων.
«Αυτό το φαρμακείο θέλουμε αυτό υπερασπιζόμαστε, είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καρασμάνης. Το ¨φαρμακείο της γειτονιάς¨ στη πόλη και στο χωριό, σε όλη την Ελλάδα. Και όχι τις πολυστεγάσεις που βλέπουμε να ξεφυτρώνουν τελευταία, και αποτελούν απρόσωπες επιχειρήσεις συνδεδεμένες ακόμη και με ξένα οικονομικά συμφέροντα».
Αναφερόμενος στα μεγάλα προβλήματα του κλάδου, τόνισε ότι τα τελευταία χρόνια, οι φαρμακοποιοί δεν αντιμετωπίζονται από την Πολιτεία ως κοινωνικοί λειτουργοί. Αντιθέτως, φαίνεται να έχουν στοχοποιηθεί, με την υπέρμετρη φορολόγηση, ή με τις – πρωτοφανείς – ασφαλιστικές εισφορές πάνω στις εισφορές της… προηγούμενη χρονιάς!

Ακόμη, όπως είπε, οι πολύμηνες καθυστερήσεις στην εξόφληση οφειλομένων, αλλά και η κατακόρυφη πτώση του κέρδους, απειλούν με δραματικές επιπτώσεις όχι μόνον στον επαγγελματία φαρμακοποιό, όχι μόνον στους εργαζόμενους αλλά και στην προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο. Ιδιαίτερα στην ύπαιθρο, όπου φαρμακεία κινδυνεύουν να κλείσουν και νέα παιδιά, νέοι επιστήμονες να αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους και οι τοπικές κοινωνίες να στερηθούν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.
Κλείνοντας ο πρώην Υπουργός, διαβεβαίωσε ότι όπως έχει πράξει μέχρι τώρα, θα είναι πάντα ενεργά στο πλευρό του κλάδου και στην προσπάθεια για επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει.


02/09/2017


 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net