radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θ. Τζάκρη (ΣΥΡΙΖΑ)

Επίσκεψη Θεοδώρας Τζάκρη σε Άθυρα – Λειβαδίτσα – Ραχώνα που επλήγησαν από ανεμοθύελλα και έντονη χαλαζόπτωση
Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη επισκέφτηκε σήμερα το πρωί 10 Σεπτεμβρίου 2017 τα Άθυρα, την Λειβαδίτσα και την Ραχώνα, που χθες επλήγησαν από πρωτοφανή σε ένταση ανεμοθύελλα που συνοδεύονταν από έντονη χαλαζόπτωση προκαλώντας ολοκληρωτική καταστροφή σε καλλιέργειες βαμβακιού, αμπέλια και κηπευτικά (λάχανα, μπρόκολα, κουνουπίδια, πιπεριές, τομάτες, καρπούζια, πεπόνια κ.λπ.), αλλά και σε αστικές υποδομές (στέγες σπιτιών κ.ο.κ.).
Πιο συγκεκριμένα, η κ. Τζάκρη συνοδευόμενη από αγρότες επισκέφτηκε αγροτεμάχια στα αγροκτήματα των Αθύρων και της Λειβαδίτσας, όπου σε έκταση μεγαλύτερη των 2.000 στρεμμάτων η σφοδρότητα του ακραίου αυτού καιρικού φαινομένου ήταν τόσο έντονη που κατέστρεψε ολοσχερώς τις καλλιέργειες βάμβακος λίγες μόνο ημέρες πριν την έναρξη της συγκομιστικής περιόδου, αμπέλια λίγο πριν το τρύγο και κηπευτικά της εποχής προκαλώντας απόγνωση στους παραγωγούς.
Οι αγρότες στις πληγείσες περιοχές βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση διότι λίγο πριν δρέψουν τους καρπούς των κόπων τους είδαν τον μόχθο μιας ολόκληρης χρονιάς να καταστρέφεται μέσα σε λίγα λεπτά λίγες ημέρες πριν την συγκομιδή, τόσο για την βαμβακοκαλλιέργεια, όσο και για τα αμπέλια και τα κηπευτικά, ενώ έχουν εκπονηθεί όλες οι απαραίτητες καλλιεργητικές εργασίες και έχουν καταβληθεί οι αντίστοιχες καλλιεργητικές δαπάνες.
Η κ. Τζάκρη επικοινώνησε αμέσως με την Προϊσταμένη του Υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ Βεροίας, κλιμάκιο του οποίου θα βρίσκεται την Δευτέρα και την Τρίτη στις πληγείσες περιοχές για την πραγματοποίηση των προεπισκοπήσεων, ενώ οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων κκ. Γιώργος Χουρμουζιάδης και Παναγιώτης Πολατίδης θα προβούν αύριο στην πραγματοποίηση αναγγελιών ώστε οι παραγωγοί να καταθέσουν δηλώσεις ζημίας για τις ζημιές που υπέστησαν. Η κ. Τζάκρη ζήτησε η όλη διαδικασία των εκτιμήσεων να διεκπεραιωθεί το ταχύτερο δυνατόν ώστε να μπορέσουν οι παραγωγοί να λάβουν την αποζημίωσή τους έγκαιρα για την ζημία που υπέστησαν, ενώ έχουν υποβληθεί στο σύνολο των καλλιεργητικών εξόδων, αποζημίωση η οποία την φετινή χρονιά θα αποτελέσει και το μοναδικό εισόδημα των παραγωγών των Αθύρων και της Λειβαδίτσας εξαιτίας της πρωτοφανούς καταστροφής.
Επίσης η κ. Τζάκρη επικοινώνησε και με τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Θαν. Καμπρέλη τον οποίο ενημέρωσε για την αδυναμία να συγκεντρωθούν τα κιλά ώστε να δικαιούνται οι βαμβακοκαλλιεργητές συνδεδεμένης ενίσχυσης, που για την περιοχή ανέρχονται στα 275 κιλά ανά στρέμμα, που οφείλεται σε «ανωτέρα βία» και στην αναγκαιότητα να προσαρμοστεί η συνδεδεμένη ενίσχυση σε πολύ λιγότερα κιλά, τα οποία θα προσδιοριστούν από την εξατομικευμένη για κάθε παραγωγό εκτίμηση του ΕΛΓΑ.
Η κ. Τζάκρη σε συνομιλίες της με τους κατοίκους είπε χαρακτηριστικά: «Ο κρατικός μηχανισμός, δηλαδή τόσο οι τοπικές υπηρεσίες του ΕΛΓΑ, όσο και οι υπηρεσίες του ΟΠΕΚΕΠΕ, έχουν ήδη ενημερωθεί και αύριο θα βρίσκονται εδώ για την πραγματοποίηση των πρώτων προεπισκοπήσεων ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία της αποζημίωσης. Ζήτησα από τους υπηρεσιακούς παράγοντες να κινηθούν ταχύτατα ώστε οι αποζημιώσεις για την αδιαμφισβήτητα μεγάλη ζημία που υπέστητε να καταβληθούν το συντομότερο δυνατόν στους παραγωγούς που επλήγησαν, ενώ έχουν υποβληθεί στο σύνολο των εξόδων και έχουν καταβάλει μόχθο και χρήμα. Θα βρίσκομαι δίπλα σας και θα παρακολουθώ την εξέλιξη της διαδικασίας, η οποία είναι η μόνη σύννομη οδός για να ανακουφιστούν οι παραγωγοί που επλήγησαν από την πρωτοφανή σε ένταση θεομηνία και θα παρεμβαίνω οποτεδήποτε χρειαστεί για την έγκαιρη και αντικειμενική ολοκλήρωσή της».-

 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net