radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γ.ΣΗΦΑΚΗ (ΣΥΡΙΖΑ)

Γιάννης Σηφάκης : Πολύ επιτυχημένη εκδήλωση του ΣΕΑΣ για τα «κόκκινα αγροτικά δάνεια αγροτών και συνεταιριστών στην ΑΤΕ bud με τον Υφυπουργό Βασίλη Κόκκαλη
Ο Γιάννης Σηφάκης στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στα περισσότερα από τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τον αγρότη και τον κτηνοτρόφο της Πέλλας
Βασίλης Κόκκαλης : «Η Ελλάδα έχει παραγωγούς και εξαιρετικές επιχειρήσεις στον αγροτικό τομέα. Για καλύτερο αποτέλεσμα όμως απαιτείται αλλαγή νοοτροπίας. Το νέο μοντέλο αγρότη μετατρέπει τον παραγωγό από εργάτη γης σε σύγχρονο επιχειρηματία οργανωμένο σε Ομάδες Παραγωγών με μακροπρόθεμο σχεδιασμό παραγωγής και εμπορίας ποιοτικών προϊόντων, με περιβαλλοντική συνείδηση, αξιοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες» είπε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός. «Στόχος του υπουργείου η ενίσχυση του αφοσιωμένου στη γη παραγωγού και όχι του ευκαιριακού ή εκείνου που θεωρεί την αγροτική δραστηριότητα πάρεργο ή συμπληρωματικό εισόδημα».
Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων αποτελεί μια καινοτόμο πράξη προηγμένου νομικού πολιτισμού, στοχεύοντας στην ανακούφιση χιλιάδων αγροτών επιχειρηματιών». Υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής του κεφαλαίου μέχρι το ύψος της αξίας της περιουσίας του αγρότη-οφειλέτη, μειωμένη κατά ποσοστό 10% και τον επανυπολογισμό και επαναπροσδιορισμό της οφειλής για όσους υπάγονται, σύμφωνα με το γνωστό νόμο “περί πανωτοκίων” του Ν.3259/2004»
Ο Γιάννης Σηφάκης χαιρετίζοντας την εκδήλωση μίλησε για τον ΣΕΑΣ, τα «κόκκινα δάνεια», τους νέους αγρότες, το θέμα με τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ στα ροδάκινα από τις βροχοπτώσεις του Ιουλίου, το σοβαρότατο πρόβλημα περισσότερων από 1000 αγροτών με τον συνεταιρισμό «ΑΘΗΝΑ», τα στέκια, τους εποχιακούς αλλοδαπούς εργάτες γης, τα φετινά προβλήματα σε επιτραπέζιο και συμπύρηνο ροδάκινο, την ανάγκη παραγωγής ποιοτικού προϊόντος, την επιτακτική ανάγκη ίδρυσης οργανώσεων παραγωγών, τυποποίησης των αγροτικών προϊόντων με χρήση του ΠΑΑ, τα συνεταιριστικά εργοστάσια να παίξουν τον ρόλο τους ως συνεταιριστικά, την ανάγκη εμπορικών συμπράξεων στις Περιφερειακές ενότητες που παράγοντα ομοειδή αγροτικά προϊόντα και άλλα.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης και Θεοδώρα Τζάκρη ( Πέλλας) και Γιώργος Ουρσουζίδης ( Ημαθία), οι Δήμαρχοι Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος και Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, η Περιφερειακή Σύμβουλος Μαρία Ζωγράφου, ο Διευθυντής της ΔΑΟΚ Τρύφων Τσαντάκης, ο πρόεδρος της Κ/Ξ ΟΠ Ημαθίας Χρήστος Γιαννακάκης που προεδρεύει προσωρινά και στην Διεπαγγελματική πυρηνόκαρπων, ο πρόεδρος του ΣΕΑΣ Νίκος Μηνάς, ο σύμβουλος του ΣΕΑΣ Γιάννης Στογιαννίδης, ο πρόεδρος της Διεπαγγελματικής κρέατος Λευτέρης Γίτσας, πολλές οργανώσεις παραγωγών και συνεταιρισμοί της Πέλλας, αγρότες «θύματα» του «ΑΘΗΝΑ», και πολλοί αγρότες και κτηνοτρόφοι της Πέλλας.
Ακόμη παρόντες ήταν οι εκπρόσωποι των Νομαρχιακών Επιτροπών Ανεξαρτήτων Ελλήνων και ΣΥΡΙΖΑ.


Γιάννης Σηφάκης : Με την τακτική πληρωμή του ΕΛΓΑ την άλλη Παρασκευή 20/10 θα πληρωθεί το 8% ή 9% των αποζημιώσεων του 2016. Η αποπληρωμή του υπόλοιπου 11% ή 12% θα γίνει τον Νοέμβριο.
Ξέχασαν στην ΝΔ (που ψάχνουν ευκαιρία να πουν κάτι) ότι η επιστροφή αγροτικού πετρελαίου του 2013 και του 2014 έγιναν από την σημερινή κυβέρνηση;
Η πληρωμή από τον ΕΛΓΑ του 8% ή 9% του υπολοίπου των αποζημιώσεων του 2016 ( που ήταν να πληρωθεί σήμερα) θα γίνει στην τακτική πληρωμή του ΕΛΓΑ την άλλη Παρασεκυή 20/10/2017.
Η τελική αποπληρωμή ( το 11% ή 12%) μέσα στον Νοέμβριο.
Η πληρωμή του πρώτου ποσού με την τακτική πληρωμή του ΕΛΓΑ της άλλης Παρασκευής προφανώς δεν δικαιολογεί επιθέσεις ΝΔτών που έχουν χάσει κάθε ψυχραιμία ( όπως και ο αρχηγός τους) και ψάχνουν κάθε μικρή ευκαιρία για να πουν κάτι.
Όσο για την επιστροφή αγροτικού πετρελαίου του 2015 ( που προγραμματίζεται η πληρωμή του) μήπως θυμούνται ότι η σημερινή κυβέρνηση πλήρωσε την επιστροφή πετρελαίου του 2013 και του 2014 ή έπαθαν ξαφνικά αμνησία;


 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net