radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

Εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων

Απότιση φόρου τιμής στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις: Εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στην Έδεσσα, έδρα της ΠΕ Πέλλας

Με επισημότητα και εκπροσώπηση όλων των τοπικών αρχών και φορέων πραγματοποιήθηκαν(21/9), ανήμερα των Εισοδίων της Θεοτόκου, ο εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στην Έδεσσα, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την πραγματοποίηση δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Έδεσσας. Εντός του ναού πραγματοποιήθηκε η πανηγυρική ομιλία από τον Πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Πέλλας κ. Αντώνιο Παπακώστα. Ο ομιλητής αναφέρθηκε στη διαχρονική εποποιία του Ελληνικού Στρατού, για να απολαμβάνουμε σήμερα το υπέρτατο αγαθό της ελευθερίας καθώς, επίσης, και στο σύγχρονο ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την πραγματοποίηση εκδηλώσεων στις εγκαταστάσεις της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Στρατού και περιλάμβαναν την τέλεση επιμνημόσυνης δέησης, την ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμένου, την κατάθεση στεφανιών, την τήρηση σιγής ενός λεπτού, στη μνήμη των θυμάτων και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κα. Αθηνά Αθανασιάδου - Αηδονά, σε δήλωσή της αναφέρει: «Γιορτάζουμε σήμερα την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων και τα Εισόδια της Θεοτόκου, μία από τις μεγαλύτερες εορτές της Ορθόδοξης πίστης. Οι Ένοπλες Δυνάμεις επιτελούν ένα σπουδαίο ρόλο που δεν επικεντρώνεται μόνο στην προάσπιση της πατρίδας μας, αλλά επεκτείνεται σε όλη την κοινωνία. Η συνδρομή του Ελληνικού Στρατού είναι σημαντική σε δράσεις υποστήριξης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, στην αντιμετώπιση θεομηνιών και κρίσεων, στη διάσωση και προβολή της ιστορικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς και πολλών άλλων. Εύχομαι η Παναγία μας, να μας εμψυχώνει και να χαρίζει υγεία, δύναμη και καθοδήγηση σε όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, στις οικογένειές τους και όλους μας».

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κα. Αθηνά Αθανασιάδου - Αηδονά, ο Στρατηγός Διοικητής της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγος Συμεών Κεβεντζίδης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κκ. Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη και Ιωάννης Ανδρίτσος, οι Δήμαρχοι Έδεσσας και Πέλλας κκ. Τάκης Γιάννου και Γρηγόριος Στάμκος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Θεολόγος Τσακίρης, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Έδεσσας Ζώης Γιώτης, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μπαχαράκης Θωμάς και εκπρόσωπος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μάκης Χατζηδημητρίου, εκπρόσωποι των Ενώσεων Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων και Ελληνικής Αστυνομίας, των Εφέδρων Αξιωματικών, των Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου, του Συνδέσμου Τραυματιών Πολεμιστών Οπλιτών και της Εθνικής Αντίστασης και πλήθος πολιτών.


 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net