radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

Aπείχαν διαμαρτυρόμενοι περιφερειακοί ραδιοσταθμoί

Να απέχει από τη Δημόσια Διαβούλευση εις ένδειξη διαμαρτυρίας αποφάσισε η Ένωση Ιδιοκτητών Περιφερειακών Ραδιοφωνικών Σταθμών (ΠΕΙΡΑΣ), διαμαρτυρόμενη για το εσπευσμένο της διαδικασίας διαβούλευσης, που διήρκεσε μόλις 5 εργάσιμες μέρες. Η Ένωση είχε πριν από μερικές μέρες ζητήσει με επιστολή της να δοθεί παράταση στη διαδικασία της διαβούλευσης, αίτημα το οποίο αγνοήθηκε από το Υπουργείο.
Στο κείμενό της, που δόθηκε στη δημοσιότητα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, σημειώνει ότι "ο διαθέσιμος χρόνος διαβούλευσης για ένα νόμο που αλλάζει εκ βάθρων τη ραδιοφωνία στη χώρα μας είναι ελάχιστος για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε με τη δέουσα σοβαρότητα. Επιλογή της Ένωσης μας είναι να απέχει της δημόσιας διαβούλευσης. Θα μπορούσε εξάλλου να μην μας αφορά καν, αν δεν υπήρχαν οι τελευταίες οκτώ λέξεις στο άρθρο 16: «…διακόπτεται η αναλογική εκπομπή των ιδιωτικών ραδιοφωνικών σταθμών.» Αν δεν υπάρχει πίσω από τις λέξεις κάτι τόσο ρηξικέλευθο που δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε, ακούγεται εξωπραγματικό να θέλεις να καταργήσεις μια Αγορά επειδή δημιουργείς μια παρόμοια, ενώ μπορούν να συνυπάρχουν (όπως με τα δορυφορικά, τα ιντερνετικά – και ότι άλλο προκύψει – ραδιόφωνα). Και ακούγεται τραγικό να στέλνεις στην καταστροφή εκατοντάδες επιχειρήσεις με 30+ χρόνια λειτουργίας και χιλιάδες εργαζόμενους στην ανεργία, επειδή θα ανοίξουν κάποιες άλλες! Δεν ακούγεται επίσης καθόλου αριστερό να παραδίδεις με μόνο κριτήριο το χρήμα, την πιο αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης (έρευνα της EBU, 2017)."………………………………..
***********************

Oλοκληρώθηκε η δημόσια διαβούλευση-εξπρές για το ψηφιακό ραδιόφωνο Oλοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η δημόσια διαβούλευση σχετικά με την επικείμενη νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, με τίτλο: «Αδειοδότηση ιδιωτικών ραδιοφωνικών σταθμών επίγειας ψηφιακής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης». Σύμφωνα με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της διαβούλευσης, ο Υπουργός, Ν. Παππάς τη χαρακτηριζει επιτυχημένη και ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν στην δημόσια διαβούλευσηQ «Οι εποικοδομητικές προτάσεις, οι απόψεις, τα σχόλια και οι ιδέες που κατατέθηκαν θα τύχουν επεξεργασίας και θα ληφθούν υπόψη προκειμένου να βελτιωθούν οι διατάξεις του Νομοσχεδίου και να επιτευχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι επιδιωκόμενοι στόχοι.»
Η παράταση διήρκησε μόνο 5 εργάσιμες μέρες και δεν δόθηκε παράταση, παρά το αίτημα των ιδιοκτητών περιφερειακών ραδιοφωνικών σταθμών. Επί της διαβούλευσης και των επι μέρους άρθρων στον διαδικτυακό τόπο κατατέθηκαν 69 σχόλια, ενώ κάποιοι φορείς απέστειλαν τα σχόλιά τους απευθείας στο Υπουργείο με επιστολή.

από radiofono.gr


 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net