radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γ. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ (ΝΔ)

«Σε τροχιά υλοποίησης η ανέγερση νέου νηπιαγωγείου Προμάχων»

Από την απάντηση του Υπουργού Υποδομών κ. Σπίρτζη σε σχετική Ερώτηση του Γιώργου Καρασμάνη, αλλά και μετά από τις συνεχείς επαφές και συνεργασίες του πρώην Υπουργού με όλους τους αρμόδιους φορείς και παράγοντες, σε τροχιά υλοποίησης δείχνει να μπαίνει η ανέγερση νέου νηπιαγωγείου στους Προμάχους Αριδαίας. Κι’ αυτό, διότι όπως προκύπτει από την απάντηση ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 28/12/2017 και τα σχετικά έγγραφα ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ που κοινοποίησε ο Υπουργός στον Γιώργο Καρασμάνη, ορίστηκαν ήδη, μετά από αίτημα του Δήμου Αλμωπίας τα μέλη της εταιρίας «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» για τη συγκρότηση της Επιτροπής καταλληλότητας και κατασκευής του κτιρίου.
Υπενθυμίζεται ότι, με την Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή στις 16 Νοέμβρη 2017, ο Βουλευτής αποκάλυπτε τις τριτοκοσμικές συνθήκες κτιρίου και υποδομών μέσα στις οποίες καλούνται να κάνουν τα πρώτα τους μαθησιακά βήματα τα νήπια του πολυπληθέστερου χωριού αυτής της ακριτικής περιοχής. Ανέφερε ότι η τοπική Δημοτική Αρχή έχει παραχωρήσει χώρο κατάλληλο για την ανέγερση ενός σύγχρονου και απόλυτα λειτουργικού ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ… Και καλούσε τους συναρμόδιους Υπουργούς να κινητοποιήσουν τις υπηρεσίες που είναι αρμόδιες για τις σχολικές κτιριακές υποδομές, να συνεργαστούν με την τοπική Δημοτική Αρχή, ώστε να μπει το ταχύτερο δυνατόν τέλος σ’ αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση και να δρομολογηθεί η κατασκευή νέου κτιρίου.

Ο Γιώργος Καρασμάνης είχε ταυτόχρονα συνεχείς επαφές και συνεργασίες για το θέμα. Κατ’ αρχήν με τον Δήμαρχο ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟ και τον αρμόΔΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗ . ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ που έχει υποδειχθεί και παραχωρηθεί για την ανέγερση ενός νέου, σύγχρονου και ασφαλούς για όλους, ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ.
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ της τοπικής κΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΡΙΑ ΓΙΟΥΡΟΥΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ Δημήτρη ΒΕΣΚΟ, Γιώργο Γούδη και Χρήστο Μπάτση ΚΑΙ ΤΟΥΣ εκπρόσωποΥΣ των γΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ. Ο κύριΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ για να βρεθεί τρόπος, είτε από κρατικούς είτε από ιδιωτικούς φορείς, ώστε το αίτημα των κατοίκων να αρχίσει να υλοποιείται και να παίρνει σάρκα και οστά.
ΕΙΧΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ με τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ ΝΙΚΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΟΥ Σπίρτζη

Ακόμη, ο Γιώργος Καρασμάνης, είχε συνεργασία με τον ΠεριφΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ, Του περιέγραψε τις τριτοκοσμικές συνθήκες των σημερινών κτιριακών εγκαταστάσεων του νηπιαγωγείου και του ζήτησε να εντάξει το έργο της ανέγερσης του νέου κτιρίου στο ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας.
Ο κ. Τζιτζικώστας, επέδειξε μια ιδιαίτερη ευαισθησία για τους Προμάχους και ειδικότερα για το θέμα του νηπιαγωγείου ,και δεσμεύτηκε κατηγορηματικά στον πρώην Υπουργό ότι, μόλις ολοκληρωθούν οι σχετικές τεχνικές μελέτες και παραδοθεί η μελέτη σκοπιμότητας από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, θα προχωρήσει άμεσα στην ένταξη του έργου στο ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας και στην τάχιστη υλοποίησή του.10/1/2018 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net