radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

Eνημέρωση προγραμμάτων μελισσοκομίας

προκειμένου να ενημερωθούν οι μελισσοκόμοι
για τα προγράμματα μελισσοκομίας.
Λήγουν τα Προγράμματα Επιδοτήσεων της Μελισσοκομίας
Όσοι μελισσοκόμοι θέλουν να επιδοτηθούν για τα προγράμματα της μελισσοκομίας (αντικατάστασης των κυψελών και οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας) πρέπει άμεσα και όχι μετά τις 18 Ιανουαρίου 2018 ημέρα Πέμπτη να υποβάλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομία και Κτηνιατρικής της Πέλλας στην Έδεσσα.
Παρακαλούνται όμως όλοι οι μελισσοκόμοι και αυτοί που δεν θέλουν να ενταχθούν στις επιδοτήσεις, να προσέλθουν στην ΔΑΟΚ Πέλλας προκειμένου να υποβάλλουν δήλωση διαχείμανση των μελισσών τους (έως τις 18-1-2018).
Η δήλωση διαχείμανσης των κυψελών ισχύει από πέρισι σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις του Υπ.Α.Α.Τ., είναι υποχρεωτική και υποβάλεται κάθε έτος από τους μελισσοκόμους. Είναι ένας τρόπος ετήσιας καταγραφής των κυψελών που σύμφωνα με τα συγκεκριμένα στοιχεία το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων διεκδικεί χρήματα από την Ε.Ε. για τη ενίσχυση της μελισσοκομία της Χώρας.
Η Ελλάδα με 1.388.000 κυψέλες είναι η δεύτερη χώρα σε κατοχή κυψελών στην Ε.Ε. μετά από την Ισπανία. Πέρισι όμως από την μη προσέλευση όλων των μελισσοκόμων παρουσιάστηκαν λιγότερες κυψέλες στο σύνολο της Ελλάδας με αποτέλεσμα να μειωθεί η οικονομική ενίσχυση της Χώρας.
Πρόγραμμα Εξοπλισμός για την διευκόλυνση των μετακινήσεων (αντικατάσταση κυψελών)
Σύμφωνα με το πρόγραμμα αντικατάστασης κυψελών οι μελισσοκόμοι μπορούν να αντικατασταστήσουν το 10% των κατεχόμενων κυψελών ( διαχείμανσης) με αγορά νέων και να επιδοτηθούν με το 80% της καθαρής αξίας αγοράς της κυψέλης πλήρης (της γονοφωλιάς).
Δικαιούχοι του προγράμματος Αντικατάστασης των κυψελών είναι οι μελισσοκόμοι που έχουν στην κατοχή τους 20 κυψέλες και άνω,θεωρημένο μελισσοκομικό βιβλιάριο και αγροτικό εισόδημα.
Τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν είναι φωτοαντίγραφο θεωρημένου μελισσοκομικού βιβλιαρίου, εκκαθαριστικό σημείωμα και φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου τραπέζης,(λογαριασμός ΙΒΑΝ).
Πρόγραμμα Οικονομικής Στήριξης της νομαδικής μελισσοκομίας
Δικαιούχοι του προγράμματος Οικονομικής στήριξης είναι οι μελισσοκόμοι επαγγελματίες αγρότες, κάτοχοι 110 κυψελών και άνω (σύμφωνα με την δήλωση διαχείμανσης), και το ακαθάριστο αγροτικό οικογενειακό τους εισόδημα δεν είναι κάτω από 5.000€.
Οι αγρότες που εντάχθηκαν στο καθεστώς των νέων αγροτών για πρώτη φορά το προηγούμενο ημερολογιακό έτος από το έτος υποβολής των αιτήσεων συμμετοχή στη δράση απαλλάσσονται από την υποχρέωση δήλωσης ακαθάριστης αξίας 5.000 € και άνω καταθέτοντας σχετικό αποδεικτικό έγγραφο (απόφαση ένταξης νέων αγροτών).
Οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ οι οποίοι είναι κάτοχοι 110 κυψελών διαχείμανσης είναι δικαιούχοι όταν έχουν θεωρημένο μελισσοκομικό βιβλιάριο και αποδεικτικό έγγραφο του είδους της σύνταξής τους.
Τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν αυτά του πρόγραμματος αντικατάστασης κυψελών καθώς και τα επιπλέον: βεβαίωση εγγραφής στο ΜΑΕΕ ως επαγγελματίας αγρότης (ΚΕΠΥΕΛ), βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερώτητηας του ΟΓΑ, φωτοαντίγραφο της άδειας κυκλοφορίας του ΦΙΧ μελισσοκομικού –Αγροτομελισσοκομικού αυτοκινήτου.

Υπεύθυνη προγραμμάτων μελισσοκομίας Αικ. Καλαϊτζίδου ΔΑΟΚ Πέλλας (2ο όροφο 225 γραφείο στο διοικητήριο στην Έδεσσα. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2381351398.


Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΤΡΥΦΩΝ ΤΣΑΝΤΑΚΗΣ


 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net