radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ

Στην τελευταία συνεδρίαση (26/1) του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας εγκρίθηκε η σύναψη προγραμματικής σύμβασης πολιτισμικής ανάπτυξης του υποέργου 2 για τη “Στερέωση, συντήρηση και αποκατάσταση οθωμανικού τεμένους Χουνκιάρ Τζαμί στην Έδεσσα (Β ́ φάση) προϋπολογισμού 451.232,58 €, του έργου “Αναβάθμιση πολυχώρου πολιτισμού M. Αλέξανδρος και περιβάλλοντος χώρου”.

Η κυρία Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά με την εμπεριστατωμένη εισήγησή της εξήρε τη σημασία του έργου αφενός για την ανάδειξη του μνημείου, αφετέρου για την απόδοση στους πολίτες της Έδεσσας και της Π.Ε. Πέλλας γενικότερα, ενός πολυχώρου για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων και δράσεων πολιτισμού.

«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας είναι στη διάθεση των τοπικών φορέων ώστε να συμβάλλει με τη δική της παρουσία και συμμετοχή στην τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη. Μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Έδεσσας και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας θα ξεκινήσει η διαδικασία και οι προβλεπόμενες εργασίες ώστε να αναδειχθεί ο χώρος και να αποπερατωθεί ένα σημαντικό έργο πολιτισμού στην περιοχή μας. Στηρίζουμε όλες τις εκφάνσεις του πολιτισμού στην Πέλλα και το αποδεικνύουμε σε κάθε ευκαιρία και με κάθε τρόπο» δήλωσε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κυρία Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.
..................
Τη σύμβαση με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας για την «Μίσθωση μηχανημάτων για τον Αποχιονισμό Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Πέλλας για τα έτη 2017, 2018 και 2019» υπέγραψε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά στο γραφείο της στο Διοικητήριο.

Το έργο για το οποίο έγινε ανοικτός, διεθνής, ηλεκτρονικός διαγωνισμός χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με συνολικό προϋπολογισμό 391.500,00 €. Στη σύμβαση προβλέπεται η παροχή υπηρεσιών αποχιονισμού στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

«Είμαστε έτοιμοι μέσω του τοπικού μηχανισμού πολιτικής προστασίας, σε συνεργασία με τους φορείς και με τον ανάδοχο να αντιμετωπίσουμε τυχόν έντονα καιρικά φαινόμενα την περίοδο που διανύουμε. Είναι επίσης σημαντικό, οι πολίτες να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας όπως και οι επισκέπτες στην περιοχή μας να ακολουθούν τις ταξιδιωτικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας ώστε να έρχονται προετοιμασμένοι για ενδεχομένη κακοκαιρία» δήλωσε στο περιθώριο υπογραφής της σύμβασης η Αν. Αντιπεριφερειάρχης κυρία Αθανασιάδου – Αηδονά. 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net