radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γ. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ (ΝΔ)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ
ΚΑΤΑΦΩΡΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
«Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων το Νέο Αθλητικό Κέντρο της Έδεσσας»!
Απόλυτη δικαίωση των επίμονων προσπαθειών και συνεχών παρεμβάσεων του Γιώργου Καρασμάνη, αποτελεί η απόφαση της ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης να εντάξει στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του 2017 την κατασκευή του Νέου Αθλητικού Κέντρου Έδεσσας στη θέση ¨Τσαϊρ Πασά¨!
Απόφαση που δόθηκε ως απάντηση στην τελευταία Ερώτηση του πρώην υπουργού για το συγκεκριμένο θέμα.
Αυτό το σημαντικότατο έργο όχι μόνον για την Πρωτεύουσα αλλά και για ολόκληρο το Νομό μας, είχε εγκριθεί το 2009 από την τότε Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στα πλαίσια του ΠΔΕ, αλλά η διάδοχος Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ¨πάγωσε¨ τις διαδικασίες και ουσιαστικά το ακύρωσε.
Με την επάνοδο της Νέας Δημοκρατίας και με συνεχείς προσπάθειες του πρώην Υπουργού, το έργο επανεντάχθηκε το 2014 στο ΠΔΕ, αλλά και πάλι, η σημερινή Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ακύρωσε την κατασκευή του!
Οι αλλεπάλληλες, επίμονες και πιεστικές παρεμβάσεις Καρασμάνη (μέχρι και πρόσφατα με αυστηρή Ερώτηση στη Βουλή στα τέλη Νοεμβρίου η οποία και επισυνάπτεται), όπως και οι καταγγελίες του για την πρωτοφανή και εξόφθαλμα μικροκομματική πολιτική ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ να ακυρώνουν αποφάσεις των Κυβερνήσεων της ΝΔ, καταλύοντας κάθε έννοια συνέχειας του Κράτους, εξανάγκασαν την Κυβέρνηση, με την απόφαση 10232/26-1-18 (ΑΔΑ: Ψ0ΚΦ465ΧΙ8-ΒΒΘ) του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση, να επανεντάξει ¨εκούσα – άκουσα¨ το έργο που… η ίδια είχε απεντάξει!!
Ο Γιώργος Καρασμάνης, επισημαίνει ότι οι συνεχείς πιέσεις ¨έσυραν¨ την Κυβέρνηση στην απόφαση για επανένταξη του έργου, η οποία αποτελεί και ομολογία του σκανδάλου και της αδικίας σε βάρος του Νομού μας και, ειδικότερα, της Έδεσσας. Υπογραμμίζει για ακόμη μια φορά ότι, ανεξάρτητα με την πορεία εφαρμογής της απόφασης αυτής, το νέο Αθλητικό Κέντρο της Έδεσσας θα γίνει έτσι κι’ αλλιώς, από την Νέα Δημοκρατία που, πολύ σύντομα, θα κληθεί να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας!

Επισυνάπτεται η τελευταία Ερώτηση Καρασμάνη στη Βουλή για το συγκεκριμένο θέμα:

Ημερομηνία κατάθεσης 1657 - 30.11.2017
ΕΡΩΤΗΣΗ
Του Βουλευτή Πέλλας ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ
Προς τους
α) ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
β) ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΘΕΜΑ: «Εντάξτε στις Δημόσιες Επενδύσεις του 2018 το Αθλητικό Κέντρο Έδεσσας»!

Έχουν περάσει τρία χρόνια από την ένταξη το 2014 στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), της κατασκευής του νέου Αθλητικού Κέντρου Έδεσσας – ενός έργου εξαιρετικά σημαντικού τόσο για την πόλη όσο και για ολόκληρο το Νομό μας!
Σε απάντηση σχετικής Ερώτησης του υπογράφοντα, με ημερομηνία 7 Ιουνίου 2016, ο τότε Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, αναγνώρισε ότι το συγκεκριμένο έργο είχε όντως ενταχθεί στο ΠΔΕ του 2014 (με κωδικό 2014ΣΕ01600045/24-12-14), και με διασφαλισμένα 600.000 ευρώ (συνολικού προϋπολογισμού 6.000.000ευρώ) για την άμεση δημοπράτησή του. Δεσμεύτηκε δε ότι, ¨θα διερευνηθεί η δυνατότητα επανένταξης του έργου σε επόμενο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου.
Συνεπώς:
ΕΠΕΙΔΗ, όπως ζήτησε η τότε ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, από τον Δήμο, μαζί με τη σύμβαση για το έργο υποβλήθηκαν και τα σχετικά συνοδευτικά έγγραφα (σχέδια, τεχνική περιγραφή, προϋπολογισμός κλπ)…
ΕΠΕΙΔΗ, τα ζητηθέντα έγγραφα υποβλήθηκαν αλλά, παρά την προαναφερθείσα δέσμευση από τον τότε Υπουργό, το έργο δεν το εντάξατε, όπως δεσμευτήκατε, στο τρέχον Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (του 2017) – αν και περίσσεψαν πάνω από τα μισά κονδύλια που έμειναν αναξιοποίητα…
ΕΠΕΙΔΗ, είμαστε στο κατώφλι της νέας χρονιάς… Έχει κατατεθεί και ήδη συζητείται στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής ο Προϋπολογισμός για το 2018… Σας δίνεται επομένως η δυνατότητα και η ευκαιρία, να ανταποκριθείτε στη δέσμευση για ένταξη και υλοποίηση του έργου… Ενός έργου που είναι αίτημα πολλών ετών για να λύσει σε μεγάλο βαθμό προβλήματα κυκλοφοριακά και περιβαλλοντικά εξ αιτίας των οποίων ασφυκτιά η Πρωτεύουσα, του Νομού μας…
ΕΠΕΙΔΗ, το έργο συνιστά και λύση στο χωροταξικό πρόβλημα της πόλης ( και τούτο διότι θα παραδώσει ελεύθερα στους κατοίκους τα 37 στρέμματα που καταλαμβάνει σήμερα το παλιό στάδιο και θ’ ανακουφίσει σημαντικά την πρωτεύουσα του Νομού ).
ΕΠΕΙΔΗ, ακόμη η αποσυμφόρηση της πόλης θα δώσει διέξοδο προς τον παραδοσιακό οικισμό « Βαρόσι » και τους περίφημους καταρράκτες της Έδεσσας.
ΕΠΕΙΔΗ, η δημιουργία του αθλητικού κέντρου αποτελεί αίτημα ετών των κατοίκων της πρωτεύουσας και για το σκοπό αυτό έχουν ήδη απαλλοτριωθεί 75 στρέμματα έξω από τον αστικό χώρο της πόλης.
ΕΠΕΙΔΗ, ούτε νόμιμο ούτε ηθικό είναι σε μια ευνομούμενη Πολιτεία, να ακυρώνονται αποφάσεις της προηγούμενης Κυβέρνησης – να καταλύεται δηλαδή στην ουσία η αρχή της ¨συνέχειας του Κράτους¨…
ΕΠΕΙΔΗ, προ ενός και πλέον έτους, η τότε ηγεσία του Υπουργείου είχε δεσμευτεί να εντάξει το έργο σε επόμενο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων…
ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ και καλούνται να μας ενημερώσουν οι συναρμόδιοι Υπουργοί:
Αν προτίθενται να εντάξουν την κατασκευή του νέου Αθλητικού Κέντρου Έδεσσας στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων που ξεκινά τον Ιανουάριο, στα πλαίσια του Προϋπολογισμού για το 2018…

Ο ΕΡΩΤΩΝ

Γιώργος ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net