radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

Γιορτάστηκε η 25η Μαρτίου στη Σκύδρα

Μήνυμα της Δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιάδου
Η ευαγγελική είδηση της γέννησης του Χριστού από τη Θεομήτορα Παναγία ο οποίος ήρθε στον κόσμο για να θυσιαστεί και να τον απελευθερώσει από την αμαρτία και η επανάσταση των αγωνιστών του 1821 που θυσιάστηκαν για την απελευθέρωση της Ελλάδας από τον τουρκικό ζυγό γιορτάστηκαν στο Δήμο Σκύδρας με τον πρέποντα σεβασμό, την ευγνωμοσύνη και τις αρμόζουσες δόξες και τιμές.
Οι γιορτές ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής της 25ης Μαρτίου 2018 με τις χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες του καμπαναριού της εκκλησίας του Αγίου Πρωτομάρτυρα κι Αρχιδιακόνου Στεφάνου Σκύδρας και στη συνέχεια με τη δημοτική φιλαρμονική να γεμίζει και να δονεί την ατμόσφαιρα με τον εθνικό ύμνο και τα εμβατήρια.
Η θεία λειτουργία και η δοξολογία τελέστηκαν από τον Σεβαστό Πατέρα, Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Κορέστη ο οποίος αναλύοντας τη σημασία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου τόνισε ότι ήταν η αρχή της σωτηρίας του ανθρώπου από την αμαρτία κι ότι είναι η νέα κληρονομιά την οποία ο άνθρωπος πρέπει να την αποδεχτεί και να εργαστεί για τη σωτηρία του.
Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η εκπαιδευτικός του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκύδρας Βασιλική Δαμιανίδου. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφανιών στο Ηρώο, τήρηση σιγής ενός λεπτού και ανάκρουση του εθνικού ύμνου.
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την κεντρική παρέλαση στην οποία συμμετείχαν τα Σχολεία και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου μας αποσπώντας τα θερμά χειροκροτήματα των συμπολιτών μας.
Εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν και στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Σκύδρας.
Με αφορμή τη γιορτή η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου αναφέρθηκε στη διπλή σημασία κι αξία της 25ης Μαρτίου για το έθνος μας. Τόνισε την ταύτιση της Ορθοδοξίας με τον Ελληνισμό. Σημείωσε ότι οι Έλληνες στη χώρα μας κι όπου γης γιορτάζουμε τη χαρμόσυνη είδηση της ενανθρώπισης του Θεού που είχε σκοπό την


σωματική και την πνευματική μας απελευθέρωση από το σκοτάδι και την αμαρτία και ταυτόχρονα γιορτάζουμε την επέτειο της εθνική μας ελευθερίας και της αποτίναξης της
τουρκικής σκλαβιάς που επιτεύχθηκε χάρη στον ηρωισμό και στην αυτοθυσία των αγωνιστών του 1821 με τις ευλογίες της Εκκλησίας μας.
Και συνέχισε λέγοντας ότι σήμερα με σεβασμό κι ευγνωμοσύνη δίνουμε όρκο τιμής ότι θα διαφυλάξουμε και θα προστατεύσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα απέναντι σ΄όσους τολμήσουν να τ΄αμφισβητήσουν.
Προτάσσουμε την ειρήνη και την συνεργασία μ΄όλους τους λαούς και ειδικότερα με τους γείτονές μας.
Προτάσσουμε το σεβασμό των οικουμενικών, ανθρωπιστικών αξιών και την τήρηση των κανόνων του διεθνούς δικαίου κι αυτό ζητάμε ανυποχώρητα κι αδιαπραγμάτευτα να πράξουν όλοι οι λαοί και τα κράτη.
Η Δήμαρχος Σκύδρας ολοκλήρωσε το μήνυμά της με θερμές ευχαριστίες κι ευχές προς όλους τους επισκέπτες και τους συνδημότες μας που συμμετείχαν στις γιορταστικές εκδηλώσεις αλλά και προς όλους τους συνανθρώπους μας που σέβονται κι αγωνίζονται για το υπέρτατο αγαθό του ανθρώπου, τη ζωή και την ελευθερία
(Συνημμένο φωτογραφικό υλικό για δημοσιογραφική χρήση).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ


 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net