radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γ. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ (ΝΔ)

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ:
ΝΕΑ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ – ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΑΙΟ

«Στα παραμύθια τους, δεν διστάζουν να εκθέτουν ακόμη και τον Πρωθυπουργό»


Σε φιάσκο, όπως άλλωστε αναμενόταν, κατέληξαν οι περιβόητες… ¨διαβουλεύσεις¨ που ανέλαβε να διεκπεραιώσει το κυβερνητικό κλιμάκιο, ως προπομπός του Περιφερειακού Συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας για την Περιφερειακή Ανασυγκρότηση. Οι δε εκπρόσωποι των Φορέων του Νομού μας (οι οποίοι ορθώς συμμετείχαν σ’ αυτές τις συσκέψεις και κατέθεσαν τις προτάσεις τους), αναρωτιούνται ήδη ποια ήταν η σκοπιμότητά τους πέρα από το να εξυπηρετήσουν την παράσταση ενός ακόμη κυβερνητικού επικοινωνιακού σόου.
Τούτο επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι, στη συνέχεια, από το Βήμα του επίσημου Συνεδρίου στη Θεσσαλονίκη, οι αρμόδιοι Υπουργοί, δεν είχαν ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ να διατυπώσουν για την Πέλλα και τα προβλήματά της!
Ο κύριος Σπίρτζης – ο «αναρμόδιος» και… ανευθυνοϋπεύθυνος κύριος Σπίρτζης, είχε έλθει προ μηνών να μας κάνει μαθήματα… κοινοβουλευτικών καθηκόντων, αλλά ο ίδιος κρύβεται και δεν προσέρχεται στη Βουλή για να μην απαντήσει σε καίρια ερωτήματα του Γιώργου Καρασμάνη…
Ο κύριος Σπίρτζης λοιπόν, από το επίσημο βήμα του Συνεδρίου της Θεσσαλονίκης, ¨δεν έβγαλε κιχ¨ ούτε για τον προαστιακό, ούτε για το οδικό δίκτυο του Νομού μας! Όπως είχε κάνει και τον Δεκέμβρη του ’17 στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό του 2018. Μιλούσε τότε επί 25 λεπτά, αναφέρθηκε σε κατάλογο έργων ακόμη και για το τελευταίο χωριουδάκι - οικισμό της Επικράτειας, αλλά για την Πέλλα… αιδήμονα σιγήν ιχθύος!
ΟΙ ΚΟΡΟΪΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ
Και ενώ είχε δεσμευτεί να έρθει εδώ ο ίδιος κάποια στιγμή πολύ σύντομα, στο μέσον του Συνεδρίου – την Τρίτη το πρωί – έστειλε εδώ τους υφισταμένους του, να παρουσιάσουν την περιβόητη μελέτη σκοπιμότητας του… 2008 για τον Προαστιακό! Δικαιολογημένα. Διότι πώς να έλθει αυτοπροσώπως, όταν ο ίδιος αποδεδειγμένα δεν έχει πιστέψει σ’ αυτό το έργο; Χρειάζεται μήπως να θυμίσουμε ότι πέρσι τον Οκτώβρη που είχε έρθει στο Νομό, ¨έκανε πλάκα¨ (κατά δική του εκ των υστέρων δήλωση), με κοροϊδευτική αναφορά στα… 60 χρόνια που η χώρα περίμενε την υλοποίηση του οράματος του Τρικούπη για ένα τέτοιο έργο; Τα μάζεψε δηλαδή, φοβούμενος μήπως νομίσουμε ότι εννοούσε ότι θα περιμένουμε 6 δεκαετίες και για το δικό μας τραίνο.
Αλλά και αυτή τη φορά, στο Περιφερειακό Συνέδριο της Θεσσαλονίκης, αντί να πάρουν θέση πάνω στα καυτά θέματα - προβλήματα του Νομού μας, προτίμησαν να βάλουν στο στόμα ακόμη και του Πρωθυπουργού, ένα καινούργιο παραμύθι: Ότι ο προαστιακός σιδηρόδρομος της Πέλλας, θα χρηματοδοτηθεί από το ευρωπαϊκό χρηματοδοτικό πρόγραμμα CEF. Αντί, ως όφειλαν, να τον προστατεύσουν τον άφησαν εκτεθειμένο, διότι απέκρυψαν ότι:
* Το υπόλοιπο του προγράμματος CEF χρηματοδοτεί πλέον μόνο το 20% του κόστους των έργων που εντάσσονται και, σε περίπτωση ένταξης το 80% του κόστους πρέπει να χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
*Στο πρόγραμμα CEF εντάσσονται μόνον υπερώριμες και οριστικές μελέτες χάραξης. Επιπλέον δε, η ένταξη των έργων προκύπτει μέσα από διαγωνιστικές διαδικασίες με αντίστοιχες προτάσεις άλλων κρατών –μελών, δηλαδή προκύπτει μετά από έντονο ανταγωνισμό.
* Το πρόγραμμα CEF χρηματοδοτεί σιδηροδρομικά έργα, τα οποία είναι ενταγμένα στα διευρωπαϊκά δίκτυα.
*Τα μεγάλα έργα του ΕΣΠΑ για την τρέχουσα προγραμματική περίοδο έχουν κλείσει δηλαδή το ΕΣΠΑ αυτή την ώρα είναι overbooking – δηλαδή υπερκαλυμμένο.
Με άλλα λόγια, δικαίωσε πλήρως ο κύριος Σπίρτζης το Δελτίο μας Τύπου του Οκτώβρη του ’17 που χαρακτηρίζαμε την τότε επίσκεψή του στα Γιαννιτσά ¨θεατρική παράσταση¨ και τις εξαγγελίες του – και για τον προαστιακό - ¨παραμύθι χωρίς δράκους¨!ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΤΥΟ
Επίσης, μιλιά δεν βρήκε ο κύριος Σπίρτζης και για το οδικό μας δίκτυο. Ούτε καν στα ψίχουλα (για ένα τέτοιο έργο) των δέκα (10) εκατομμυρίων που μας είχε υποσχεθεί αναφέρθηκε, όπως δεν είπε λέξη, ούτε για την ημερομηνία έναρξης των εργασιών, ούτε για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης, ούτε για το πρόγραμμα χρηματοδότησης - αν και γνωρίζει πολύ καλά το σκάνδαλο της υφαρπαγής των 120 εκατομμυρίων από τον Νομό μας.

ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
Βεβαίως, η ¨διαβούλευση¨ των κομματικών ¨προπομπών¨ του Συνεδρίου με τους κυβερνητικούς γυρολόγους, είχε κουβεντούλα και για το… φυσικό αέριο! Και φαίνεται ότι στο συγκεκριμένο θέμα ¨ανακάλυψαν την Αμερική¨! Διότι, πώς αλλιώς να εξηγήσουμε τον φαιδρό ισχυρισμό τους ότι αυτοί ¨εξασφάλισαν το φυσικό αέριο για την Πέλλα¨ όταν, νομοθετικά είναι κατοχυρωμένο ότι θα περάσει σε πρώτη φάση από την Πέλλα και τα Γιαννιτσά και στη συνέχεια από Σκύδρα και Έδεσσα; Τόσο ασθενή μνήμη έχουν, που ξεχνούν ότι το 2013, η σύμβαση κυρώθηκε με Κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου στη Βουλή με τον Νόμο 4217/10-12-13, τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ; Και ισχυρίζονται ότι ο αγωγός περνούσε ¨τυφλός¨, χωρίς έξοδο (transit) και ότι αυτοί κατάφεραν να ανοίξουν έξοδο στο χωριό Άσπρο;
Τόσο χοντροκομμένο ψέμα πια; Θα ζητήσουν κάποια στιγμή συγγνώμη για την απροκάλυπτη κοροϊδία με την οποία επιχειρούν να παραμυθιάζουν τον κόσμο;
Η αλήθεια είναι ότι η διεθνής σύμβαση προβλέπει τρεις (3) εξόδους, σύμφωνα με την παράγραφο 7.2 του προαναφερθέντα Νόμου. Και, άλλωστε, πώς θα αγοράζαμε το ένα δις κυβικών μέτρων αερίου που έχουμε συμφωνήσει; Από αυτή τη σύμβαση, δεν έχουν αλλάξει ούτε ένα κόμμα!... Κι’ αυτά που λένε ότι δήθεν… ¨επαναδιαπραγματεύονται¨, είναι παραμύθια της χαλιμάς! Οποιαδήποτε επαναδιαπραγμάτευση, οιασδήποτε διεθνούς σύμβασης, περνάει και κυρώνεται από τη Βουλή – και αυτοί, τίποτα δεν έφεραν στη Βουλή για επαναδιαπραγμάτευση!!
Άλλωστε και με το άρθρο 30 του Ν 3175/2003, ΦΕΚ 207/Α΄/29.08.2003) εντάσσεται τότε σαν προϋπόθεση η εγκατάσταση δικτύου αερίων καυσίμων σε κάθε νέα οικοδομή, από τις πόλεις που θα περάσει το φυσικό αέριο.
Και επιπλέον, αυτοί που τώρα λένε ότι δήθεν… πέτυχαν την έξοδο στο Άσπρο από τον transit αγωγό, φαίνεται ότι, πέραν του νομοθετικού πλαισίου που προσποιούνται ότι αγνοούν, ξεχνάνε και τη συνάντηση των εμπειρογνωμόνων της κοινοπραξίας με τους υπευθύνους του Δήμου Σκύδρας το 2013. Όπου παρουσίασαν τα οφέλη και την καταρχήν δέσμευση της κοινοπραξίας για διοχέτευση φυσικού αερίου στους Δήμους Σκύδρας και Έδεσσας με προνομιακούς όρους για οικιακή, αγροτική, επαγγελματική και επιχειρηματική χρήση.
Αν, γι’ αυτούς που σήμερα ισχυρίζονται ότι τώρα έφεραν την έξοδο στο Άσπρο, δεν είναι η επιτομή της κοροϊδίας, τι άλλο μπορεί να είναι;

ΓΛΩΣΣΟΔΕΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΑΛΜΩΠΑΙΟΥ
¨Μούγκα¨ έπιασε τους αρμόδιους Υπουργούς στο περιβόητο Συνέδριο για την Περιφερειακή Ανασυγκρότηση και για το άλλο μεγάλο έργο, το Φράγμα Αλμωπαίου, έργο πνοής και πολλαπλής χρησιμότητας για το Νομό μας. Φυσικό ήταν! Τι να έλεγαν; Ότι στο σύντομο διάστημα της υπουργίας Καρασμάνη, έτρεξαν ¨με ταχύτητα φωτός¨ όλες οι διαδικασίες; Και ότι κάποιες εκκρεμότητες, όπως η περιβαλλοντική μελέτη, που έπρεπε να κλείσουν από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στο πρώτο τρίμηνο του ΄15, έκλεισαν μετά από… τριάμισι χρόνια; Ενώ μάλιστα είναι γνωστό, ότι το τεράστιας σημασίας αυτό έργο, εντάχθηκε από τον Καρασμάνη ως τρίτο στα δέκα που προτάθηκαν για το ¨Πακέτο Γιουνγκέρ¨… Και, ταυτόχρονα, ο ίδιος ο πρώην Υπουργός με τους συνεργάτες του, διασφάλισαν 436 (τετρακόσια τριάντα έξι) εκατομμύρια κοινοτικών κονδυλίων (Μέτρο 4.3.1) για φράγματα και αρδευτικά έργα. Ένα μέτρο που ακόμη ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ, και έχουν αφήσει αυτά τα κονδύλια να λιμνάζουν αναξιοποίητα στα ταμεία των Βρυξελών!
Είπαμε, παραμύθια – με δράκους ή χωρίς – τέλος! Θα παίρνουν πάντα την κατάλληλη απάντηση! Ας το καταλάβουν επιτέλους!!
...............
Να στεγαστεί σε δικό του σύγχρονο κτίριο το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών»

Την επί 22 χρόνια τεράστια εκπαιδευτική και πολιτιστική προσφορά του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών, υπογραμμίζει ο Γιώργος Καρασμάνης με Ερώτησή στη Βουλή, επισημαίνοντας παράλληλα τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα στην προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία του.
Υπενθυμίζει ότι το Σχολείο (που αρχικά – το 1996 - συστεγάστηκε με το 2οΓυμνάσιο Γιαννιτσών), μετά από δικές του προσωπικές παρεμβάσεις που εξασφάλισαν κονδύλι 105.000 ευρώ από τον τότε Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ), στεγάζεται σε λυόμενες αίθουσες.
Ήταν, όπως τονίζει, μια λύση ανάγκης εκείνη την περίοδο που φοιτούσαν μόλις 60 μαθητές, ενώ σήμερα, που ο αριθμός έχει σχεδόν τριπλασιαστεί και συνεχώς αυξάνεται, απαιτείται η ανέγερση ενός σύγχρονου και πλήρως λειτουργικού κτιρίου.
Για το σκοπό αυτό, όπως αναφέρει, έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο, έκταση 73 στρεμμάτων. Και καλεί τους συναρμόδιους Υπουργούς να επισπεύσουν τις διαδικασίες ώστε το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών να αποκτήσει τη δική του στέγη και να συνεχίσει την πολύτιμη προσφορά του στην Πόλη και στο Νομό μας.


Ακολουθεί η ΕρώτησηΑθήνα, 27 Μαρτίου 2018

ΕΡΩΤΗΣΗ

Του Βουλευτή Πέλλας Γιώργου ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ

ΠΡΟΣ τους Υπουργούς: 1. Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
2. Εσωτερικών.
3. Οικονομικών.

ΘΕΜΑ: «Τη δική του σύγχρονη στέγη, ¨απαιτεί» το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών»

Το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών - το μοναδικό στον Νομό μας - από το 1996 που ιδρύθηκε μέχρι και σήμερα, έχει τεράστια προσφορά στην μουσική παιδεία πολλών εκατοντάδων μαθητών και, παράλληλα, συμμετέχει ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα όχι μόνον της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Μια ¨διαδρομή¨ που το έχει αναδείξει σε σημαντικότατο ¨εργαλείο¨ πολιτιστικής κουλτούρας και συνεχιστή της παραδοσιακής μας μουσικής κληρονομιάς.
Κατά τα πρώτα χρόνια, λειτούργησε συστεγαζόμενο με το 2ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών. Τα 2007, με προσωπικές συνεχείς προσπάθειες και παρεμβάσεις του υπογράφοντος, εγκρίθηκε κονδύλι 105.000 ευρώ (απόφαση υπ’ αριθ. 1477/25-09-2007 του Δ.Σ. του ΟΣΚ ) για την αγορά 7 λυόμενων αιθουσών, οι οποίες εγκαταστάθηκαν τελικώς στο προαύλιο του Γυμνασίου, για την προσωρινή στέγαση του Μουσικού Σχολείου και μέχρι την εξεύρεση οριστικής λύσης.


ΕΠΕΙΔΗ, οι λυόμενες κατασκευές, αποτελούσαν λύση ανάγκης εκείνης της περιόδου, όταν ο αριθμός των μαθητών ήταν περίπου εξήντα (60) ενώ σήμερα είναι σχεδόν τριπλάσιος…
ΕΠΕΙΔΗ, έχει παρέλθει πάνω από μια δεκαετία και η στέγαση του Μουσικού Σχολείου εξακολουθεί να γίνεται στις λυόμενες αυτές αίθουσες, οι οποίες πλέον δεν επαρκούν και, αναγκαστικά, αριθμός μαθητών μεταφέρεται καθημερινά σε αίθουσες του 2ου Γυμνασίου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εύρυθμη λειτουργία και των δύο σχολείων…
ΕΠΕΙΔΗ, έχει πλέον καταστεί αναγκαία η ανέγερση ενός σύγχρονου κτιρίου, με όλες τις απαραίτητες υποδομές και τον κατάλληλο εξειδικευμένο εξοπλισμό, προκειμένου το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών να λειτουργεί εύρυθμα και να παρέχει υψηλού επιπέδου κατάρτιση στους ολοένα αυξανόμενους μαθητές του…
ΕΠΕΙΔΗ, ο Δήμος έχει παραχωρήσει οικόπεδο έκτασης 73 στρεμμάτων προκειμένου να ανεγερθεί το κατάλληλο κτίριο στο οποίο θα στεγαστεί το Σχολείο…

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι συναρμόδιοι Υπουργοί

Εάν και πότε θα προβούν στις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών ν’ αποκτήσει επιτέλους το δικό του σύγχρονο κτίριο που θα καλύψει όλες τις ανάγκες, για να μπορεί απρόσκοπτα να συνεχίσει την πολύτιμη εκπαιδευτική και πολιτιστική προσφορά του στην πόλη και στον Νομό μας…

Ο Ερωτών Βουλευτής


ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ

...............
Η αναλγησία της κυβέρνησης για τους τευτλοπαραγωγούς στο έπακρο
Καμία αναφορά για εμπάργκο και ομάδα παραγώγων «Αθηνά»

Ο βουλευτής Πέλλας της ΝΔ και πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Καρασμάνης, έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση :
«Πάσχα δίχως ευρώ κινδυνεύουν να κάνουν οι Έλληνες τευτλοπαραγωγοί, καθώς παραμένουν απλήρωτοι για την παραγωγή που παρέδωσαν πέρυσι στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης (6,2 εκατ. ευρώ τα οφειλόμενα ποσά), ενώ το υπόλοιπο των 2,4 εκατ. ευρώ από την συνδεδεμένη με την παραγωγή τους ενίσχυση κινδυνεύει να επιστραφεί στα κοινοτικά ταμεία.
Και όλα αυτά παρά τις δεσμεύσεις του ίδιου του πρωθυπουργού, πριν μια εβδομάδα από το βήμα του περιφερειακού συνεδρίου της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου ο κ. Τσίπρας τους διαβεβαίωνε ότι «θα αποζημιωθούν ΑΜΕΣΑ για το προϊόν που παρέδωσαν στη βιομηχανία».
Και μάλιστα στην ίδια ομιλία ο κ. Τσίπρας υποσχόταν πως θα ενισχυθούν – επίσης ΑΜΕΣΑ - με τα αναγκαία ποσά για να καλλιεργήσουν και την τρέχουσα καλλιεργητική περίοδο τα χωράφια τους με ζαχαρότευτλα. Μόνο που σήμερα είναι Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου και η σπορά των τεύτλων θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει στις αρχές Μαρτίου.
Με την τακτική αυτή η κυβέρνηση οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια την ελληνική τευτλοκαλλιέργεια σε αφανισμό και η αναζήτηση στρατηγικού επενδυτή για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης θα εξελιχθεί σε παρωδία για το οριστικό κλείσιμο και των τελευταίων εργοστασίων της βιομηχανίας.
Αλλά αυτή, δυστυχώς, είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Γεμάτη από λόγια και υποσχέσεις και στην πράξη μηδέν. Όπως μηδενικές – κοινώς δεν είπε κουβέντα – ήταν οι αναφορές στην ομιλία του κ. Τσίπρα στο ίδιο συνέδριο για τα άλλα φλέγοντα προβλήματα του αγροτικού κόσμου της Κεντρικής Μακεδονίας. Ούτε κουβέντα για την στρεμματική ενίσχυση των ροδακινοπαραγωγών από τις ζημιές που έχουν υποστεί από το συνεχιζόμενο εμπάργκο στις εξαγωγές κοινοτικών αγροτικών προϊόντων στη Ρωσία και τις αποζημιώσεις για τις βροχοπτώσεις. Ούτε κουβέντα για την απαλλαγή από ΦΠΑ, τα πρόστιμα και τις προσαυξήσεις στους αγρότες της Ομάδας Παραγωγών «Αθηνά».
Πριν από το περιφερειακό συνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας είχα προειδοποιήσει την κυβέρνησή του ότι, όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει τελικά θύελλες. Η διαπίστωση αυτή όχι απλά ισχύει αλλά και επαυξάνεται με τους τραγικούς χειρισμούς στα θέματα των αγροτών της Μακεδονίας, αλλά και της υπόλοιπης χώρας».

04/04/2018
 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net