radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Δ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ

Γ. Καρασμάνης : Πότε επιτέλους θα πληρωθούν τη δεύτερη και τρίτη δόση οι νέοι αγρότες του 2014 ;
Κυριολεκτικά όμηρους κρατάει εδώ και τρία χρόνια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τους νέους αγρότες που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα ενίσχυσης των Νέων Αγροτών το 2014, αφού δεν τους καταβάλει τη δεύτερη και τρίτη δόση της πριμοδότησης που δικαιούνται.
Για το θέμα αυτό ο βουλευτής Πέλλας και πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Καρασμάνης, κατέθεσε σήμερα ερώτηση στη Βουλή προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου, ζητώντας να πληροφορηθεί πότε επιτέλους η κυβέρνηση θα πληρώσει τις ενισχύσεις στους νέους αγρότες του 2014, αλλά και από που θα εκταμιευθούν και πόσα είναι τα επιπρόσθετα κονδύλια για την κάλυψη του συνόλου των επιλαχόντων αγροτών της προκήρυξης του προγράμματος νέων αγροτών του 2016.
Το πλήρες κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής :

«Τον ύπνο του δικαίου φαίνεται πως κοιμάται η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, αφού με τις αλλεπάλληλες τραγικές καθυστερήσεις και παλινωδίες της στην καταβολή της δεύτερης και τρίτης δόσης στους νέους αγρότες του 2014, κοντεύει να τινάξει ολόκληρο το τότε πρόγραμμα στον αέρα.
Αντί οι νέοι αγρότες να αποτελούν όχι μόνο το μέλλον της γεωργίας και κτηνοτροφίας στη χώρα μας, αλλά ταυτόχρονα μια από τις βασικές ελπίδες για να γίνει ακμαία και προσοδοφόρα η ελληνική ύπαιθρος και για να μην διαρραγεί ο κοινωνικός ιστός στην περιφέρεια, με τους άστοχους χειρισμούς και τις απανωτές και σκανδαλώδεις καθυστερήσεις του, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έχει αφήσει εδώ και τρία ολόκληρα χρόνια απλήρωτους τους νέους αγρότες που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα ενίσχυσης των «Νέων Αγροτών» το 2014.
Να θυμίσω για πολλοστή φορά :
- Εμείς το Σεπτέμβριο του 2014 εντάξαμε 12.000 νέους αγρότες, ηλικίας μέχρι 40 ετών, στο καινούργιο τότε πρόγραμμα ενίσχυση των «Νέων Αγροτών». Μάλιστα, καταβάλαμε το 70% των προβλεπόμενων ενισχύσεων - 136 εκατ. ευρώ - ως πρώτη δόση μέχρι το Δεκέμβριο του 2014, δηλαδή μέσα σε χρόνο ρεκόρ τριών μηνών.
- Για πρώτη φορά στα χρονικά εντάξαμε ταυτόχρονα μαζί με τους δικαιούχους του εν λόγω προγράμματος επιπλέον 3.224 επιλαχόντες νέους αγρότες, χωρίς καμία καθυστέρηση, δηλαδή το σύνολο των επιλαχόντων, εξασφαλίζοντας παράλληλα και τα αναγκαία κονδύλια, ώστε να καταβληθεί και σε αυτούς η πρώτη δόση μέσα στον Δεκέμβριο του 2014.
- Την ίδια περίοδο ξεμπλοκάραμε για 2.702 δικαιούχους νέους αγρότες, του προηγούμενου προγράμματος του 2009, τη δεύτερη και τρίτη δόση ενίσχυσης συνολικού ύψους 11,65 εκατ. ευρώ, τα οποία κινδύνευαν να χαθούν και τα οποία πιστώθηκαν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς το Δεκέμβριο του 2014.
Σε αντίθεση με όλα αυτά τα σημαντικά και ουσιαστικά βήματα, εσείς:
• Αντί να δείξετε την αρωγή και το έμπρακτο ενδιαφέρον σας προς αυτούς τους ανθρώπους, εδώ και τρία χρόνια τους κρατάτε όμηρους, έχοντας κλείσει τη στρόφιγγα της χρηματοδότησής από τα κοινοτικά κονδύλια, τα οποία νομίμως δικαιούνται, αφήνοντάς τους κυριολεκτικά στο έλεος του θεού,
• Δηλώνατε ψευδά, απερίσκεπτα και επιπόλαια ότι οι 9 στους 10 που εντάθηκαν επί των ημερών μας στο πρόγραμμα νέων αγροτών της προηγούμενης προγραμματικής περιόδου δήθεν το εγκατέλειψαν, εμφανίζοντας τη χώρα ως παραβαίνουσα τους κοινοτικούς κανονισμούς, με ότι αυτό συνεπάγεται. Τελείως αντίθετα, όχι μόνο δεν το εγκατέλειψαν, αλλά κατά χιλιάδες εισέρρεαν για εκπαίδευση στα προγράμματα κατάρτισης των Νέων Γεωργών του ΕΛΓΟ Δήμητρα σε όλη τη χώρα, τα οποία ενώ κανονικά θα έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τον περασμένο Μάιο, εσείς τους καλέσατε, εν μέσω καλοκαιριού, συγκομιδής και καλλιεργητικών εργασιών, να παρακολουθήσουν τα εν λόγω προγράμματα κατάρτισης προκειμένου να μη χάσουν την ενίσχυση - πριμ.
• Διατυμπανίζατε από τη μια ότι η δεύτερη και τρίτη δόση της ενίσχυσης θα καταβληθεί μέχρι το Δεκέμβριο του 2017, ενώ από την άλλη - απεμπολώντας από πάνω σας την ευθύνη - παραπέμπατε για τις πληρωμές στον ΟΠΕΚΕΠΕ, ενώ η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στο υπουργείο. Τελικά δεν έχετε καταβάλει τίποτα.
• Εξαγγείλατε πομπωδώς (στις 12 Ιουνίου 2016) ότι, θα εντάσσατε 24.000 νέους αγρότες και θα αυξάνατε στα 300 εκατ. ευρώ τον προϋπολογισμό ενός προγράμματος, που επί υπουργίας μου θέσαμε ως πρώτη προτεραιότητα για την ελληνική αγροτική οικονομία και για το λόγο αυτό το πριμοδοτήσαμε με 241 εκατ. ευρώ για την προγραμματική περίοδο 2014-2020. Λόγια σας που έμειναν κενά περιεχομένου.
• Εμπαίζατε επί ενάμιση χρόνο 3.122 επιλαχόντες νέους αγρότες, της δική σας προκήρυξης του Οκτωβρίου 2016, λέγοντας τη μια πως δήθεν σε επόμενη προκήρυξη θα καλυφθεί ένα μεγάλο ποσοστό αυτών, την άλλη πως θα καλυφθεί μόνο το 50% των επιλαχόντων και τελικά έπρεπε να έρθει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και να ανακοινώσει τελικά – με ενάμιση ολόκληρο χρόνο καθυστέρηση – την ένταξη του συνόλου των επιλαχόντων, χωρίς όμως και πάλι να διευκρινίσει από που θα εκταμιευθούν τα επιπρόσθετα κονδύλια.

Κατόπιν τούτων ερωτάσθε κύριε υπουργέ:
1. Πότε επιτέλους, θα καταβάλλετε τη δεύτερη και τρίτη δόση ενίσχυσης στους δικαιούχους νέους αγρότες του προηγούμενου προγράμματος του 2014;
2. Πότε επιτέλους θα ανακοινώσετε τον προγραμματισμό της πληρωμής τους ;
3. Από που θα εκταμιευθούν και πόσα είναι τα επιπρόσθετα κονδύλια για την κάλυψη του συνόλου των επιλαχόντων αγροτών της δικής σας προκήρυξης του προγράμματος νέων αγροτών 2016 ;

Ο Ερωτών Βουλευτής

Γιώργος Καρασμάνης»ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
Γ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ
ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΛΛΑΣ
τ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΤΗΛ:2382024220, 2381026080
ΦΑΞ:2382082761 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net