radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

Η βουλευτής Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη

Συνεργασία Θεοδώρας Τζάκρη στην ΔΕΔΑ Α.Ε. για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του σχεδίου ανάπτυξης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην Πέλλα
• Το πρώτο τρίμηνο του 2019 οι εργασίες κατασκευής του δικτύου στα Γιαννιτσά
• Ανατέθηκε χθες και θα ολοκληρωθεί σε τρεις μήνες η μελέτη σχεδιασμού και ανάπτυξης δικτύων στις πόλεις της Έδεσσας, Σκύδρας, Αριδαίας και Νάουσας

Συνεργασία είχε σήμερα η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΔΑ Α.Ε. κ. Θεόδωρο Τερζόπουλο και τον Διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού κ. Κωνσταντίνο Διονυσόπουλο για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του σχεδίου ανάπτυξης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στα Γιαννιτσά, την Έδεσσα, την Σκύδρα και την Αριδαία.
Πιο συγκεκριμένα σε ότι αφορά το χρονοδιάγραμμα της επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου
1) Στα Γιαννιτσά
Τα Γιαννιτσά υπάγονται στο ήδη εγκεκριμένο έργο για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στις έξι (6) πόλεις της Κεντρικής Μακεδονίας (Γιαννιτσά, Σέρρες, Κιλκίς, Κατερίνη, Βέροια, Αλεξάνδρεια). Το έργο αυτό βρίσκεται στη φάση της διαβούλευσης της ΔΕΔΑ Α.Ε. με τη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προκειμένου να οριστικοποιηθούν τα Τεύχη Δημοπράτησης και εκτέλεσης του έργου (ανάπτυξης δικτύων και σύνδεσης καταναλωτών).
Μόλις ολοκληρωθεί η οριστικοποίηση των Τευχών Δημοπράτησης θα βγει ο διαγωνισμός ανάδειξης των αναδόχων (κατασκευής, προμήθειας και επίβλεψης).
Οι εργασίες κατασκευής αναμένεται να αρχίσουν το πρώτο τρίμηνο του 2019.
2) Κατασκευή του Σταθμού Μέτρησης και Αποσυμπίεσης στο Άσπρο Σκύδρας
Το έργο της κατασκευής σταθμού μέτρησης και αποσυμπίεσης σε οικόπεδο 6,5 στρεμμάτων ιδιοκτησίας του ΤΑΠ στο Άσπρο Σκύδρας είναι αποφασιστικής σημασίας για την επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην Έδεσσα, τη Σκύδρα, την Αριδαία και τη Νάουσα. Η υλοποίηση του θα γίνει σε τρία στάδια:
Α΄ Στάδιο: Να γίνει η μελέτη διαστασιολόγησης του σταθμού μέτρησης - αποσυμπίεσης (από 90 ατμόσφαιρες σε 19 ατμόσφαιρες) που θα αποφανθεί για το μέγεθος του σταθμού και το κόστος για την κατασκευή του. Η μελέτη αυτή εκπονείται ήδη οίκοθεν από την ΔΕΔΑ Α.Ε.
Β’ Στάδιο: Να εξευρεθούν οι πόροι για την υλοποίηση του έργου της κατασκευής του σταθμού μέτρησης - αποσυμπίεσης. Για τον σκοπό αυτό η κ. Τζάκρη και ο κ. Τερζόπουλος θα έχουν την Δευτέρα συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΡΑΕ κ. Νίκο Μπουλαξή, δεδομένου ότι η ΡΑΕ μπορεί να εκπονήσει διαγωνισμό για την κατασκευή του συγκεκριμένου σημείου εξόδου.
Γ’ Στάδιο: Η κατάρτιση εμπορικής συμφωνίας μεταξύ ενός εμπόρου που θα αγοράσει και θα πωλήσει περαιτέρω το αέριο στους καταναλωτές με το εμπορικό τμήμα του ΤΑΠ.
3) Επέκταση των Δικτύων Διανομής σε Έδεσσα, Σκύδρα, Αριδαία και Νάουσα
Και η επέκταση των δικτύων διανομής έχει σχεδιασθεί για να υλοποιηθεί σε τρία στάδια:
Α΄ Στάδιο: Εκπόνηση μελέτης και σχεδιασμού ανάπτυξης δικτύων πόλεων: Ο κ. Τερζόπουλος ενημέρωσε την κ. Τζάκρη ότι χθες ανατέθηκε από την ΔΕΔΑ Α.Ε. σε ιδιώτη μελετητή η εκπόνηση της μελέτης σχεδιασμού και ανάδειξης δικτύων στις πόλεις της Έδεσσας, Σκύδρας, Αριδαίας και Νάουσας (για τα Γιαννιτσά έχει ολοκληρωθεί η μελέτη ανάπτυξης δικτύου πόλεως). Για τον σκοπό αυτό η ΔΕΔΑ Α.Ε. έχει παραδώσει ήδη στον μελετητή εμπορικά στοιχεία και στοιχεία καταναλώσεως ανά κατηγορία καταναλωτών. Η μελέτη σχεδιασμού και ανάπτυξης δικτύου πόλεων σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της ΔΕΔΑ Α.Ε. θα ολοκληρωθεί σε τρεις μήνες.
Β΄ Στάδιο: Με την ολοκλήρωση της μελέτης σχεδιασμού και ανάπτυξης δικτύου πόλεων θα προκύψει και ο προϋπολογισμός του κόστους υλοποίησης των δικτύων στις πόλεις της Έδεσσας, της Σκύδρας, της Αριδαίας και της Νάουσας.
Γ΄ Στάδιο: Εξεύρεση των πόρων κατασκευής των δικτύων διανομής φυσικού αερίου στις πόλεις της Έδεσσας, της Σκύδρας, της Αριδαίας και της Νάουσας
Σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχε ο κ. Τερζόπουλος στην κ. Τζάκρη οι απαραίτητοι πόροι για την επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στις υπόλοιπες πόλεις του Νομού Πέλλας δύναται να εξευρεθούν από τις εκπτώσεις της συμμετοχής σε ποσοστό 50% της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην υλοποίηση του ήδη εγκεκριμένου έργου στις 6 πόλεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Γιαννιτσά, Σέρρες, Κιλκίς, Κατερίνη, Βέροια, Αλεξάνδρεια) συνολικού προϋπολογισμού 42 εκατομμυρίων ή από αναμόρφωση του άξονα 7 (Υποδομές – Δίκτυα) του ΠΕΠ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
..............
Θεοδώρα Τζάκρη: Συστήνεται το Παράρτημα του Ανοικτού Πανεπιστημίου στην Έδεσσα

Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι σε συνεργασία που είχε σήμερα με τον Πρόεδρο του Ανοιχτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) κ. Βασίλη Καρδάση την ενημέρωσε ότι έχει εισαχθεί στην ημερήσια διάταξη της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΠ που θα συνεδριάσει την Δευτέρα 13 Μαΐου, θα συζητηθεί και θα εγκριθεί από αυτήν η σύσταση Παραρτήματος του Ανοικτού Πανεπιστημίου στην Έδεσσα και πιο συγκεκριμένα στον χώρο όπου μέχρι πρότινος στεγάζονταν το Τμήμα Μάρκετινγκ και Διοίκησης Λειτουργιών του Πανεπιστημίου Μακεδονία.
Σύμφωνα με την ενημέρωση του κ. Καρδάση στην κ. Τζάκρη στην ίδια συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής την προσεχή Δευτέρα θα συζητηθούν ακόμη και αναμένεται να εγκριθούν οι εργασίες που θα γίνουν με δαπάνες του ΕΑΠ στο χώρο που προορίζεται να λειτουργήσει το Παράρτημα, προκειμένου να καταστεί αυτό περισσότερο λειτουργικό για τον συγκεκριμένο σκοπό, καθώς και το πρωτόκολλο της συνεργασίας του ΕΑΠ με τον Δήμο Έδεσσας.
Σημειώνεται ότι η σύσταση του Παραρτήματος του ΕΑΠ στην Έδεσσα ξαναβάζει την Έδεσσα στον χάρτη της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης μετά την άδικη και απαράδεκτη απόφαση της κατάργησης του Τμήματος Μάρκετινγκ και Διοίκησης Λειτουργιών του Πανεπιστημίου Μακεδονία από τον Υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο και το αλήστου μνήμης ''σχέδιο Αθηνά" που αποτέλεσε την ταφόπλακα για το Πανεπιστημιακό Τμήμα του Πανεπιστημίου Μακεδονία στην Έδεσσα και θα αποτελέσει την πανεπιστημιακή δομή του Ιδρύματος όπου τα Σαββατοκύριακα που γίνονται τα μαθήματα του ΕΑΠ θα φοιτούν φοιτητές από την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, ο αριθμός των οποίων σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΑΠ ξεπερνά τους 1.500, ενώ παράλληλα διατηρεί το Πανεπιστήμιο της Έδεσσας "ζωντανό" και λειτουργικό για την προσέλκυση και άλλων Τμημάτων από άλλα Πανεπιστήμια, κάτι που είναι ευκολότερο να γίνει σε ένα Πανεπιστήμιο που βρίσκεται σε λειτουργία.
Υπενθυμίζεται ότι η σύστασή του αποτέλεσε την θετική ευόδωση των συστηματικών προσπαθειών της κ. Τζάκρη που ξεκίνησαν το 2017 με την επίσκεψη του Προέδρου του ΕΑΠ κ. Καρδάση στην Έδεσσα ώστε να επιλυθούν μια σειρά από πολεοδομικά, νομικά, γραφειοκρατικά και πρακτικά ζητήματα. Θα ακολουθήσει η έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Έδεσσας του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας του ΕΑΠ. Αμέσως μετά θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες ώστε το Παράρτημα του Ανοικτού Πανεπιστημίου να λειτουργήσει κατά την νέα ακαδημαϊκή χρονιά (2018-2019) που ξεκινά τον Οκτώβρη.- 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net