radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

Διεργασίες για δημιουργία πολυχώρου πολιτισμού

Μία πολύ σημαντική διεργασία γίνεται σε ότι αφορά στο πρώην «ταπητουργείο Κοτζαϊβάζογλου», τις γνωστές πρώην αποθήκες της Αγροτικής Τράπεζας, οι οποίες μετά τη συγχώνευση των Τραπεζών Πειραιώς και Αγροτικής ανήκουν στον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς.
Με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Δημήτρη Γιάννου και της Διοίκησης του Φιλοπρόοδου Συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος» έγινε προσέγγιση του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς προκειμένου να αξιοποιηθεί το ακίνητο για πολιτιστικούς και αναπτυξιακούς σκοπούς.
Είναι γνωστή η δράση του Πολιτιστικού Ιδρύματος του Ομίλου Πειραιώς, το οποίο έχει δημιουργήσει και λειτουργεί, σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες, διάφορα μουσεία και χώρους πολιτισμού σε διάφορα σημεία της Ελλάδας. Στο πλαίσιο αυτής της δραστηριότητας προτάθηκε να δημιουργηθεί ένας πολυχώρος πολιτισμού στο πρώην «ταπητουργείο Κοτζαϊβάζογλου», όπου μπορούν να πραγματοποιούνται διάφορες πολιτιστικές δραστηριότητες και να υπάρχει μόνιμος εκθεσιακός χώρος.
Σημαντικό στοιχείο της πρότασης, που ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Πειραιώς, είναι ο αναπτυξιακός χαρακτήρας της δράσης. Αυτό διότι η πρόταση δεν αφορά απλώς τη δημιουργία ενός χώρου πολιτισμού, αλλά ενός δημιουργικού και λειτουργικού κυττάρου πολιτισμού, που θα συνεργαστεί με την τοπική κοινωνία και στόχο έχει την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας. Στόχος δηλαδή είναι η ανάπτυξη καταστημάτων και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων γύρω και μέσα στον πολυχώρο πολιτισμού, έτσι ώστε να βρίσκεται σε διαρκή ώσμωση με την τοπική κοινωνία και να συμβάλει στην ανάπτυξη της γύρω περιοχής.
Η πρόταση του Δήμου Έδεσσας και του Φιλοπρόοδου Συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος» βρήκε ευήκοα ώτα στη Διοίκηση του Πολιτιστικού Ιδρύματος, ενώ μεγάλη τύχη θεωρείται το γεγονός ότι υψηλόβαθμο στέλεχος της Τράπεζας Πειραιώς είναι γόνος της οικογένειας Κοτζαϊβάζογλου, των αρχικών ιδιοκτητών του ακινήτου και του ταπητουργείου που στέγαζε, ο οποίος αγκάλιασε την πρόταση και δεσμεύτηκε ότι θα τη στηρίξει με θέρμη, διότι εκτός από την σαφέστατη εξυπηρέτηση των επιδιώξεων και σκοπών του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς η συγκεκριμένη δράση έχει και συναισθηματικό χαρακτήρα για τον ίδιο!
Το σημαντικό είναι ότι δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την ανάπτυξη ενός πολυχώρου πολιτισμού, που τον έχει πολύ μεγάλη ανάγκη η Έδεσσα, ενώ ταυτόχρονα θα δοθεί σημαντική αναπτυξιακή ώθηση στην περιοχή του Β' Συνοικισμού της Έδεσσας.


Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net