radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

Θεοδώρα Τζάκρη: Βουλευτής Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ

Εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων
έτους 2018 το έργο «Προμήθεια εξοπλισμού
αναβάθμισης
του κλειστού Κολυμβητηρίου Έδεσσας», προϋπολογισμού 60.000 ευρώ

Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι εγκρίθηκε σήμερα 4-6-2018 με την υπ’ αριθ. πρωτ. 59531 απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης η ένταξη στον φετινό προϋπολογισμό (2018) του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού το έργο της αναβάθμισης του εξοπλισμού του Κολυμβητηρίου Έδεσσας, συνολικού προϋπολογισμού 60.000 ευρώ.
Οι παρεμβάσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Κολυμβητήριο της Έδεσσας συμβάλουν στην αναβάθμιση, την βελτίωση, τον εκσυγχρονισμό, την ανάδειξη και την ανάπτυξη των ήδη υφιστάμενων υποδομών του. Η ενίσχυση των υποδομών του Κολυμβητηρίου Έδεσσας κρίνεται επιτακτική δεδομένου ότι αναμένεται να καλύψει τις ανάγκες της αθλητικής και της μαθητικής κοινότητας ολόκληρης της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, καθώς κανένας άλλος δήμος δεν διαθέτει κολυμβητήριο. Η τεχνική μελέτη για την υλοποίηση των παρεμβάσεων εκπονήθηκε από τον Δήμο Έδεσσας και κατατέθηκε από την κ. Τζάκρη στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη τον Νοέμβριο του 2017 και η χρηματοδότηση του έργου αυτού θα πραγματοποιηθεί από τις πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του φετινού προϋπολογισμού της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ενώ η εκταμίευση του σχετικού ποσού θα γίνει στο προσεχές χρονικό διάστημα.
Το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με τον Δήμο Έδεσσας ώστε να προχωρήσει ο Δήμος άμεσα στην εκταμίευση του ποσού για την δημοπράτηση του έργου.
Η κ. Τζάκρη ευχαρίστησε θερμά τον Υφυπουργό Αθλητισμού διότι η αναβάθμιση των υποδομών του Κολυμβητηρίου Έδεσσας θα καλύψει τις τοπικές αθλητικές ανάγκες ολόκληρης της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, η οποία δεν διαθέτει καμία άλλη αντίστοιχη υποδομή.-

............
Στο Παλαίφυτο η Θεοδώρα Τζάκρη για τις ζημιές στις καλλιέργειες από την ισχυρή χαλαζόπτωση της Κυριακής


Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη επισκέφτηκε σήμερα 4 Ιουνίου 2018 το Παλαίφυτο, το οποίο το απόγευμα της Κυριακής επλήγη από χαλαζόπτωση, σε ένα ευρύτερο μέτωπο που περιλαμβάνει εκτός από το Παλαίφυτο, την Καρυώτισσα, τους Γαλατάδες, τον Άγιο Λουκά και την Κρύα Βρύση, η οποία προκάλεσε τεράστιες ζημιές στις δεντροκαλλιέργειες, όπως ροδάκινα, κεράσια, κ.λπ.
Η κ. Τζάκρη ενημερώνει τους αγρότες στους παραπάνω οικισμούς ότι το πρωί της Τρίτης 5-6-2018 η Επόπτης του ΕΛΓΑ κ. Αβραμίδου θα βρίσκεται στις πληγείσες περιοχές ως επικεφαλής κλιμακίου για να προβεί στις αναγκαίες επισημάνσεις, ενώ από σήμερα ήδη έχουν ανοίξει οι αναγγελίες ώστε να προβούν οι παραγωγοί στις δηλώσεις ζημίας.
Η κ. Αβραμίδου ενημέρωσε την κ. Τζάκρη ότι το Τοπικό Κατάστημα του ΕΛΓΑ Βεροίας βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα να προβεί άμεσα σε εξατομικευμένες εκτιμήσεις, καθώς, πλην των μονίμων γεωπόνων εκτιμητών που διαθέτει, φέτος έχει προσλάβει εγκαίρως και σημαντικό αριθμό συμβασιούχων γεωπόνων εκτιμητών, οι οποίοι μπορούν να προβούν σε εξατομικευμένες εκτιμήσεις -εάν οι δηλώσεις ζημίας γίνουν σύντομα- ακόμη και πριν την παρέλευση της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων, που βάσει του Κανονισμού είναι δεκαπέντε ημερών και λήγει στις 18 Ιουνίου.
Η έγκαιρη εξατομικευμένη εκτίμηση κρίνεται αναγκαία διότι αυτή την στιγμή στις πληγείσες περιοχές υπάρχουν ποικιλίες κερασιού, ροδάκινου κ.λπ. που βρίσκονται στο στάδιο της συγκομιδής, έτσι ώστε η καταγραφή των ζημιών να είναι άμεση και αντικειμενική και να αποτυπωθεί το πραγματικό μέγεθος της ζημίας.

----------


 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net