radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

Θεοδώρα Τζάκρη: Βουλευτής Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ

Θεοδώρα Τζάκρη: Με τροπολογία Σκουρλέτη
καθίστανται διάρκειας δύο διδακτικών ετών
(από ένα διδακτικό έτος) οι συμβάσεις μίσθωσης
έργου των σχολικών καθαριστριών

Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι με τροπολογία που κατέθεσε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Π. Σκουρλέτης στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας με τίτλο «Αναδιοργάνωση των δομών υποστήριξης της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης» καθίστανται διάρκειας δύο διδακτικών ετών (από ένα διδακτικό έτος που ισχύει σήμερα) οι συμβάσεις μίσθωσης έργου με καθαριστές - καθαρίστριες για την εκτέλεση του έργου του καθαρισμού των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις περιπτώσεις που οι ανάγκες αυτές δεν καλύπτονται από το τακτικό προσωπικό που υπηρετεί στις αντίστοιχες οργανικές θέσεις, μέχρι την λήξη της ισχύουσας αναστολής προσλήψεων τακτικού προσωπικού.
Η προτεινόμενη ρύθμιση κατέστη αναγκαία λόγω τόσο των ιδιαιτεροτήτων του συγκεκριμένου αντικειμένου, όσο και του γεγονότος ότι η διοικητική διαδικασία (καταγραφής των υπηρεσιακών κενών, κατάρτισης και υπογραφής των συμβάσεων μίσθωσης έργου) είναι ιδιαιτέρως γραφειοκρατική και χρονοβόρα και συνεπάγεται ένα υπολογίσιμο διοικητικό βάρος σε κάθε διδακτικό έτος.-

----------
Η προτεινόμενη ρύθμιση έχει ως εξής:

Καθαρισμός σχολικών κτιρίων με συμβάσεις μίσθωσης έργου σε περιπτώσεις ανεπάρκειας του τακτικού προσωπικού

1. Το πρώτο εδάφιο της περ. α της παρ. 5 του άρθρου 113 του ν. 1892/1990 αντικαθίσταται ως εξής:
«Μέχρι την λήξη της ισχύος της Π.Υ.Σ. 33/2006 ο καθαρισμός των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όταν οι ανάγκες τους δεν καλύπτονται από το προσωπικό καθαριότητας που υπηρετεί σε οργανικές θέσεις, μπορεί να ανατίθεται σε καθαριστές - καθαρίστριες με σύμβαση μίσθωσης έργου, διάρκειας δύο διδακτικών ετών.
2. Η περ. γ της παρ. 1 του άρθρου 18 του ν. 3870/2010 αντικαθίσταται ως εξής:
«γ.αα. Για τα διδακτικά έτη 2018-2019 και 2019-2020 οι συμβάσεις μίσθωσης έργου της παρ. 5 του άρθρου 113 του ν. 1892/1990 καταρτίζονται ενιαία, με διάρκεια δύο διδακτικών ετών.
ββ. Από την έναρξη του διδακτικού έτους 2020-2021, αν οι ανάγκες των δήμων για τον καθαρισμό των σχολικών μονάδων δεν καλύπτονται από το υπάρχον προσωπικό, μπορούν να καλύπτονται με συμβάσεις που καταρτίζονται από τους οικείους δήμους, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
γγ. Για το κόστος της απασχόλησης με συμβάσεις του προσωπικού της υποπερίπτωσης ββ από το διδακτικό έτος 2020-2021 και εφεξής, εγγράφεται ειδική πίστωση στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εσωτερικών, η οποία κατανέμεται με απόφαση του Υπουργού κατ’ αναλογία στους οικείους δήμους».
....................

Θεοδώρα Τζάκρη: Κηρύσσεται στις 11 Ιουνίου από το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας η αναγκαστική απαλλοτρίωση για τις Παρακάμψεις Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας

Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι κηρύσσεται την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 από το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας η αναγκαστική απαλλοτρίωση ακινήτων για την κατασκευή των Παρακάμψεων Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας της νέας χάραξης της Ε. Ο. Θεσσαλονίκης - Έδεσσας.
H κήρυξη της απαλλοτρίωσης αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση και το πρώτο βήμα για την υλοποίηση του σημαντικότερου έργου υποδομής που έχει αυτή τη στιγμή ανάγκη η Πέλλα, αυτό της ολοκλήρωσης της νέας χάραξης της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας και η κ. Τζάκρη παρακολουθεί όλα τα βήματα μέχρι την υλοποίησή του.
...............

Θεοδώρα Τζάκρη: Στις 19 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η αναβληθείσα από 23-4 επίσκεψη του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Στ. Κοντονή στα Γιαννιτσά και την Έδεσσα

Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι η αναβληθείσα από 23-4-2018 επίσκεψη του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Σταύρου Κοντονή στα Γιαννιτσά και την Έδεσσα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19η Ιουνίου 2018 ως εξής:

11:00 Επίσκεψη του Υπουργού Δικαιοσύνης στο Πρωτοδικείο Γιαννιτσών, όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με την Πρόεδρο Πρωτοδικών, τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας και του Ειρηνοδικείου για το σοβαρό κτιριολογικό πρόβλημα που παρουσιάζει το Πρωτοδικείο και την στέγαση των υπηρεσιών της Εισαγγελίας και του Ειρηνοδικείου σε μισθωμένα κτίρια εντός της πόλης των Γιαννιτσών. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης θα γίνουν ανακοινώσεις για την επίλυση του κτιριολογικού προβλήματος.
12:00 Επίσκεψη Υπουργού Δικαιοσύνης στο κτίριο όπου στεγάζεται η Εισαγγελία και το Ειρηνοδικείο Γιαννιτσών, καθώς και στην δημοτική έκταση εντός του πρώην στρατοπέδου Καψάλη, ο οποία έχει παραχωρηθεί από τον δήμο προς το ΤΑΧΔΙΚ για την ανέγερση του Νέου Δικαστικού Μεγάρου Γιαννιτσών.
13:30 Συνέντευξη τύπου του Υπουργού Δικαιοσύνης στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης στο Δημοτικό Κατάστημα Καταρρακτών όπου θα παρουσιαστούν οι εξελίξεις για το νέο Δικαστικό Μέγαρο Έδεσσας και την διαδικασία ανέγερσής του μέσω ΣΔΙΤ.
18:00 Εκδήλωση για την Υποχρεωτική Διαμεσολάβηση (ν. 4512/2018) στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Έδεσσας. Η εκδήλωση που συνδιοργανώνεται από τους δύο δικηγορικούς συλλόγους Έδεσσας και Γιαννιτσών θα είναι ανοιχτή στο κοινό και ομιλητές θα είναι ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Σταύρος Κοντονής και η βουλευτής κ. Θεοδώρα Τζάκρη.
 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net