radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΛΛΑΣ

Γιάννης Σηφάκης : Παραχωρείται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στον Δήμο Αλμωπίας η χρήση κτιρίου στην Αριδαία (μέσα στο πρώην ΕΘΙΑΓΕ) για την δημιουργία στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης ΑΜΕΑ
Αυτή την βδομάδα υπογράφεται από τον Υπουργό Βαγγέλη Αποστόλου αφού ελέγχθηκε και εγκρίθηκε από όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες.
Ο Γιάννης Σηφάκης παρακολούθησε από πολύ κοντά το αίτημα του Δήμου Αλμωπίας τόσο όσον αφορά την έγκριση όσο και την σύντομη διεκπεραίωση του σε όλα τα στάδια. Ο φάκελος εξετάστηκε και εγκρίθηκε από την Διεύθυνση Αγροτικής Γης του Υπουργείου μετά από σύμφωνη γνώμη και του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ και απεστάλη στο Υπουργείο την Πέμπτη 7/6/2018.
Ο βουλευτής σε συναντήσεις του για το θέμα αυτό με το γραφείο Υπουργού και με τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΑΑΤ Νίκο Αντώνογλου την Πέμπτη 7/6/18 ανέδειξε τον ευγενή κοινωφελή σκοπό της παραχώρησης και ζήτησε την επίσπευση των τελικών υπογραφών. Τόσο ο Γενικός Γραμματέας όσο και ο αρμόδιος από το γραφείο Υπουργού είναι σύμφωνοι.
Το αίτημα για παραχώρηση της χρήσης του κτιρίου που υπεβλήθη από τον Δήμο Αλμωπίας περιλαμβάνει τεχνική έκθεση και προϋπολογισμό των απαραίτητων εργασιών στο υφιστάμενο κτήριο για την συντήρηση και την επισκευή του.
Περιληπτικά το έργο θα περιλαμβάνει:
1. Αποξήλωση κουφωμάτων
2. Αποξήλωση στεγάστρου από αμίαντο και αντικατάσταση με αυλακωτή
3. Τοποθέτηση κεραμικών πλακιδίων
4. Εσωτερικά- Εξωτερικά κουφώματα
5. Χρωματισμοί
6. Θερμοπρόσοψη
7. Ηλεκτρολογική Εγκατάσταση
8. Λουτρά- Κουζίνα
9. Σύστημα θέρμανσης- ψύξης
Ο προϋπολογισμός δαπάνης του έργου , προμελετήθηκε από τον Δήμο Αλμωπίας σε 45.910,34€
Ο Βουλευτής επιδιώκει παράλληλα την άμεση χρηματοδότηση του έργου.
Η δημιουργία στέγης διαβίωσης ΑΜΕΑ , αποτελεί σημαντική αναγκαιότητα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες και τους γονείς τους και βασικό αίτημα της Κοινότητας ΑΜΕΑ στην περιοχή της Αλμωπίας (Ειδικό Σχολείο, Σύλλογος Γονέων Ατόμων με Αναπηρία, ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ κ.λ.π.) και υποστηρίζεται από όλη την τοπική κοινωνία.
...............
Ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης με αφορμή τον εμπρησμό στον Α.Σ. Καλυβίων έκανε την ακόλουθη δήλωση:
« Ας το καταλάβουν όλοι καλά, ο συνεργατισμός των αγροτών αποτελεί πλέον απόλυτη αναγκαιότητα και δεν μπορεί να ανακοπεί. Η προκλητική και θρασύτατη ενέργεια του εμπρησμού σε κλούβες στον Α.Σ. Καλυβίων θα πέσει στο κενό για τους εμπνευστές και εκτελεστές της.
Ζήτησα από τον Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση, να αποκαλυφθούν οι εμπρηστές και να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.
Οι φετινές δυσμενείς εξελίξεις στις τιμές του κερασιού και η κρίση κυρίως του επιτραπέζιου ροδάκινου ενισχύουν την αναγκαιότητα της οργάνωσης της αγροτικής παραγωγής μέσω οργανώσεων παραγωγών νέου τύπου μακριά από τις παθογένειες του παρελθόντος.
Ο εμπρησμός στον Α.Σ. Καλυβίων δεν θα φοβίσει κανέναν. Ο Α.Σ. Καλυβίων και ο πρόεδρος του Νίκος Μηνάς ,που προεδρεύει προσωρινά και στον Σ.Ε.Α.Σ., θα συνεχίσουν την ανερχόμενη πορεία τους προς όφελος των μελών τους και είμαι σίγουρος ότι θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της οργάνωσης των αγροτών της Πέλλας».
.............

Γιάννης Σηφάκης: Ο Παύλος Πολάκης στις 26 ή 27 Ιουνίου στην Πέλλα για τα εγκαίνια του τεχνητού νεφρού – Προσπάθεια του βουλευτή για χρηματοδότηση και των επειγόντων (ΤΕΠ) Έδεσσας
Ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης παρέδωσε στον Αναπλ. Υπουργό Υγείας την μελέτη για την κτιριακή επέκταση και αναμόρφωση των επειγόντων ( ΤΕΠ) στο νοσοκομείο της Έδεσσας προϋπολογισμού 140.000,00 € και ζήτησε την άμεση χρηματοδότηση του έργου.
Ακόμη την χρηματοδότηση προμήθειας νέων μηχανημάτων για το τεχνητό νεφρό και άλλων απαιτούμενων συσκευών που έχουν ζητηθεί από το Νοσοκομείο Πέλλας και για τα δύο Νοσοκομεία.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του ο Παύλος Πολάκης θα εγκαινιάσει την νέα μονάδα του τεχνητού νεφρού στο Νοσοκομείο Έδεσσας μετά την μετεγκατάσταση της, θα ενημερωθεί για τις διαδικασίες δημοπράτησης της προμήθειας και τοποθέτησης των δύο αξονικών σε Έδεσσα και Γιαννιτσά καθώς και για όλα τα θέματα που αφορούν την δημόσια υγεία στην Πέλλα.
Ο βουλευτής τόνισε ότι η έγκριση του έργου της κτιριακής επέκτασης και αναμόρφωσης των επειγόντων ( ΤΕΠ) στο νοσοκομείο της Έδεσσας είναι απολύτως αναγκαία καθόσον η σημερινή κατάσταση του χώρου των ΤΕΠ είναι επιεικώς απαράδεκτη.
Επίσης είναι απόλυτα απαραίτητος ο διαχωρισμός των ΤΕΠ σε χειρουργικό και παθολογικό τομέα.
Ο Αναπλ. Υπουργός θα συνοδεύεται από τον ΥΠΕάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Γιώργο Κύρκο.
Αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης του Αναπλ. Υπουργού θα ανακοινωθεί από την Νομαρχιακή ΣΥΡΙΖΑ τις προσεχείς ημέρες. 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net