radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

Θεοδώρα Τζάκρη: Βουλευτής Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ

Επισκέψεις της Θεοδώρας Τζάκρη σε Κωνσταντία,
Ίδα, Φιλώτεια, Βορεινό για τις ζημιές στις
καλλιέργειες από χαλαζοπτώσεις

Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη επισκέφτηκε την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 την Κωνσταντία, την Ίδα, την Φιλώτεια και το Βορεινό, που επλήγησαν την Τρίτη 5 Ιουνίου από σφοδρές χαλαζοπτώσεις που προκάλεσαν μεγάλες ζημιές στις καλλιέργειες (κεράσια, ροδάκινα, βερίκοκα, αμπέλια, καλαμπόκια, σιτηρά κλπ) που βρίσκονταν αυτή την περίοδο στη φάση της συγκομιδής και οι κάτοικοί τους, που είδαν το κόπο μιας ολόκληρης χρονιάς να καταστρέφεται μέσα σε λίγα λεπτά, βρίσκονται σε απόγνωση, δεδομένου ότι θα στερηθούν το μοναδικό αγροτικό τους εισόδημα.
Το πρωί της 7ης Ιουνίου είχε προηγηθεί η αναγκαία προεπισκόπηση από κλιμάκιο γεωπόνων του ΕΛΓΑ Βεροίας που βρέθηκε στις πληγείσες περιοχές για τις πρώτες εκτιμήσεις, ενώ σήμερα 8-6-2018 έχουν ήδη ανοίξει οι αναγγελίες, ώστε να μπορέσουν οι παραγωγοί που έχουν υποστεί ζημιές στις καλλιέργειές τους να προβούν στις δηλώσεις ζημίας.
Στις επαφές της με τους αγρότες η κ. Τζάκρη τους διαβεβαίωσε ότι ο ΕΛΓΑ Βεροίας διαθέτει το απαιτούμενο επιστημονικό προσωπικό (γεωπόνους εκτιμητές) και οι εξατομικευμένες εκτιμήσεις θα ξεκινήσουν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προθεσμίας των δηλώσεων ζημίας, ώστε να εξασφαλιστεί η αντικειμενικότητα και να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν η διαδικασία της καταβολής των αποζημιώσεων, οι οποίες αποζημιώσεις θα αποτελέσουν κατά την φετινή καλλιεργητική περίοδο, λόγω της καταστροφής, το μοναδικό εισόδημα στις πληγείσες περιοχές.

----------
Στην Μαργαρίτα η Θεοδώρα Τζάκρη για τις ζημιές από το χαλάζι στην καλλιέργεια του κερασιού

Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη βρέθηκε σήμερα Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 στην Μαργαρίτα, το αγρόκτημα της οποίας την προηγούμενη Κυριακή επλήγη από χαλάζι που κατέστρεψε ολοσχερώς την καλλιέργεια του κερασιού.
Στη συζήτηση που είχε η κ. Τζάκρη με τους κατοίκους της Μαργαρίτας, της μετέφεραν ότι η ολική καταστροφή τους έχει φέρει σε απόγνωση, καθώς στην περίοδο της συγκομιδής του κερασιού είδαν τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς να πηγαίνουν χαμένοι, εξανεμίζοντας κάθε προσδοκία για την απόκτηση εισοδήματος κατά την φετινή καλλιεργητική περίοδο, εφόσον το κεράσι αποτελεί μονοκαλλιέργεια.
Η κ. Τζάκρη ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους αγρότες ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΛΓΑ Βεροίας έχουν πραγματοποιήσει ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα προεπισκόπηση στην Μαργαρίτα, όπου έγινε μια πρώτη εκτίμηση του ποσοστού της ζημίας, η οποία εκτιμάται ως σημαντική, αλλά και της έκτασης που έχει πληγεί, ενώ έχει ήδη ανοίξει αναγγελία ώστε να υποβληθούν δηλώσεις ζημίας από τους πληγέντες αγρότες, η προθεσμία για την οποία λήγει στις 15-6-2018.
Επειδή μάλιστα το σύνολο σχεδόν των αγροτών που έχουν πληγεί έχουν ήδη υποβάλει δηλώσεις ζημίας και δεδομένης της ύπαρξης ικανού αριθμού γεωπόνων - εκτιμητών στο Υποκατάστημα του ΕΛΓΑ Βεροίας η κ. Τζάκρη σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες ενημέρωσε τους αγρότες ότι το έργο των εξατομικευμένων εκτιμήσεων στο αγρόκτημα της Μαργαρίτας θα αρχίσει την προσεχή Τετάρτη, ώστε να εξασφαλιστεί η αντικειμενικότητα των στοιχείων που θα οδηγήσει σε ένα δίκαιο για τον παραγωγό πόρισμα εκτίμησης, αλλά και να επιταχυνθεί η διαδικασία καταβολής των αποζημιώσεων στους παραγωγούς, που φέτος θα αποτελέσει και το μοναδικό τους εισόδημα.- 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net