radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

Ο Δήμος Σκύδρας επισημαίνει:

προσοχή, απατεώνες αποσπούν χρήματα από
ηλικιωμένους.

Περιστατικά από απατεώνες και επιτήδειους που μηχανεύονται κάθε είδους τρόπο για να εξαπατήσουν συνανθρώπους μας και να τους αποσπάσουν χρήματα, κοσμήματα ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα εμφανίζονται πλέον και στην επαρχία.
Σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Σκύδρας συνέβη το εξής: μια γυναίκα προφασιζόμενη ότι έρχεται εκ μέρους του Δήμου εμφανίστηκε στο σπίτι ηλικιωμένης συμπολίτισσάς μας ενημερώνοντάς την δήθεν ότι λόγω διακοπής του ρεύματος θα υπάρξει βραχυκύκλωμα κι ότι επειδή θα πάρει φωτιά το σπίτι της θα πρέπει άμεσα να βγάλει τα χρήματα και τα κοσμήματά της έξω από το σπίτι. Μάλιστα προσποιούνταν ότι μιλούσε στο τηλέφωνο με αιρετούς και συγγενικό πρόσωπο της ηλικιωμένης. Ευτυχώς δεν κατάφερε ν΄ αποσπάσει κάτι από τη συμπολίτισσά μας.
Με αφορμή το γεγονός αυτό ο Δήμος Σκύδρας ενημερώνει τους Δημότες του ότι ουδέποτε έστειλε ή πρόκειται ποτέ να στείλει συνεργείο ή μεμονωμένο υπάλληλο και να ζητήσει από Δημότη να βγάλει έξω από το σπίτι του χρήματα, κοσμήματα ή αντικείμενα ή να δώσει χρήματα.
Ήδη, πανελλαδικά, αρκετοί, κυρίως ηλικιωμένοι, έχουν πέσει θύματα ή έχουν αντιμετωπίσει ανάλογα περιστατικά τα οποία μπορεί και να μη βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Σ΄όλες τις περιπτώσεις οι δράστες είναι προετοιμασμένοι και προσαρμόζουν την τακτική και τα πονηρά τους σχέδια ανάλογα με τις απαντήσεις που δίνουν τα θύματα, με αποτέλεσμα αρκετές φορές να τους πείθουν και να τους αποσπούν χρηματικά ποσά, όπως για παράδειγμα ότι κινδυνεύει το παιδί τους ή χρωστάει ή έχει εμπλοκή σε ατύχημα.
Παρακαλούμε κι επισημαίνουμε στους συμπολίτες μας να είναι επιφυλακτικοί και υποψιασμένοι όταν άγνωστα άτομα εμφανίζονται ξαφνικά μπροστά τους και

προσπαθούν να τους πείσουν για την καταβολή χρημάτων για κάποια δήθεν έκτακτη ανάγκη.
Μην τους πιστεύετε. Μην ανοίγετε διάλογο μαζί τους και μη δίνετε πληροφορίες. Μην τους αφήνετε να μπουν στο σπίτι σας για να πιούν δήθεν νερό ή ζητούν βοήθεια ή προσφέρουν δώρα ή πωλούν προϊόντα ή θα επιδιορθώσουν κάποια βλάβη. Συνήθως επιλέγουν μοναχικά άτομα γι΄αυτό εκείνη τη στιγμή φροντίστε να φωνάξετε γείτονές σας ή τηλεφωνείστε με δικό σας τηλέφωνο σε γνωστό σας πρόσωπο ή στην Αστυνομία.
Παρά το γεγονός ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει προβεί σε ανακοινώσεις κι επισημάνσεις μέσω των μέσων ενημέρωσης οι απατεώνες εξακολουθούν να δρουν κι αρκετοί από εμάς το αντιμετωπίζουμε αψήφιστα πιστεύοντας ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί σ΄εμάς ή σε δικούς μας ανθρώπους.
Ποτέ μην εμπιστεύεστε τα παραπλανητικά τηλεφωνήματα που κάνουν μπροστά σας ή σας δίνουν γρήγορα να μιλήσετε με κάποιο δήθεν γνωστό σας πρόσωπο. Πρόκειται για απάτη με συνεργούς που μπορεί να βρίσκονται λίγα μέτρα μακρύτερα έτοιμους να διαφύγουν αφού σας αποσπάσουν χρήματα.
Καλό είναι όσοι έχουν ηλικιωμένους γονείς να τους ενημερώνουν σχετικά και να επικοινωνούν μαζί τους.
Προσοχή, λοιπόν, στα άγνωστα άτομα που μας πλησιάζουν για να μας παραπλανήσουν με σκοπό να μας αποσπάσουν χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ


 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net