radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛ.Γ.Α.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΜΕΤΡΟΥ 5.1
Ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Υπομέτρο 5.1 «Επενδύσεις σε προληπτικά μέτρα που σκοπεύουν στη μείωση των δυσμενών επιπτώσεων πιθανών φυσικών φαινομένων, δυσμενών καιρικών συνθηκών και καταστροφικών συμβάντων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας «Π.Α.Α.» 2014-2020 στο πλαίσιο του Κανονισμού (ΕΚ) 1305/2013 του Συμβουλίου για τη στήριξη της Αγροτικής Ανάπτυξης από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (Ε.Γ.Τ.Α.Α.), για τις αναφερόμενες στη συνέχεια τροποποιήσεις της πρόσκλησης.
Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων καθορίζεται η 31/07/2018 και του φυσικού φάκελου η 20/08/2018.
Διευκρινίζεται ότι οι γενικές δαπάνες υπολογίζονται ως ποσοστό έως 10% πλέον του συνόλου των ανωτέρω επιλέξιμων δαπανών του παραρτήματος 2 και για τις γενικές δαπάνες δεν απαιτείται η προσκόμιση τριών προσφορών. Επίσης,στις αναφερόμενες επιλέξιμες δαπάνες του Πίνακα 2.1 του Παραρτήματος 2, επισημαίνεται, ότι όπου προβλέπεται κόστος εργατικών – εγκατάστασης, αυτό θα είναι επιλέξιμο σε ποσοστό από 15 – 25 % επί της αναφερόμενης επιλέξιμης δαπάνης. Σε περίπτωση που δεν προσκομίζεται παραστατικότης αναφερόμενης δαπάνης,η ανώτατη επιλέξιμη δαπάνη της επενδυτικής πρότασης του προαναφερόμενου Πίνακα απομειώνεται στο 80%.
Κατά την επιτόπια επίσκεψη θα πρέπει να επαληθεύεται το είδος της καλλιέργειας και η ασφαλιζόμενη αξία της για το έτος 2017 συγκριτικά με την Αίτηση Ενιαίας Ενίσχυσης του δικαιούχου στο ΟΣΔΕ του 2017.
Όσον αφορά την υποβαλλόμενη επενδυτική πρόταση, η βεβαίωση στατικής επάρκειας απαιτείται τόσο κατά την υποβολή της αίτησης στήριξης για το υποβαλλόμενο σχέδιο όσο και κατά την υποβολή της αίτησης πληρωμής για το υλοποιημένο έργο και ενέχει την έννοια ανάληψης ευθύνης για την επενδυτική τεχνική πρόταση. Αναφορικά με την τεχνική μελέτη απαιτείται κατά την υποβολή της αίτησης στήριξης και κατά την αίτηση πληρωμής βεβαίωση ορθής εκτέλεσης αυτής. Στην περίπτωση της απλής αντικατάστασης του προστατευτικού μέσου κατά την υποβολή της αίτησης ένταξης στο καθεστώς δεν απαιτείται σχηματική απεικόνιση ούτε βεβαίωση στατικής επάρκειας, παρά μόνο υπεύθυνη δήλωση του δικαιούχου για την ανάληψη ευθύνης σε περίπτωση αστοχίας της εγκατάστασης.
Τέλος, για την απόδειξη της μόνιμης κατοικίας, η βεβαίωση δημάρχου αντικαθίσταται από αντίγραφο της φορολογικής δήλωσης του τελευταίου έτους.


 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net