radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

ΖΗΜΙΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΩΝ & ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ

Συζητήσαμε, σε Γενική Συνέλευση των μελών του Αγροτικού Συλλόγου «ΕΝΟΤΗΤΑ» - Πέλλας στο Γυψοχώρι, την τραγική κατάσταση και με τη φετινή ροδακινοπαραγωγή μας. Στη συζήτηση αναδείχτηκαν τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουμε και φέτος με τις καλλιέργειές μας και κύρια με την καλλιέργεια ροδάκινων και των άλλων φρούτων ( κεράσια, δαμάσκηνα, βερίκοκα ).
Βιώνουμε τα ίδια συναισθήματα αγανάκτησης & απόγνωσης, νοιώθοντας απροστάτευτοι από την Πολιτεία, τόσο για τις ζημιές από τα καιρικά φαινόμενα από τον ΕΛΓΑ, όσο και από τα εμπορικά αδιέξοδα διάθεσης & τις τιμές της παραγωγής μας με τη συνέχιση του εμπάργκο των εξαγωγών προς τη ρώσικη αγορά.
Είμαστε αντιμέτωποι, ξανά, με τις γνωστές συνέπειες των έντονων βροχοπτώσεων («αποχρωματισμοί», Μονίλιες, σκασίματα ) σε Επιτραπέζια Ροδάκινα, Νεκταρίνια, Κεράσια, Δαμάσκηνα, χωρίς να υπάρχει κάλυψη από τον ΕΛΓΑ, παρά τα θετικά περσινά πορίσματα της Επιτροπής Επιστημόνων Γεωπόνων του Υπουργείου & του Ινστιτούτου Φυλλοβόλων Δένδρων Νάουσας.
Παράλληλα βλέπουμε σημαντικό αδιέξοδο στην εμπορία & την εξαγωγική δραστηριότητα και τις τιμές παραγωγού για τα φρούτα μας να κατατρακυλούν, την ίδια στιγμή που η ανεξέλεγκτη από την κυβέρνηση κερδοσκοπία των μεγαλεμπόρων τα δίνει στην κατανάλωση με το άνοιγμα της γνωστής “ψαλίδας” τιμών παραγωγού και εργαζόμενου καταναλωτή με τιμές στο ράφι να είναι μέχρι και 8-9 φορές επάνω.
Συμβάλει σ’αυτό το συνεχιζόμενο εμπάργκο με την απώλεια της σημαντικότατης τα τελευταία χρόνια εξαγωγικής δραστηριότητας προς τη Ρωσία, συνέπεια του εμπόλεμου κλίματος στην Ουκρανία, μετά την παρέμβαση ΕΕ - ΗΠΑ - ΝΑΤΟ με την συμβολή και της χώρας μας σ' αυτή από τη μια και της Ρωσίας από την άλλη, έχουν ουσιαστικά μηδενιστεί οι εξαγωγές μας. Και είναι γνωστό ότι η Ρωσία αποτελούσε σημαντικό αποδέκτη της φρουτοπαραγωγής της χώρας μας μετά την απώλεια των αγορών των χωρών της ΕΕ. Από κοντά και οι εμποροβιομήχανοι κερδοσκοπούν ανεξέλεγκτα δίνοντας εξευτελιστικές τιμές κάτω του κόστους παραγωγής, αφού εκβιάζουν με το εμπάργκο.
Η Πολιτεία οφείλει να υπερασπιστεί την ντόπια παραγωγή και τα συμφέροντα των φρουτοπαραγωγών και συνολικά των μικρομεσαίων αγροτών, διαχωρίζοντας τη θέση της από τις κυρώσεις της ΕΕ. Να στηρίξει έμπρακτα το χαμένο εισόδημα μας εισόδημα από το συνεχιζόμενο εμπάργκο στις εξαγωγές μας.
Εμείς από τη μεριά μας, είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για την επιβίωση των οικογενειών μας και θα το κάνουμε με κάθε πρόσφορο μέσο. Προχωράμε άμεσα σε κοινή ανοικτή σύσκεψη με τους Αγροτικούς Συλλόγους Βέροιας & Νάουσας , που συνεργαζόμαστε στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων ( τη Δευτέρα 2 / 7 στο Αναψυκτήριο «ΕΛΙΑ» στη Βέροια στις 6.30’ μ.μ.) και καλούμε σε αυτή όλους τους ροδακινοπαραγωγούς της Πέλλας.


Γυψοχώρι, 29 - 6 - 2018 Αγροτικός Σύλλογος «ΕΝΟΤΗΤΑ» - Πέλλας


 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net