radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΛΛΑΣ

Γιάννης Σηφάκης: Αιδώς Αργείοι!!! Κε Καρασμάνη πρέπει να αισχύνεστε για το πώς η παράταξη σας κατάντησε 1200 αγρότες με την ΟΠ ΑΘΗΝΑ αντί να φωνασκείτε τώρα που το θέμα θα το λύσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και με πρωτοβουλία συγκεκριμένου βουλευτή
Τρέμετε γιατί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, βγάζοντας την χώρα από τα μνημόνια, θα λύσει και αυτό το πρόβλημα που δημιουργήθηκε εδώ και 25 χρόνια ( όσο καιρό είστε βουλευτής) από «δικούς» σας ανθρώπους κάποιοι των οποίων είναι και στενοί συγγενείς συμβουλευτών σας στο παρελθόν.
Όλοι γνωρίζουν από πού ανέλαβα το πρόβλημα. Θα καταφέρουμε ως κυβέρνηση να το λύσουμε για να σωθούν οι 1200 εμπλεκόμενοι αγρότες που ταλαιπωρούνται και απειλούνται.
Είμαι σε καθημερινή επαφή με τους αρμόδιους και ωριμάζουμε την επίλυση του μεγάλου αυτού προβλήματος άμεσα.
Τα ερωτήματα όμως προς εσάς παραμένουν αμείλικτα:
Πότε αυτά τα 25 χρόνια ασχοληθήκατε με το σοβαρό αυτό πρόβλημα; Σας «ξεπλένει» ότι τώρα κάνατε ερώτηση στη Βουλή όταν το θέμα «έσκασε» και οδηγείται προς λύση; Ποιόν κοροϊδεύετε;
Μήπως ακόμη και ως Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κάνατε κάτι για αυτό;
Μη τυχόν επιδείξατε «αλληλεγγύη» τόσα στους ομοϊδεάτες σας που το δημιούργησαν παρά τις οχλήσεις που σας έκαναν πολίτες και ψηφοφόροι σας; Μη τυχόν αισθανθήκατε τώρα ότι θα χάσετε πολιτικά με την επίλυση του και φωνασκείτε τώρα που είναι έτοιμο να λυθεί με πρωτοβουλίες και προσπάθειες άλλων και με άλλη κυβέρνηση από την δική σας;
Στην πολιτική πρέπει να υπάρχει και λίγη ντροπή και κάποιες αξίες…
...............

Ο Γιάννης Σηφάκης στον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Φάνη Κουρεμπέ για τις φετινές ζημιές από βροχοπτώσεις στα ροδάκινα και νεκταρίνια και την πληρωμή από τις περσινές βροχοπτώσεις μαζί με τους βουλευτές Ημαθίας ( Φρ. Καρασαρλίδου, Γ.Ουρσουζίδη, Χρ. Αντωνίου) και τον βουλευτή Πιερίας Αστέριο Καστόρη
Απόλυτα σύμφωνα με τις εξαγγελίες ( εντός του Ιουλίου) με Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Βαγγέλη Αποστόλου που θα εκδοθεί εντός της επόμενης ή της μεθεπόμενης εβδομάδας οι πληρωμές για τις περσινές ζημιές. Ο ΕΛΓΑ την άλλη βδομάδα παραδίδει στον Υπουργό όλα τα στοιχεία της ζημιάς μετά τους διασταυρωτικούς ελέγχους.
Όσον αφορά τις φετινές ζημιές μετά την Παρασκευή που θα γυρίσει στην Αθήνα το κλιμάκιο του ΕΛΓΑ που βρίσκεται σήμερα σε Ημαθία και Πέλλα θα αποφασίσει ο ΕΛΓΑ να ανοίξει ή όχι αναγγελίες και πως θα κινηθεί.
Προσπάθεια των βουλευτών για να ανοίξουν άμεσα αναγγελίες και να γίνουν άμεσα εκτιμήσεις στις ζημιές για να μην επαναληφθούν τα περσινά προβλήματα.
Σε όποια περίπτωση σε δύο βδομάδες θα γίνει κοινή σύσκεψη Υπουργείου- ΕΛΓΑ – αγροτών στο Υπουργείο υπό τον Υπουργό Βαγγέλη Αποστόλου για να συζητηθεί το πρόβλημα με τις φετινές ζημιές από βροχοπτώσεις σε ροδάκινα και νεκταρίνια.
Η κοινή ανακοίνωση των βουλευτών Γιάννη Σηφάκη, Φρόσως Καρασαρλίδου, Γιώργου Ουρσουζίδη, Χρήστου Αντωνίου και Αστέριου Καστόρη :
Κοινό Δελτίο Τύπου Γιάννη Σηφάκη, Φρόσως Καρασαρλίδου, Γιώργου Ουρσουζίδη, Χρήστου Αντωνίου και Αστέριου Καστόρη μετά την συνάντηση τους με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Φάνη Κουρεμπέ και τον Αντιπρόεδρο Θανάση Ζανιά
Αθήνα 04/07 2018
Οι δυσμενέστατες καιρικές συνθήκες - παρατεταμένες βροχοπτώσεις και απότομη μεταβολή της θερμοκρασίας - που έπληξαν τους νομούς Ημαθίας, Πέλλας, Πιερία και Κοζάνης και τη φετινή χρονιά, όπως και πέρσι, είχαν σαν αποτέλεσμα τη καταστροφή συγκεκριμένων ποικιλιών ροδακίνων και νεκταρινιών που βρίσκονταν στο στάδιο της συγκομιδής.
Ήδη από την αντιμετώπιση του ίδιου φαινομένου της περασμένης χρονιάς υπάρχει η σχετική εμπειρία, ώστε να μην επαναλάβουμε άσκοπες ενέργειες, υπερβολές και παραλείψεις. (Εντός της ερχόμενης εβδομάδας ολοκληρώνεται η επεξεργασία των στοιχείων που εστάλησαν από τις Ο.Π. στον ΕΛΓΑ )
Ο ΕΛΓΑ θα προβεί άμεσα στη παρακάτω ενέργειες:
1. Άμεση και αντικειμενική εκτίμηση της φετινής ζημιάς
2. Άμεση καταβολή - μέχρι τέλη του Ιούλη - των περσινών αποζημιώσεων, ( λόγω των έντονων βροχοπτώσεων της 14ης-15ης-16ης και 17ης Ιουλίου του 2017)
3. Καταβολή του οφειλομένου υπολείπου (30%) όλων των περσινών αποζημιώσεων μετά την απαραίτητη αναθεώρηση του Προυπολογισμού του, (λογω υπέρβασης του ορίου των προϋπολογισθέντων αποζημιώσεων) περί τον Αύγουστο ή Σεπτέμβριο 2018.

Ο ΕΛΓΑ θα προβεί σε επίσημη ανακοίνωση την επόμενη Δευτέρα, μετά το πόρισμα της αυτοψίας που διενεργήθηκε σήμερα στις πληγείσες περιοχές.
 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net