radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΛΛΑΣ

O Γιάννης Σηφάκης στον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Φάνη Κουρεμπέ μαζί με προέδρους τοπικών διαμερισμάτων και συνεταιρισμών Αρχαγγέλου, Κερασιάς, Καρυδιάς, Βρυττών και Νησίου για τις καταστροφικές ζημιές στα κεράσια
Στην σύσκεψη στα γραφεία του ΕΛΓΑ στην Αθήνα συμμετείχαν ο βουλευτής, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Φάνης Κουρεμπές, ο αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ Θανάσης Ζανιάς, ο πρόεδρος του Τ.Δ. Αρχαγγέλου Διονύσης Δρένος, ο πρόεδρος του Τ.Δ. Βρυττών Θωμάς Τζαβέλλας, ο πρόεδρος του Τ.Δ. Νησίου Χρήστος Τσαπκίνης, η σύμβουλος του Τ.Δ. Κερασιάς – Καρυδιάς προςρχόμενη από την Καρυδιά Ελένη Πούπτση, ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Κερασιάς Γιώργος Γεωργίου και ο Χρήστος Βϊνας από τον Αρχάγγελο.
Οι συμμετέχοντες ανέλυσαν στον πρόεδρο του ΕΛΓΑ το μέγεθος της ζημιάς που υπέστησαν τα κεράσια από τις φετινές βροχοπτώσεις ενημερώνοντας τους ότι πλέον στην κατάσταση που έχουν περιέλθει τα προϊόντα τους δεν μπορούν να οδηγηθούν ούτε για χυμό. Ζήτησαν στα τραγανά κεράσια να μην αφαιρεθεί στα πορίσματα του ΕΛΓΑ ποσοστό που δήθεν θα οδηγηθεί σε χυμό.
Ευχαρίστησαν τον ΕΛΓΑ που οι εκτιμήσεις ξεκίνησαν αμέσως, ζήτησαν την ταχύτερη δυνατή πρόοδο των εκτιμήσεων και έκδοση των πορισμάτων καθώς και την δυνατότητα να «αδειάσουν» τα δέντρα από τα σκασμένα κεράσια για να προστατευτεί το φυτικό τους κεφάλαιο.
Ακόμη ζήτησαν επίσπευση της καταβολής του υπολειπόμενου 30% από τις περσινές αποζημιώσεις καθόσον είναι και τα μόνα χρήματα με τα οποία θα προσπαθήσουν να ζήσουν καθόσον σε κάποια χωριά δεν πρόλαβαν να μαζέψουν σχεδόν τίποτα ή μάζεψαν μικρό ποσοστό της παραγωγής και αυτό πουλήθηκε με πολύ χαμηλές εμπορικές τιμές.
Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ ανέφερε ότι έχουν ήδη πάρει οι αγρότες οδηγίες από τον οργανισμό για να αφήσουν «μάρτυρες» κάποια δέντρα σε κάθε χωράφι και να «αδειάσουν» τα κεράσια από τα υπόλοιπα δένδρα. Για το 30% τους ανέφερε ότι την επόμενη βδομάδα θα φύγει προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και ακολούθως στο Υπουργείο Οικονομικών αίτημα αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του ΕΛΓΑ, μόλις έχει έγκριση αμέσως θα πληρωθεί το 30%, υπολογίζεται σε δύο με τρείς μήνες.
Ο Γιάννης Σηφάκης, επισημαίνοντας ότι σε κάποια χωριά της Πέλλας που το κεράσι είναι μονοκαλλιέργεια πλέον οι αγρότες περιμένουν μόνο από τον ΕΛΓΑ, ζήτησε την ταχύτερη σύνταξη των πορισμάτων για να μπορέσει να κινηθεί προς την κατεύθυνση της χρηματοδότησης των αγροτών από τράπεζες για να πληρώσουν την εισφορά του ΕΛΓΑ και να μπορέσουν να διευκολυνθούν στην επιβίωση τους, υποσχέθηκε να πιέζει προς όλες τις κατευθύνσεις για την ταχύτερη έγκριση της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του ΕΛΓΑ για να πληρωθεί το 30% της περσινής ζημιάς που υπολείπεται.
Ακόμη ανέφερε τι πάγιες θέσεις τους για οργάνωση των κερασοπαραγωγών σε οργανώσεις παραγωγών και θα πάρει πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση.
.............
Γιάννης Σηφάκης : Χρηματοδοτούνται μετά από συνεννόηση Γιάννη Σηφάκη με Αναπλ. Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη η διαμόρφωση και επέκταση των επειγόντων ( ΤΕΠ) στο Νοσοκομείο της Έδεσσας με 140.000,00 € και η προμήθεια δέκα καινούργιων μηχανημάτων για το τεχνητό νεφρό στην Έδεσσα με 150.000,00 € από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων
Α. Διαμόρφωση και επέκταση του τμήματος Επειγόντων ( ΤΕΠ) Έδεσσας προϋπολογισμού 140.000,00 €
Η έγκριση της χρηματοδότησης έγινε μετά από την προσκόμιση από τον Γιάννη Σηφάκη στο γραφείο του Αν. Υπουργού Υγείας της προμελέτης για τα ΤΕΠ Έδεσσας που συντάχθηκε μετά από συνεννόηση του βουλευτή Γιάννη Σηφάκη και του Διοικητή του Νοσοκομείου Χρήστου Σμία με ιδιώτες μηχανικούς και την επίλυση γραφειοκρατικών προβλημάτων. Το έργο θα κατασκευαστεί μετά από έγκριση του Προϊσταμένου της 3ης ΥΠΕ Γιώργου Κύρκου και με μελέτες και τεύχη δημοπράτησης με αντίστοιχο τρόπο που μελετήθηκε και κατασκευάστηκε το έργο μετεγκατάστασης του τεχνητού νεφρού στο Νοσοκομείο Έδεσσας αποφεύγοντας περιττές και γραφειοκρατικές διαδικασίες.
Το έργο περιλαμβάνει επέκταση και αναδιαμόρφωση του χώρου με σκοπό την καλύτερη λειτουργία του τμήματος επειγόντων ( ΤΕΠ). Πιο συγκεκριμένα στο υφιστάμενο κτίριο θα γίνει εσωτερική αναδιαμόρφωση για την δημιουργία χώρων αξιολόγησης περιστατικών και εξεταστηρίων για κάθε ειδικότητα ξεχωριστά καθώς και θαλάμων βραχείας νοσηλείας. Θα διαμορφωθεί επίσης κατάλληλος χώρος αναμονής στην είσοδο του κτιρίου, WC και αποθήκες υλικών.
Παράλληλα θα γίνει επέκταση των ΤΕΠ παραπλεύρως του υφισταμένου κτιρίου, όπου θα εγκατασταθεί το τμήμα επειγόντων περιστατικών της παιδιατρικής κλινικής. Το νέο κτίριο 140 m2 περίπου θα αποτελείται από την αίθουσα αναμονής, WC επισκεπτών, εξεταστήριο καθώς και γραφεία για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αποθήκη υλικών, WC προσωπικού και το γραφείο διευθυντή της παιδιατρικής κλινικής.
Θα κατασκευαστούν όλες οι απαιτούμενες δομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις με τα απαιτούμενα δίκτυα.
Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
Β. Προμήθεια και τοποθέτηση 10 νέων μηχανημάτων για την μονάδα τεχνητού νεφρού προϋπολογισμού 150.000,00 €
Μετά την ολοκλήρωση της μετεγκατάστασης του τεχνητού νεφρού στην νέα μονάδα που ολοκληρώθηκε πρόσφατα ( η οποία μελετήθηκε, εγκρίθηκε και κατασκευάστηκε πάλι με την αποφασιστική παρέμβαση του Γιάννη Σηφάκη και έγκριση του Παύλου Πολάκη) απαιτείται η αντικατάσταση των μηχανημάτων με νέα.
Ο Αν. Υπουργός Υγείας εγκρίνει την προμήθεια από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 10 νέων μηχανημάτων αιμοκάθαρσης προϋπολογισμού 150.000,00 €.
Με αυτά τα μηχανήματα η πολύ σύγχρονη μονάδα του τεχνητού νεφρού ( που αποτελεί στολίδι του Νοσοκομείου και θα εγκαινιαστεί το επόμενο διάστημα από τον Αν. Υπουργό Παύλο Πολάκη) γίνεται ακόμη πιο σύγχρονη εξελισσόμενη σε μονάδα πρότυπο για το δημόσιο σύστημα υγείας.
Άμεσα θα ανακοινωθούν και χρηματοδοτήσεις για το Νοσοκομείο Γιαννιτσών.
Ο βουλευτής ευχαρίστησε τον Αναπλ. Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη για την μεγάλη προσπάθεια του για την αναβάθμιση της Δημόσιας Υγείας στην Πέλλα με την χρηματοδότηση των ΤΕΠ και των μηχανημάτων τεχνητού νεφρού μετά την χρηματοδότηση των δύο αξονικών για τα Νοσοκομεία της Πέλλας και της μετεγκατάστασης της μονάδας τεχνητού νεφρού. 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net