radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

Θεοδώρα Τζάκρη: Βουλευτής Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ

Θεοδώρα Τζάκρη: Προώθηση ρύθμισης στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την εξαγορά διαθεσίμων οικοπεδικών εκτάσεων που κατέχονται πλέον της 30ετίας στο 1/3 της αντικειμενικής αξίας


Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη είχε σήμερα συνεργασία με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου με θέμα την προώθηση διάταξης στο νομοσχέδιο που πρόκειται να κατατεθεί στο 2ο θερινό τμήμα της Βουλής, βάσει της οποίας, στην παρ. 5 του άρθρου 23 του Ν. 4061/12 θα προστεθεί νέα παρ. 5α με την οποία θα δίνεται η δυνατότητα το τίμημα εξαγοράς για τις διαθέσιμες οικοπεδικές εκτάσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, οι οποίες κατέχονται με κτίσματα πέραν της τριακονταετίας και εξακολουθούν να κατέχονται από τους ίδιους ή τους καθολικούς ή ειδικούς διαδόχους τους, να ορίζεται στο 1/3 της αντικειμενικής αξίας ή όπου δεν υπάρχουν αντικειμενικές αξίες στο 1/3 της αγοραίας αξίας αυτών. Το τίμημα αυτό θα μπορεί να καταβάλλεται σε 12 εξαμηνιαίες άτοκες δόσεις.
Η συγκεκριμένη ρύθμιση προωθείται από την κ. Τζάκρη διότι οι αντικειμενικές αξίες στα εντός σχεδίου διαθέσιμα οικόπεδα σε πολλούς οικισμούς του Νομού μας (ενδεικτικά αναφέρεται η πόλη της Αριδαίας, η πόλη της Σκύδρας, το Κλεισοχώρι, η Άρνισσα, η Παναγίτσα κ.λπ.) είναι ιδιαιτέρως αυξημένες με αποτέλεσμα οι δικαιούχοι ή οι διάδοχοι τους που είναι κάτοχοι των οικοπέδων αυτών για περισσότερο από 30 χρόνια (και σε κάποιες περιπτώσεις, όπως π.χ. εντός της πόλης της Αριδαίας, τα οικόπεδα αυτά είχαν παραχωρηθεί στους προγόνους τους για την αποκατάστασή τους ως προσφύγων) να αδυνατούν να καταβάλλουν το οφειλόμενο τίμημα, εφόσον βάσει της ρύθμισης που ισχύει σήμερα (άρθρο 23 παρ. 5 του Ν. 4061/12) καλούνται να αγοράσουν τα οικόπεδα που οι οικογένειές τους κατέχουν τα τελευταία 90 χρόνια στις τρέχουσες αξίες.
Μάλιστα η κ. Τζάκρη είχε πρόσφατα συνάντηση με τους κατόχους των διαθεσίμων οικοπέδων της πόλης της Αριδαίας, οι οποίοι της έθεσαν το χρονίζον αυτό πρόβλημα που αφορά πολίτες και σε άλλες περιοχές του Νομού Πέλλας.
Όπως μάλιστα ενημέρωσε η κ. Τζάκρη τον κ. Αποστόλου πολλοί κάτοχοι διαθεσίμων οικοπέδων σε ορισμένους οικισμούς της Πέλλας έχουν ασκήσει αγωγές και διεκδικούν τα οικόπεδα αυτά μπαίνοντας σε πολύχρονους και πολυδάπανους δικαστικούς αγώνες με το Ελληνικό Δημόσιο κάνοντας χρήση της διάταξης του άρθρου 4 παρ. 1 και 2 του Ν. 3127/03 (η οποία για πρώτη φορά αναγνωρίζει χρησικτησία κατά του δημοσίου) ενώ έχουν ήδη εκδοθεί αποφάσεις του Πρωτοδικείου Έδεσσας, του Εφετείου Θεσσαλονίκης, ακόμα και του Αρείου Πάγου, που τους δικαιώνουν.
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης αναγνωρίζοντας την κοινωνική διάσταση του χρονίζοντος αυτού προβλήματος δεσμεύτηκε να εξετάσει την αιτούμενη ρύθμιση με τις υπηρεσίες της αρμόδιας διεύθυνσης τις επόμενες ημέρες και θα ενημερώσει σχετικά την κ. Τζάκρη.-


 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net