radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

Ολοκληρώθηκαν τρία έργα στο εθνικό οδικό δίκτυο

της Πέλλας από την Περιφέρεια Κεντρικής
ΜακεδονίαςΤρία έργα που βελτιώνουν την ποιότητα και την ασφάλεια των μετακινήσεων, καθώς και την τοπική ανάπτυξη ολοκληρώθηκαν αυτές τις ημέρες στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.
Πρόκειται για έργα με τα οποία ικανοποιούνται πάγια αιτήματα της τοπικής κοινωνίας, συνολικού προϋπολογισμού 427.000 ευρώ, για την υλοποίηση των οποίων χρειάστηκε να ξεπεραστούν εμπόδια και χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες.
Αναλυτικά, τα έργα που ολοκληρώθηκαν το προηγούμενο διάστημα είναι τα εξής:
-Σύνδεση νέας γέφυρας Αγίου Γεωργίου με την Ε.Ο.2 προϋπολογισμού 180.000.- ευρώ
Η σύνδεση της νέας γέφυρας Αγίου Γεωργίου στην περιοχή του Ριζαρίου επί της εθνικής οδού 2 Έδεσσας – Θεσσαλονίκης με το υπάρχον οδικό δίκτυο περιελάμβανε τον καθαρισμό των υπαρχουσών τάφρων και ερεισμάτων της οδού πριν και μετά την γέφυρα, την αποκατάσταση φθορών σκυροδέματος στον φορέα της παλαιάς γέφυρας, την κατασκευή ασφαλτικού τάπητα, την τοποθέτηση πινακίδων, στηθαίων ασφαλείας, κιγκλιδωμάτων και διαγράμμιση του οδοστρώματος. Επίσης τοποθετήθηκαν τέσσερις ιστοί ηλεκτροφωτισμού και έγιναν και απολογιστικές εργασίες.
-Έργο ανάπλασης πέριξ Εθνικής Οδού στη Τ.Κ. Γιαννιτσών εντός ορίου απαλλοτρίωσης (περιοχή Μουσικού Σχολείου Δ. Πέλλας) προϋπολογισμού 40.000.- ευρώ
Στο πλαίσιο του έργου πραγματοποιήθηκαν εργασίες αποξήλωσης και καθαιρέσεις πεζοδρομίων και κιγκλιδωμάτων σε μήκος περίπου 100 μέτρων εκατέρωθεν της Εθνικής Οδού, στο σημείο που υπήρχαν αλλά παρουσίαζαν πολλές φθορές. Επιπλέον έγινε νέα πλακόστρωση του πεζοδρομίου και τοποθέτηση εκ νέου κιγκλιδωμάτων και σωλήνων, όπως επίσης διαμόρφωση της ράμπας που υπάρχει στη διαχωριστική νησίδα. Επιπλέον πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος πλησίον της περιοχής, διαγράμμιση των διαβάσεων και των λοιπών παρεμβάσεων στο οδόστρωμα και τοποθέτηση πινακίδων όπου κρίθηκε αναγκαίο, αλλά και τοποθέτηση μόνιμων ανακλαστήρων οδού στις θέσεις των διαβάσεων.
-Αποκατάσταση υδραυλικών έργων οδού Ε.Ο.2 "Περιοχή Καπέλλη" στην Δ.Κ. Γιαννιτσών προϋπολογισμού 207.000.- ευρώ
Με τη συγκεκριμένη τεχνική παρέμβαση κατασκευάστηκαν έργο εισόδου και υπόγειος κιβωτοειδής αγωγός ομβρίων υδάτων συνολικού μήκους 150 μέτρων παράλληλα με την Ε.Ο.2 Θεσσαλονίκης - Έδεσσας αντικαθιστώντας τους υφιστάμενους αγωγούς η υδραυλική λειτουργία των οποίων κατέστη προβληματική με αποτέλεσμα τη συχνή διακοπή της κυκλοφορίας λόγω συσσώρευσης υδάτων μετά από έντονες βροχοπτώσεις.
«Η υλοποίηση των έργων κατά μήκος του εθνικού οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας δημιουργεί καλύτερες συνθήκες τοπικής ανάπτυξης και αναθέρμανσης της τοπικής οικονομίας. Η δημοπράτηση έργων συνεχίζεται με στόχο την εξέλιξη των παρεμβάσεων που περιλαμβάνονται στον αναπτυξιακό μας προγραμματισμό. Σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες παρακολουθούμε στενά την πρόοδο των έργων για τη βελτίωση, πρωτίστως, της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, ώστε να μπορέσουμε να βγούμε από το τέλμα της κρίσης με δουλειά και συνεννόηση», τονίζει σε δήλωσή της η Αναπληρώτρια Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά. 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net