radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

Δημιουργία Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου

Υποβολή πρότασης
Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου υπέγραψε πρωτόκολλο συνεργασίας με τον Πρόεδρο του
Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας κ. Νεκτάριο Ελμαλόγλου, προκειμένου οι δύο φορείς να υποβάλλουν κοινή πρόταση ένταξης έργου με τίτλο "Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Έδεσσας" στο σχετικό μέτρο του ΕΣΠΑ.
Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα ο Δήμος και ο Εμπορικός Σύλλογος της Έδεσσας επιδιώκουν να ενισχύσουν την οικονομική δραστηριότητα στο εμπορικό κέντρο και ειδικότερα στην περιοχή παρέμβασης που έχει επιλεγεί, συνδυαστικά με τις τουριστικές και πολιτιστικές περιοχές της πόλης.
Για την επίτευξη του στόχου έχουν επιλεγεί συγκεκριμένες ενέργειες, που ως σύνολο συνεκτικών και αλληλένδετων έργων:
α) θα αναβαθμίσουν τη λειτουργικότητα και αισθητική του δημοσίου χώρου,
β) θα οργανώσουν τον δημόσιο χώρο και την οικονομική δραστηριότητα με υιοθέτηση και χρήση εφαρμογών έξυπνης πόλης (smartcity),
γ) θα προσδώσουν μια ενιαία ταυτότητα στα εμπορικά καταστήματα της περιοχής.
Ενδεικτικά ορισμένες εκ των ενεργειών περιλαμβάνουν την αναβάθμιση των πεζοδρομίων, την ανάπλαση πλατειών, τις φυτεύσεις σε διάφορα σημεία της περιοχής, τον οδοφωτισμό ορισμένων οδών παρέμβασης, την υπογειοποίηση καλωδίων, τη διαχείριση όμβριων νερών στα σημεία που πλήγονται από πλημμυρικά φαινόμενα, βυθιζόμενους κάδους για την διαχείριση της ποσότητας των απορριμμάτων επί του εμπορικού κέντρου, ηλεκτρονικές πινακίδες μηνυμάτων και ανακοινώσεων.
Η περιοχή παρέμβασης βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Έδεσσας και περιλαμβάνει βασικούς εμπορικούς δρόμους: τη Λεωφ. 18ης Οκτωβρίου (από το ύψος της Κων/πόλεως) που συνεχίζει ως Ηφαιστίωνος, την οδό Μοναστηρίου, την οδό Εγνατίας (έως την Πατρ. Γρηγορίου Ε’), την οδό Δημοκρατίας, την οδό Παπασιβένα, την οδό Στουγιαννάκη, την οδό Δομινίκου Θεοτοκόπουλου, την Αριστοτέλους από την συμβολή της με την Δ. Θεοτοκόπουλου έως την Παντελεήμονος, την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου από το ύψος της Στουγιαννάκη έως την Ηφαιστίωνος, την οδό Βουλγαροκτόνου, την Θεσσαλονίκης από το ύψος της Στουγιαννάκη έως την πλατεία Τημενιδών, την οδό Παύλου Μελά (έως την συμβολή της με την οδό Φιλίππου), την Πλατεία Μεγ. Αλεξάνδρου, την Πλατεία Τημενιδών, την οδό Ευρυπίδου, τη Λεωφ. Φιλίππου (έως την οδό Παύλου Μελά) και ένα πολύ μικρό τμήμα της οδού Ρωμανού (έως την Παύλου Μελά).
Πρόκειται για ένα δίκτυο εμπορικών δρόμων και πεζόδρομων καθώς και 2 τμήματα λεωφόρων. Η συνολική επιφάνεια ανέρχεται σε 57.706 τ.μ. ενώ το συνολικό μήκος των δρόμων υπολογίζεται σε 1.482 μ.
Οι οδοί Στουγιαννάκη, Αριστοτέλους, Δημοκρατίας, Ηρ. Πολυτεχνείου, Βουλγαροκτόνου, Δομ. Θεοτοκόπουλου και Μ. Παπασιβένα αποτελούν υφιστάμενους πεζόδρομους (μήκους 809μ.), οι οποίοι εντάσσονται στην περιοχή παρέμβασης.
Όλες οι ενέργειες που έχουν επιλεγεί σέβονται τον πολίτη, την φυσιογνωμία και την λειτουργία της πόλης, αναβαθμίζουν τις υποδομές της πόλης με υλικά και πρακτικές που προστατεύουν το περιβάλλον, χρησιμοποιούν τεχνικές και εξοπλισμό που υποστηρίζουν την προσβασιμότητα όλων στις παροχές της πόλης.
Η Έδεσσα εν κατακλείδι, αδύναμη εμπορικά αλλά με έντονες προσπάθειες βελτίωσης, προσβλέπει στη δημιουργία υποδομών με στόχο την δημιουργία μιας συνεκτικής εμπορικής περιοχής, ώστε τα περισσότερα αξιοθέατα και το εμπορικό της κέντρο να είναι προσβάσιμα και επισκέψιμα από επισκέπτες, αγοραστικό κοινό και εμποδιζόμενα άτομα.


Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net