radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

Θεοδώρα Τζάκρη: Βουλευτής Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ

Συνεργασία Θεοδώρας Τζάκρη - Σταύρου Αραχωβίτη
για τη χρηματοδότηση της κατασκευής σωληνωτού αρδευτικού δικτύου στη Σωσάνδρα (προϋπολογισμού 107.000 ευρώ) και το Άλωρο (προϋπολογισμού 29.000 ευρώ)

Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη είχε συνεργασία σήμερα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σταύρο Αραχωβίτη με θέμα τη χρηματοδότηση της κατασκευής σωληνωτού αρδευτικού δικτύου για τις Τοπικές Κοινότητες Σωσάνδρας και Αλώρου.
Πιο συγκεκριμένα η κ. Τζάκρη κατέθεσε στον κ. Αραχωβίτη Τεχνική Μελέτη για την κατασκευή του σωληνωτού αρδευτικού δικτύου στην Τοπική Κοινότητα Σωσάνδρας, που εκπόνησε ο Δήμος Αλμωπίας και της παρέδωσε ο Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος, η οποία περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες (εκσκαφή και επαναπλήρωση χανδάκων, στρώσεις έδρασης και εγκιβωτισμό σωληνών), καθώς και προμήθειες σωληνώσεων (σωληνώσεων πιέσεως από σωλήνες πολυαιθυλενίου PE 100, ειδικά τεμάχια σωληνώσεων από ελατό χυτοσίδηρο σφαιροειδούς γραφίτη, ειδικά τεμάχια σωλήνων πολυαιθυλενίου δομημένου τοιχώματος, ειδικά τεμάχια σωλήνων πολυαιθυλενίου και πολυπροπυλενίου δομημένου τοιχώματος) και συσκευών δικτύων σωληνώσεων (δικλίδες χυτοσιδηρές συρταρωτές, σύνδεση νέου αγωγού άρδευσης κατ’ επέκταση υφισταμένου, προκατασκευασμένα φρεάτια από συνθετικά υλικά) για την ολοκλήρωση του έργου, συνολικού προϋπολογισμού (με ΦΠΑ) 107.000 ευρώ.
Επίσης κατέθεσε Τεχνική Μελέτη για την κατασκευή σωληνωτού αρδευτικού δικτύου στην Τοπική Κοινότητα Αλώρου, που εκπόνησε ο Δήμος Αλμωπίας, η οποία περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και την προμήθεια σωληνώσεων και συσκευών δικτύων σωληνώσεων που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του έργου, συνολικού προϋπολογισμού 29.000 ευρώ (με το ΦΠΑ).
Πιο συγκεκριμένα η κ. Τζάκρη ενημέρωσε τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ότι πρόκειται για έργα ζωτικής σημασίας για τον αγροτικό κόσμο των δύο Κοινοτήτων, εφόσον η κατασκευή τους θα συμβάλει καθοριστικά στην αύξηση των αρδευόμενων μέσω δικτύου εκτάσεων και κατά συνέπεια στην αύξηση της παραγωγής και ζήτησε την ένταξη των δύο έργων στο ΠΑΑ. Ο κ. Αραχωβίτης συμμερίστηκε την αναγκαιότητα της χρηματοδότησης των δύο έργων, εφόσον αφορούν τις σημαντικότερες υποδομές που έχει ανάγκη ο αγρότης, το αρδευτικό δίκτυο και δεσμεύτηκε να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα για τη χρηματοδότηση των δύο έργων από το ΠΑΑ.
Οι σύμβουλοι του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης σε συνεργασία με την αρμόδια Διεύθυνση Τεχνικών Έργων θα εξετάσουν την πληρότητα του φακέλου των μελετών και θα βρίσκονται σε διαρκή συνεργασία με την κ. Τζάκρη για την ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων ενεργειών για την χρηματοδότηση των έργων.-

...................

Θεοδώρα Τζάκρη: Εγκρίθηκε από τον ΕΛΓΑ η λίστα των ποικιλιών επιτραπέζιων ροδάκινων, νεκταρινιών και συμπύρηνων που θα ενισχυθούν μέσω de minimis για τις ζημίες από τις βροχοπτώσεις του φετινού καλοκαιριού

Θα προσέλθουν για υποβολή υπεύθυνης δήλωσης ότι καλλιέργησαν μόνο οι μεμονωμένοι παραγωγοί στην δήλωση ΟΣΔΕ των οποίων δεν αναγράφεται κάποια ή κάποιες από τις ποικιλίες που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα του ΕΛΓΑ ως ενισχυόμενες


Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι εγκρίθηκε σήμερα από τον ΕΛΓΑ η λίστα των ποικιλιών επιτραπέζιων ροδάκινων, νεκταρινιών και συμπύρηνων ροδάκινων, οι οποίες θα ενισχυθούν μέσω de minimis για τις ζημίες που υπέστησαν οι καλλιέργειες από τις βροχοπτώσεις του φετινού καλοκαιριού. Να σημειωθεί ότι οι ποικιλίες που τελικά εγκρίθηκαν από τον ΕΛΓΑ είχαν υποδειχτεί από τις συνεταιριστικές και συνδικαλιστικές οργανώσεις των αγροτών.
Όπως μάλιστα είχε συμφωνηθεί στις προηγούμενες συναντήσεις της κ. Τζάκρη με τους βουλευτές και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σ. Αραχωβίτη, τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Κουρεμπέ και τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κκ. Θαν. Καμπρέλη και Γ. Κέδρο δεν απαιτείται η υποβολή δήλωσης εκ μέρους των παραγωγών (σε αντίθεση με πέρυσι). Η καταβολή της ενίσχυσης θα γίνει βάσει της δήλωσης ΟΣΔΕ.
Στις περιπτώσεις στις οποίες κάποια ή κάποιες από τις ενισχυόμενες ποικιλίες που περιλαμβάνονται στη λίστα του ΕΛΓΑ δεν αναγράφεται στην δήλωση ΟΣΔΕ του παραγωγού οι μεμονωμένοι παραγωγοί και μόνο αυτοί (δηλαδή αυτοί που δεν είναι μέλη συνεταιριστικών οργανώσεων) οφείλουν μέχρι και το τέλος της εβδομάδας να προσέλθουν στη συνεταιριστική οργάνωση της αρεσκείας τους προκειμένου να υποβάλουν α) υπεύθυνη δήλωση ότι καλλιεργούν κάποια ή κάποιες από τις ενισχυόμενες ποικιλίες που δεν αναγράφεται στη δήλωση ΟΣΔΕ, β) την ίδια τη δήλωση του ΟΣΔΕ και γ) παραστατικό τιμολογίου.
Για τα μέλη των συνεταιριστικών οργανώσεων θα δώσουν στοιχεία οι ίδιοι οι Συνεταιρισμοί, ως εκ τούτου δεν υποχρεούνται να προσέλθουν.
Παρακαλούνται οι μεμονωμένοι παραγωγοί να προσέλθουν άμεσα ώστε η καταγραφή και η αποστολή των στοιχείων τους να γίνει άμεσα και να καταστεί δυνατή η καταβολή των ενισχύσεων στους δικαιούχους παραγωγούς το αργότερο ως το τέλος του έτους.


 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net