radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

ΕΚΕ: Έχει πληρωθεί το 50% της αξίας των ροδακίνων

που μεταποιήθηκαν σε κομπόστα.

Για την πορεία των πληρωμών στο συμπύρηνο ροδάκινο ενημέρωσε με ανακοίνωσή της, η Ένωση Κονσερβοποιών Ελλάδας (ΕΚΕ). Σύμφωνα με την Ένωση, από το καλοκαίρι και μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων έχει πληρωθεί το 50% της αξίας των ροδακίνων που μεταποιήθηκαν σε κομπόστα. «Το ποσοστό αυτό δεν είναι φυσικά ομοιόμορφο. Ορισμένες βιομηχανίες πλήρωσαν έως 70-90% του προϊόντος που παρέλαβαν, άλλες πλήρωσαν το 50% και άλλες ελάχιστο ποσό», αναφέρει η ΕΚΕ. Οι βασικές αίτιες της μη ολοσχερούς εξόφλησης – σύμφωνα με την Ένωση Κονσερβοποιών - είναι δυο:

α) Η μη επιστροφή στις βιομηχανίες του οφειλόμενου από την Πολιτεία Φ.Π.Α., ποσό που συνολικά σήμερα ανέρχεται στα 20.000.000 € περίπου, και β) Τα προβλήματα του τραπεζικού συστήματος και ιδίως της Α.Τ.Ε. που πρώτη φορά στην ιστορία του κλάδου δεν χρηματοδότησε έγκαιρα την α’ ύλη, τα ροδάκινα που αγοράζουν οι βιομηχανίες. «Ευελπιστούμε ότι σύντομα τα ανωτέρω προβλήματα λύνονται, ώστε να ολοκληρωθεί η πληρωμή», τονίζει η ΕΚΕ. Σύμφωνα πληροφορίες του ΑγροΤύπου το «πρόβλημα» με τις τράπεζες λογικά θα επιλυθεί το πρώτο 15νθημερο του Ιανουαρίου προκειμένου να γίνουν τότε οι εκταμιεύσεις.

Ωστόσο, η ανακοίνωση της ΕΚΕ καταλήγει: «οι βιομηχανίες εξαντλούν τις δυνατότητές τους με την εξαγωγή των προϊόντων τους για να εξοφλήσουν τα υπολειπόμενα ποσά.
Με την ευκαιρία γίνεται έκκληση στις Ομάδες Παραγωγών να αποδίδουν στους παραγωγούς-μέλη τους τα χρήματα που εισέπραξαν για το συμπύρηνο ροδάκινο. Ευχόμαστε σ’ όλους τους παραγωγούς και όλους τους συνεργάτες του κλάδου, καλή χρονιά και προσβλέπουμε σ’ ένα καλύτερο για όλους 2011».

Παραγωγοί
Ο ΑγροΤύπος επικοινώνησε για το θέμα με τον κ. Τάσο Χαλκίδη, πρόεδρο της Αυθόρμητης Κίνησης Αγροτών Νομού Ημαθίας ο οποίος μας επισήμανε: «Παίρνουμε 5 και 6 λεπτά. Η αγωνία που είχαμε επιβεβαιώθηκε. Ούτε Χριστούγεννα κάναμε, ούτε στις υποχρεώσεις μας δεν μπορέσαμε να είμαστε συνεπείς. Πήραμε από 1,5 έως 8 λεπτά. Συγκεκριμένα στο Διαβατό Ημαθίας δώσανε 1,5 λεπτά. Επιτρέπονται αυτά τα πράγματα; Τώρα ακούγεται ότι κάποια συνεταιριστικά εργοστάσια θα πάρουν αυτή την περιβόητη χρηματοδότηση που ζητούσαν τόσο καιρό».
Και προσθέτει: «Όντως κάποιες βιομηχανίες έχουν αρχίσει να πληρώνουν. Έδωσαν κάποια λεφτά. Από τα 15,5 λεπτά που ήταν να πάρουμε εκκαθάριση, πήραν κάποιοι 7 με 8 λεπτά. Δώσανε και 10 λεπτά αλλά κάποιοι συνεταιρισμοί κράτησαν όλα τα έξοδα. Για παράδειγμα: τα εργοστάσια δώσανε 10 λεπτά και ορισμένοι συνεταιρισμοί κράτησαν 4 με 4,5 λεπτά για τα έξοδα του συνεταιρισμού. Με αυτό που έγινε ο παραγωγός δεν μπόρεσε να πληρώσει τις υποχρεώσεις του. Είμαστε σε πολύ χειρότερη κατάσταση από πέρσι».


πηγη ΑΓΡΟΤΥΠΟΣ


 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net