radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

Κατανομή αξιωμάτων στους Γαλατάδες

Την πρώτη του συνεδρίαση ως σώμα πραγματοποίησε το πενταμελές συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Γαλατάδων την Κυριακή 2 Ιανουαρίου στις 11.30 έπειτα από πρόσκληση της πλειοψηφήσας συμβούλου κας Ρούλας Χαραλαμπίδου.
Θέμα της ανοιχτής δημόσιας συνεδρίασης ήταν η κατανομή αξιωμάτων μεταξύ των πέντε συμβούλων.
Μετά την ανάγνωση της σχετικής διαταγής και πριν την κατάθεση των υποψηφιοτήτων το λόγο ζήτησε και πήρε ο πλειοψηφών σύμβουλος της αντιπολίτευσης κος Στογιαννίδης Ιωάννης και μεταξύ άλλων ανέφερε:
Χρόνια πολλά και καλή χρόνια ως πλειοψηφών σύμβουλους και των δύο συνδυασμών στους Γαλατάδες και αφού συγκεντρώσαμε το 60% του ποσοστού θα ήθελα καταρχήν να ευχαριστήσω τον κο Παπανικολάου που μου εμπιστεύτηκε να προτείνω υποψηφίους για το ψηφοδέλτιο των Γαλατάδων. Άλλωστε και με τους υποψήφιους της απέναντι όπως τελικά αποδείχτηκε πλευράς είχαμε «πολιτικό φλερτ» που τελικά δεν κατέληξε σε σχέση. Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους τους υποψηφίους συμβούλους της δημοτικής κοινότητας Γαλατάδων(τις κες Δημητριάδου και Πρατάνου, τους κους Μαγγανάρη, Μανδάλη, και Χατζηδιαμαντή) που όλοι μαζί δώσαμε ένα όμορφο και καθαρό αγώνα. Ένα αγώνα που ειδικά για τους Γαλατάδες ήταν νικηφόρος αφού συγκεντρώσαμε το 60% των προτιμήσεων των ψηφοφόρων.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους που μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας ανέδειξαν πρώτους και ειδικά όσους πίστεψαν στο πρόσωπο μου και μου έδωσαν την πρωτιά. Είναι για μένα κάθε ψήφος, ψήφος ευθύνης και αναγνώρισης των ικανοτήτων μου για προσφορά.
Σύμφωνα με τον νόμο αν και κερδίσαμε την πλειοψηφία στους Γαλατάδες χάνοντας τις εκλογές στον δήμο, βρισκόμαστε στη θέση της αντιπολίτευσης. Από τον θεσμικό μας αυτό ρόλο θα προσπαθήσουμε να συμβάλλουμε για την επίτευξη των στόχων και των έργων που θα βάλουμε ως δημοτική κοινότητα.
Μέσα σε μια περίοδο οικονομικής ύφεσης όπως αυτή που διανύομε και με την πρόκληση του Καλλικράτη μπροστά μας δεν πρέπει να πάει ούτε μια μέρα χαμένη στον σχεδιασμό των στόχων και στην υλοποίηση των προτάσεων.
Δεν θα ανεχθούμε να φύγει ούτε μια υπηρεσία από αυτές που παρέχονταν στους δημότες μας μέχρι τις 31/12/2010 γιατί ήδη πολλά ακούγονται για κατάργηση της τεχνικής υπηρεσίας, των δημοτολογίων, της οικονομικής υπηρεσίας κα. Αλλά αντιθέτως ζητάμε την αύξηση παρεχομένων των υπηρεσιών με αναβάθμιση της λειτουργίας των δομών και των προγραμμάτων που εφαρμόζονται στην έδρα του νέου δήμου.
Ήδη η περασμένη τετραετία που μόλις έκλεισε ήταν μια ¨ χαμένη τετραετία¨ για τους Γαλατάδες αφού δεν πραγματοποιήθηκε κανένα έργο υποδομής. Πολύ φοβάμαι ότι με την έλλειψη εκπροσώπησης σε επίπεδο δημοτικών συμβούλων θα σημειωθεί το ίδιο ακριβώς φαινόμενο με το χωρίο να υποβαθμίζεται ακόμα περισσότερο.
Σύμφωνα με τον νέο νόμο πολλές είναι οι αρμοδιότητες που χειρίζεται πλέον το συμβούλιο μιας δημοτικής κοινότητας, που μεταξύ άλλων προτείνει και υλοποιεί έργα και έχει όλες τις αρμοδιότητες που αφορούν τον πρώτο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης και σε γενικές γραμμές λειτουργεί ως αυτόνομη
Όσον αφορά την διεκδίκηση της προεδρίας πολλά ακούστηκαν τον τελευταίο διάστημα για διαφωνίες μεταξύ των συμβούλων της συμπολίτευσης σχετικά με την προεδρία και ανταλλάγματα για να υπάρξει σχετική συμφωνία. Η πολιτική πιστεύω ότι είναι πεδίο προσφοράς και όχι πλουτισμού και για αυτό λυπάμαι για όλα όσα ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα. Για την θέση του προέδρου λόγο πολλών δικών μου επαγγελματικών υποχρεώσεων προτείνω έναν άνθρωπο με πείρα που έχει διατελέσει 8 χρόνια δημοτικός σύμβουλος και 2 εκ των οποίων αντιδήμαρχος του Δήμου Μεγάλου Αλεξάνδρου τον κο Χατζηδιαμαντή, που είναι σε θέση και μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις του προέδρου μιας δημοτικής κοινότητας».
Αφού ανακοινώθηκαν οι δύο υποψηφιότητες αυτή της κας Χαραλαμπίδου και του κου Χατζηδιαμαντή με φανερή ψηφοφορία και με ανάταση χειρός με ψήφους 3 έναντι 2 πρόεδρος για την επόμενη διετία εκλέχθηκε η κα Χαραλαμπιδου.
Στη συνέχεια για την θέση του Αντιπροέδρου αυτοπροτάθηκαν οι Καραϊσκάκης Ανδρέας και ο κος Γιάννης Στογιαννίδης . Με την ίδια διαδικασία με φανερή ψηφοφορία και με ανάταση χειρός με ψήφους 3 έναντι 2 αντιπρόεδρος για την επόμενη διετία εκλέχθηκε ο κος Καραϊσκάκης.
Στη δευτερολογία του ο κος Στογιαννίδης ανέφερε :«Τέλος θα περίμενα από την συμπολίτευση στο όνομα της «συναίνεσης» και της συνεργασίας να και σεβόμενη την λαϊκή ετυμηγορία να συμφωνήσουμε για μια θέση καθαρά τιμητική όπως αυτής του Αντιπροέδρου της δημοτικής κοινότητας . Άλλωστε στα προεδρία των δημοτικών συμβουλίων των δήμων την θέση του αντιπροέδρου την καταλαμβάνει αποκλειστικά η αντιπολίτευση». Κρίμα δυστυχώς και εδώ δεν ζητάτε την συνεργασία μας».
Μετά την δευτερολογία του κου Στογιαννίδη τον λόγο πήρε η νεοεκλεγμένη πρόεδρος και δήλωσε ότι «παρά την έλλειψη πείρας θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί στα νέα της καθήκοντα».
Την συνεδρίαση παρακολούθησαν περίπου 30 δημότες κυρίως συγγενικά πρόσωπα των συμβούλων ενώ καθήκοντα πρακτικογράφου επιτέλεσε ο πρώην διευθυντής του δήμου κος Χρήστος Μαγγανάρης.ΚΕΙΜΕΝΟ Γιάννης Στογιαννίδης

ΦΩΤΟ ΡΑΔΙΟ ΤΟΞΟΤΗΣ
 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net