radio@toxotisfm.gr
Με την αγαπη σας στην 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991.
Tο ραδιόφωνο !!! Η Μόνιμη συντροφιά σου.....Ακούς παντού 96,3 fm!!!
σε καθε γωνιά του πλανήτη ....χωρίς να σε απασχολεί σε
πάσης φύσεως εργασια...... Ακούς στο κινητό, στο σπίτι,στο μαγαζί,
στο αυτοκίνητο, στον υπολογιστή, στο χωράφι….ΠΑΝΤΟΥ !!!
********
Ανήκω σε αυτούς που μου αρέσει η συντροφιά του
ραδιοφώνου μέχρι σήμερα  .
 Παρά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν 
νομίζω ότι το ραδιόφωνο εξακολουθεί να έχει
τη δική του αξία και αρχοντιά. Μπορείς να το έχεις
 να παίζει όλη μέρα, να σου σιγοκουβεντιάζει, να σου
σιγοτραγουδεί, να σε κρατεί σε εγρήγορση σε ενημέρωση,
 σε ψυχαγωγία.Από τις βασικές του ωφέλειες είναι ότι
 σε κάνει να ακούς, πράγμα δύσκολο για τους ανθρώπους
 σήμερα.
Είναι  ένα μέσο που δε θα ανησυχούσες αν το παιδί
σου άκουγε μόνο του ραδιόφωνο, κάτι που δε θα το ήθελες
 να συμβαίνει με την τηλεόραση,και τον υπολογιστή.
Στο σπίτι, στη δουλειά σου,στο μαγαζί σου, στο  αυτοκίνητο,
το ραδιόφωνο σε ηρεμεί σε κάνει να σκέπτεσαι και να φαντάζεσαι 
εσύ όπως θέλεις αυτά που ακούς.
… Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συντροφιά του ραδιοφώνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Παρουσιάζονται προβλήματα κατά την ακρόαση;
Επικοινωνήστε μαζί μας...... στο 6932425259.
**********
 

Ανακοίνωση του διαιτητή Α.Ξυλουργίδη Ν.Πέλλας

Είναι καθολικά πλέον γνωστό, όχι μόνο στο φίλαθλο κοινό της Πέλλας αλλά και ευρύτερα στην κοινωνία ότι η αυξανόμενη βία στα γήπεδα και δει στους αγωνιστικούς χώρους πηγάζει από διάφορες αιτίες μονοσήμαντες και μη. Το μείζον και η ουσία στο υπαρκτό αυτό πρόβλημα είναι οι εμπλεκόμενοι στον χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα του ποδοσφαίρου, που αποτελεί το δημοφιλέστερο άθλημα στη χώρα, να έχουν ξεκάθαρη θέση και να λάβουν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την ουσιαστική αλλαγή της παθογένειας του ζητήματος.

Με λύπη μου διαπίστωσα ότι μετά τα θλιβερά και μεγάλης έκτασης επεισόδια, τα οποία έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Κρύας Βρύσης στις 13-11-2011 στον αγώνα Απόλλων 1970 Κρύας Βρύσης – Ελπίδα Αχλαδοχωρίου από συγκεκριμένους παράγοντες και παίκτες που θεώρησαν μαγκιά και άθλο να επιτεθούν σε τρεις ανθρώπους μετά την ομαλή λήξη του αγώνα, αναίτια, με γρονθοκοπήματα και κλωτσιές και είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μου, η ΕΠΣ Πέλλας έλαβε απόφαση να επιβάλλει ως τιμωρία στους υπευθύνους ένα αστείο χρηματικό ποσό , απαγόρευση εισόδου σε κάποιους από τους εμπλεκόμενους για λίγους μήνες και τιμωρία της έδρας για 4 αγωνιστικές.

Δυστυχώς είμαι στη δυσάρεστη θέση να παρατηρήσω ότι μετά τα γεγονότα της Αψάλου και τον σοβαρό τραυματισμό του συναδέλφου διαιτητή, η Ένωση έλαβε απόφαση και το ενέταξε ως διάταξη στον κανονισμό, ότι σε κάθε ανάλογη περίπτωση, ομάδα που προκαλεί τέτοιας έκτασης επεισόδια θα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα. Δυστυχώς κάτι τέτοιο ποτέ δεν εφαρμόστηκε, όπως άλλωστε γινόταν και πιο παλιά με άλλους, είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Η απόφαση για την μη εφαρμογή ανάλογων τιμωριών, σε σχέση με τον ωμό ξυλοδαρμό ενός διαιτητή, έχει πολιτική χροιά και εξυπηρετεί συγκεκριμένες σκοπιμότητες. Είναι φτωχό και επικίνδυνο την στιγμή που κινδυνεύουν ζωές μέσα στα γήπεδα κάποιοι να παίζουν φτηνό πολιτικό πόκερ.

Με την κατάπτυστη απόφαση της, η ΕΠΣ ανοίγει τον δρόμο σε επίδοξους τζάμπα μάγκες να χτυπούν αδιακρίτως όποτε και όποιον θέλουν. Λυπάμαι τον επόμενο συνάδελφο που θα βρεθεί στη θέση μου και αυτή η στιγμή δεν θα αργήσει.


Στα 8 χρόνια που υπηρέτησα το λειτούργημα του διαιτητή είχα ως γνώμονα την απόλυτη εφαρμογή του κανονισμού, την ανιδιοτέλεια και την διαφάνεια. Ποτέ και για κανέναν αγώνα δεν έλαβα εντολές και δεν επέτρεψα μεθοδεύσεις, γεγονός που συστηματικά ενοχλούσε παράγοντες που αντιδρούσαν καθώς η συνταγή χαλούσε.

Εξαιτίας αυτών, συστηματικά και επανειλημμένα καλούμουν να διαιτητεύσω σε συγκεκριμένα γήπεδα με παράγοντες που κανείς άλλος δεν δεχόταν να συνυπάρξει, την ίδια στιγμή που μια ομάδα συναδέλφων διαιτητών βρίσκεται στην γυάλα προστατευμένη με προνόμια λίγων και συναποφασίζουν.. Δυο μέτρα και δυο σταθμά παντού.


Αναφορικά με τους εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου που έδρασαν άνανδρα και ύπουλα αλλά και τους κατά συρροή και επάγγελμα συκοφάντες που ενόσω νοσηλευόμουν στο νοσοκομείο επί 5 ημέρες, επεχείρησαν να σπιλώσουν την τιμή και την υπόληψή μου με μειωτικούς χαρακτηρισμούς και υβριστικές εκφράσεις δια τύπου έντυπου και ηλεκτρονικού, να θεωρούν δεδομένο ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με την ελληνική δικαιοσύνη, εκεί όπου δεν μεσολαβούν βουλευτικές εκλογές, φτηνά ρουσφέτια, δεν χωρούν κριτήρια κομματικών διαχωρισμών, δεν λειτουργούν συμφέροντα, δεν υπάρχουν υπερήλικες φελλοί τέως διαιτητές που η μόνη τους προσφορά και το μοναδικό τους καταφύγιο είναι η εξουσία στους ορισμούς και η μόνη αγωνία τους, η αμοιβή από το υστέρημα των παραγόντων κάθε ομάδας.


Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους εκείνους τους συναδέλφους που στάθηκαν και συμπαραστάθηκαν σε μένα και την οικογένειά μου, γνωρίζοντας ότι η ασυδοσία και η ατιμωρησία λόγω εξαρτήσεων μπορεί να οδηγήσει και τους ίδιους κάποια μέρα στην ίδια θέση.

Με εκτίμηση,

Ξυλουργίδης Σ. Αντώνης


 


    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  THΛ 2382042303 fax : 23820 42799  radio@toxotisfm.gr κιν. : 6932425259 

  Web Design Pella-Net