Κεντρική Μακεδονία

Δήμος Πέλλας: Ανταποκριτές ΕΛΓΑ σε κάθε κοινότητα για τις δηλώσεις ζημιών

733Προβολές

Ξεκίνησε  η υποβολή δηλώσεων  προς τον ΕΛΓΑ για τις καλλιέργειες που έχουν υποστεί ζημίες από τον τελευταίο παγετό. Λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού αλλά και τον  αυξημένο αριθμό παραγωγών που οι καλλιέργειές τους έχουν πληγεί, ο δήμος Πέλλας φρόντισε οι ανταποκριτές να δέχονται τις δηλώσεις σε κάθε κοινότητα και όχι μόνο στις έδρες των δημοτικών ενοτήτων.

Καλούμε τους παραγωγούς, παρόλη την απογοήτευσή τους, να έχουν υπομονή διότι υπάρχει ικανοποιητικός χρόνος μέχρι την Τρίτη 11 Μαΐου, για να υποβάλλουν τις δηλώσεις τους εντός των κοινοτήτων τους, έτσι ώστε αποφεύγοντας τις μετακινήσεις να προστατευτούμε  από την μετάδοση του  κορωνοϊού.

Οι  ενδιαφερόμενοι  αγρότες μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά είτε με τους εξουσιοδοτημένους ανταποκριτές του  ΕΛΓΑ,  είτε με τους Προέδρους των κοινοτήτων.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.