Επιχειρήσεις

Κολλιός Δημήτρης – Ασφαλιστικός Σύμβουλος

984Προβολές

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ *Δημήτριος Κολλιός* Γιαννιτσά Ζαμίδη  3 και Παλαίφυτο.Ασφάλειες παντός τύπου, στις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες.Ενημέρωση τηλ.6947195326 … Οικονομικές λύσειςγια κάθε ασφαλιστική σας ανάγκη.

Γιατί να απευθυνθώ σε ασφαλιστικό σύμβουλο;

Γιατί ο ασφαλιστικός σύμβουλος έχει λάβει πιστοποίηση από την Τράπεζα της Ελλάδος ώστε να είναι σε θέση να σου προτείνει το καταλληλότερο για τις ανάγκες σου ασφαλιστικό προϊόν. Ενεργεί αποκλειστικά για το προσωπικό σου συμφέρον και διαπραγματεύεται για σένα με τις ασφαλιστικές εταιρίες.

Τι μπορεί να ασφαλίσει κάποιος;

Ένας ασφαλισμένος μπορεί να ασφαλίσει το όχημα του, το σπίτι του, το χώρο εργασίας του, την υγεία του, το επάγγελμα που ασκεί και πολλά άλλα προκειμένου να προστατευθεί από την επέλευση μη αναμενόμενων κινδύνων.

Αυτοκίνητο

Σε συνεργασία με αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες παρέχεται ασφαλιστική κάλυψη για την κυκλοφορία οχημάτων, μοτοσυκλετών, φορτηγών, ταξί και τρακτέρ. Ενδεικτικά, τα παρεχόμενα πακέτα δύνανται να καλύψουν μια ευρεία γκάμα από ασφαλιστικούς κινδύνους όπως για παράδειγμα: αστική ευθύνη από την κυκλοφορία του οχήματος, ατύχημα οδηγού, υλικές ζημιές από ανασφάλιστο αυτοκίνητο, θραύση κρυστάλλων, σεισμός, πυρκαγιά, τρομοκρατικές ενέργειες, μερική/ολική κλοπή, ίδιες ζημίες, κ.α. Επιπρόσθετα, δίνεται η δυνατότητα ολοκληρωμένων πακέτων υπηρεσιών που θα περιλαμβάνουν την ποινική νομική προστασία ή/και την οδική βοήθεια.
Για την πρόταση ασφάλισης είναι απαραίτητη η προσκόμιση της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος και της άδειας οδήγησης (δίπλωμα οδηγού).

Υγεία

Ως βασικές ατομικές ασφαλίσεις ζωής ταξινομούνται οι ασφαλίσεις: απλή ζωής, μικτή ζωής, ισόβια και επιβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, στους καλυπτόμενους κίνδυνους σχετιζόμενους με την υγεία περιλαμβάνονται τα ιατροφαρμακευτικά έξοδα, η νοσοκομειακή περίθαλψη, η μόνιμη μερική ανικανότητα, η μόνιμη ολική ανικανότητα, ο θάνατος, καθώς και η μηνιαία απώλεια εισοδήματος και το ημερήσιο νοσοκομειακό επίδομα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για  την  προσφορά ασφάλισης (Παντως τυπου)  που σας συνφέρει !!!

  Ζαμίδη 3, Τ.Κ. 58100 Γιαννιτσά

και στο Παλαίφυτο καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή

καθε απογευμα  ωρα 6-8   Τηλ. 23820 23897, Fax 23820 23897

  6947 195 326      kolliosdimitris@gmail.com

  https://kollios.eu

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.