Πολιτική

Ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξάνθος στην Έδεσσα

979Προβολές

Γιάννης Σηφάκης:  Ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξάνθος στην Έδεσσα την Πέμπτη 18 Απριλίου το απόγευμα στα πλαίσια περιοδείας του

Ο Υπουργός θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο της Έδεσσας το οποίο έχει αναβαθμιστεί καθοριστικά τα τελευταία χρόνια με την προμήθεια και εγκατάσταση για πρώτη φορά αξονικού τομογράφου, την μετεγκατάσταση και λειτουργία νέας σύγχρονης μονάδας τεχνητού νεφρού, την προμήθεια ψηφιακού μαστογράφου, πύργου λαπαροσκόπησης, την χρηματοδότηση αναβάθμισης και προσθήκης στα επείγοντα ( ΤΕΠ) καθώς και τις προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Υπεγράφη από τον Διοικητή Χρήστο Σμία και η σύμβαση με την εργολήπτρια εταιρία για το αξονικό τομογράφο των Γιαννιτσών που θα τοποθετηθεί στο Νοσοκομείο εντός του επόμενου μήνα.

Ακόμη ήδη προχωρά η προμήθεια νέου κλιβάνου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών.

Η λειτουργία του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης ( ΚΕΦΙΑΠ) στην Έδεσσα ετοιμάζεται να είναι 24ωρη με προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Ακόμη προχωρά το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης των δύο Νοσοκομείων Έδεσσας και Γιαννιτσών.

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.