Δ.Πέλλας

Υπογραφή σύμβασης κατασκευής νέων υδρευτικών γεωτρήσεων σε κοινότητες του δήμου Πέλλας και υδατοδεξαμενής στην Κρύα Βρύση

545Προβολές

Υπογράφηκε τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021 στο δημαρχείο στα Γιαννιτσά σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Ανόρυξη νέων υδρευτικών γεωτρήσεων- επέκταση δικτύων ύδρευσης στο Δήμο Πέλλας» από το Δήμαρχο Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκο, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ κ. Γιώργο Τόσιο και τον εκπρόσωπο της ανάδοχης κοινοπραξίας κ. Κυριάκο Τομόσογλου.

Η σύμβαση αφορά σε κατασκευή νέας εφεδρικής γεώτρησης και υπέργειας υδατοδεξαμενής στην Κρύα Βρύση, νέων γεωτρήσεων στο Δροσερό, Παλαίφυτο, Ραχώνα, Άθυρα καθώς και στην  αντικατάσταση των εξωτερικών  αγωγών ύδρευσης στα Γιαννιτσά και στην Αγροσυκιά.

Η προθεσμία κατασκευής του έργου, ορίζεται σε 12 μήνες  και αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Η πίστωση προέρχεται από το πρόγραμμα « ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι » και ο προϋπολογισμός της είναι 951.438,89 €.

Ο δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος δήλωσε: «Αξιοποιώντας ακόμη ένα χρηματοδοτικό εργαλείο, στο οποίο υποβάλλαμε πρόταση και δημοπρατήσαμε μετά την έγκρισή της, υπογράψαμε χθες τη σύμβαση για την κατασκευή νέων εφεδρικών γεωτρήσεων σε κοινότητες του δήμου μας καθώς και νέας υπέργειας υδατοδεξαμενής στην Κρύα Βρύση, προκειμένου να ελαχιστοποιήσουμε τα προβλήματα υδροδότησης που μπορεί να προκύψουν από έκτακτα συμβάντα. Με σχέδιο και στρατηγική υλοποιούμε άλλο ένα έργο ζωτικής σημασίας για τους δημότες μας, δίνοντας λύση σε χρόνια προβλήματα, συμβάλλοντας τόσο στην βελτίωση της ποιότητας ζωής τους όσο και στην ορθολογική διαχείριση και εξοικονόμηση των υδάτινων πόρων».

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.