Δ.Πέλλας

΄΄Βόλτα στην πόλη με Ποδήλατο΄΄  …σας περιμένουμε

677Προβολές

O Δήμος Πέλλας, η Τροχαία Γιαννιτσών, οι Φίλοι ποδηλασίας Γιαννιτσών και η ομάδα μαραθωνίου Γιαννιτσών σας προσκαλούμε να έρθετε μαζί μας για ….μια  Βόλτα στην πόλη, την Τετάρτη 10 Ιουνίου ώρα 6μμ.

Η ποδηλατοδρομία μας δεν έχει αγωνιστική μορφή και πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων της ΚΕΔΕ  -6 για Έξω -.  Στις 6 λοιπόν θα ξεκινήσουμε από τον πεζόδρομο- πλατεία ΕΠΟΝ και στο τέλος θα κληρωθούν  6 ποδήλατα στους συμμετέχοντες.

Η διαδρομή που θα διανυθεί θα είναι :

Πεζόδρομος(πλατεία ΕΠΟΝ) –  Βενιζέλου – Ρήγα Πασχαλούδη- Αγία Παρασκευή- Ειρήνης- Κωνσταντινουπόλεως –Εθν. Αντίστασης – Δημαρχείο( στάση για νερό κ φωτογράφηση στο άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου)-Χατζηδημητρίου – πλατεία Γκόνου Γιώτα – 20ης Οκτωβρίου- Κωνσταντινίδη -Δ.κ Μ.Παπαδοπούλου – Αγ. Γεωργίου( στάση για νερό κ φωτογράφηση στο Ρολοϊ) – Στράντζης έως τέρμα– Βενιζέλου –Πεζόδρομος ( πλατεία ΕΠΟΝ).

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Όλοι οι συμμετέχοντες θα είναι μισή ώρα πιο νωρίς στις γραμματείες ( πλατεία ΕΠΟΝ), ώστε να καταθέσουν την δήλωση συμμετοχής με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο που τηρείται στην αθλητική δραστηριότητα και να πάρουν τον λαχνό για την κλήρωση.

Τα παιδιά της 5ης και 6ης τάξης του δημοτικού συμμετέχουν με υπογραφή κηδεμόνα, ενώ τα μικρότερα παιδιά απαραίτητα με συνοδεία κηδεμόνα.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και στην κλήρωση συμμετέχουν όλοι.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ

Παρακαλούμε τα ποδήλατα να είναι σε καλή λειτουργική κατάσταση (φρένα -λάστιχα) και να υπάρχει ο απαραίτητος εξοπλισμός.

Οι ποδηλάτες  θα ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας και των Εθελοντών.

Σημείωση:  Επισυνάπτεται η δήλωση συμμετοχής την οποία οι  συμμετέχοντες μπορούν  να υπογράψουν και να την φέρουν στις γραμματείες.

Πληροφορίες – συμμετοχές : Δώρα Συλλέκτη, Γραφείο Αθλητισμού κ Νέας Γενιάς

τηλ 2382 3 50850 , e-mail: aodig@giannitsa.gr.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Γραφείο Τύπου

Γιαννιτσά 09/06/2020

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.