Π.Ε.Πέλλας

Έκκληση ενίσχυσης του γεύματος αγάπης στην Έδεσσα.

595Προβολές

Το Γεύμα Αγάπης (Συσσίτιο) της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας, το οποίο λειτουργεί στην Έδεσσα, εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων και λόγω των ελλείψεων που δημιούργησε η πανδημία κάνει έκκληση σε όλους όσους θέλουν και μπορούν, να το ενισχύσουν με τρόφιμα ή χρήματα.

Τα τρόφιμα μπορούν να παραδίδονται από τους ίδιους τους δωρητές στον χώρο που προετοιμάζεται το Γεύμα Αγάπης, δηλαδή στο Πνευματικό Κέντρο της Ι. Μητροπόλεως απέναντι από τον Ψηλό Βράχο μετά από συνεννόηση με τον υπεύθυνο του Γεύματος, Αρχιμανδρίτη Θεόκλητο Κουρκούτα στο τηλέφωνο 6977 852498 ή με τον κ. Χρήστο Κίτσο (τηλ. 6989 651734) κατά τις ώρες 9 π.μ. – 12 μ.

Επιπλέον, σε όλα σχεδόν τα Σούπερ Μάρκετ της Έδεσσας υπάρχουν καλάθια για τον σκοπό αυτό, στα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βάζουν τρόφιμα για το Γεύμα Αγάπης.

Όποιος επιθυμεί να προσφέρει χρήματα, μπορεί να κάνει κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου στην Alpha Bank: GR6101408720872002002008000.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΕΔΕΣΣΗΣ ΠΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.