Ελλάδα

Ένα άτομο ανα 9 τετραγωνικά απο σήμερα στα καταστήματα τροφίμων και περιορισμός στις πωλήσεις των προϊόντων κομμωτικής

434Προβολές

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων επισημαίνει στο καταναλωτικό κοινό και στις εμπορικές επιχειρήσεις ότι, σύμφωνα με την τροποποίηση της  ισχύουσας ΚΥΑ  με τίτλο «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19» (ΦΕΚ Β’ 5277/12-11-21), ισχύουν από το Σάββατο 13/11/2021 επιπρόσθετα τα ακόλουθα μέτρα:

A. Στα καταστήματα τροφίμων (π.χ. σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, κάβες) επιτρέπεται μέγιστη χωρητικότητα πελατών σε αναλογία ενός (1) ατόμου ανά εννέα (9) τετραγωνικά μέτρα.
B. Απαγορεύεται σε όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις η πώληση προϊόντων κομμωτικής για επαγγελματική χρήση σε μη έχοντες άδεια ασκήσεως επαγγέλματος κομμωτή-κουρέα. Η πώληση των προϊόντων κομμωτικής για επαγγελματική χρήση επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση έκδοσης του προβλεπόμενου τιμολογίου και με την ταυτόχρονη επίδειξη επαγγελματικής ταυτότητας.  

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.