Δ.Πέλλας

Έργα ενεργειακής αναβάθμισης σε σχολεία του δήμου Πέλλας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
1.1kΠροβολές

Ανακοινώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ε.Π. Κεντρικής Μακεδονίας ο οριστικός πίνακας κατάταξης  των αξιολογημένων προτάσεων για το πρόγραμμα  «Ενεργειακή αναβάθμιση δημοσίων κτιρίων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας».  Σύμφωνα με τα οριστικά αποτελέσματα εγκρίθηκε η  ένταξη έργων ενεργειακής αναβάθμισης τριών  σχολικών μονάδων στο δήμο Πέλλας, συνολικού προϋπολογισμού 2.423.346,29€. Οι προτάσεις αφορούν έργα ενεργειακής αναβάθμισης του 2ου Γυμνασίου Γιαννιτσών, του 2ου Λυκείου Γιαννιτσών και του 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών.

« Πρόκειται για την ένταξη τριών από τα παλαιότερα κατασκευασμένα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα οποία δεν είχε γίνει ούτε αντικατάσταση εξωτερικών κουφωμάτων. Με την ολοκλήρωση τους, αναμένεται η εξοικονόμηση ενεργειακών και οικονομικών πόρων καθώς και η  βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης για μαθητές και εκπαιδευτικούς», δήλωσε ο δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος.

 

Γραφείο Τύπου

Γιαννιτσά 28/01/2019

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.